adiem scrie:aoleu tema...dar nu am cand ca am ramas intr-un calculator si trebuie sa ma ridic dintr-o clipa in alta
Tema de astazi este cum ar fi fara net, dar propunerea este de strangere de poze cu noi cand am fost bebiti. Merg si poze nud

adiem scrie:aoleu tema...dar nu am cand ca am ramas intr-un calculator si trebuie sa ma ridic dintr-o clipa in alta
ofelia scrie:abia asteptam momentul ...ce pecat ca nu e si ADINAAAAAAAAAA.....ORICUM HAI LA DANS CU .... http://www.youtube.com/watch?v=19I-bbFQPvA
carmen scrie:si ce daca sunt alb negru? Crezi ca eu am altfel? Eu zic ca o sa fie distractiv ca sa nu mai spun ca tema ne trimite in anii copilariei. De cand nu ne-am mai uitat la pozele de cand eram copii?
ofelia scrie:NORMAL CA MAI JUCAM , ADITAAAAAAA...ACUM PANA MAI E VREME ...HAAAAIIII ...NU STATI PE LOC .... http://youtube.com/watch?v=FsAyzvCidq8
adiem scrie:de jucat om mai juca...acum va las pana data viitoare dar a fost tare bine cu voi atat cat a fost, plec acum ca sa nu plec fara sa va pup ...Carmen mai scrie-mi si tu pe mail de ce nu mi-ai mai scris?
LAVINIA scrie:EU AM TRIMIS UNA AM FACUT O POZA CU MOBILUL LA POZA DIN COPILARIE SI CRED CA A IESIT BINE. SA STAU SA SCANEZ![]()
E CAM GREU CA NU STIU PE UNDE GASESC UN SCANER
![]()
SPER CA AM TRIMIS BINE.
![]()
![]()
carmen scrie:LAVINIA scrie:EU AM TRIMIS UNA AM FACUT O POZA CU MOBILUL LA POZA DIN COPILARIE SI CRED CA A IESIT BINE. SA STAU SA SCANEZ![]()
E CAM GREU CA NU STIU PE UNDE GASESC UN SCANER
![]()
SPER CA AM TRIMIS BINE.
![]()
![]()
aha, deci tu erai. Era tare bucuros adi ca a primitg deja o poza. Cine m-a pus sa-l deleg pe el sa stranga pozeleVCe mi-ar placea sa le vad
adiem scrie:am mai intrat o fuga pana iese din baie copilul ...dar stiti de ce? pentru ca vreau sa-mi spuneti de ce nu e si Gabrielle aiai...de obicei era prezenta, sper ca e bine-sanatoasa...sa-mi raspunda cineva iute...chestia e ca am vorbit cu ea acum cateva zile foarte putin pe mess si i-am zis ca intru sambata pe forum dar maine si duminica lipsesc si as vrea sa stiu ca e bien copila Gabri
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 2 vizitatori