Adina scrie:malimai scrie: Dupa toate cele povestite,voi ce credeti,cum m-am simtit?
Minunat,va spun eu.Adina a promis ca v-a vizita si ea Timisoara si apoi asteptam si impresiile ei despre orasul meu.Pana atunci ,o rog sa-si expuna si ea impresiile despre aceasta vizita.
P.S.Adina este un ghid minunat.
M-ai emotionat teribil , draga Amalia ! Am citit cu atata placere "JURNALUL DE CALATORIE " , incat nu prea stiu ce sa spun ! Am retrait toate emotiile din scurta noastra plimbare si , efectiv, m-am intors in timp cu multa , multa bucurie !
Adevarul este ca mi-a prins enorm de bine intalnirea si plimbarea asta ! Era exact ceea ce aveam nevoie ! Mai ales ca suntem atat de prinsi in monotonia noastra de zi cu zi , incat uitam sa mai vedem cate frumuseti ne inconjoara si ne asteapta cu atata rabdare sa le redescoperim !
Si , asa cum am promis, voi veni si eu la Timisoara , unde sunt sigura ca voi avea multe de vazut !
Iar dupa ce am "calatorit" prin Arad, Braila , Constanta , Timisoara , nu pot sa spun decat ca avem o tara , intr-adevar, foarte , foarte frumoasa !
Tara nostra e foarte frumoasa dar putini stiu sa o aprecieze.....
Frumusetiile ei eclipseaza multe locuri din lume.....si cu siguranta merita vazute ,admirate !
Va multumim tuturor celor care prezinta imagini ale tarii noaste si ..promit o sa vin si eu alte imagini de la malul MARII NEGRE :-9 :-5 :-1 :-21