• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Teo Live din 20 ianuarie

Arhiva de topicuri inchise.

Teo Live din 20 ianuarie

Mesajde adrian » Sâm Ian 05, 2008 6:53 pm

Gindit in special pentru publicul feminin, show-ul va fi difuzat in intervalul orar 16.30-18.00.

„TEO Live“ urmeaza sa combine, in formatul sau, interviurile cu celebritati, implicarea in campanii caritabile si segmentele dedicate perfectionarii de sine. Printre invitati se vor numara oameni politici si persoane publice care vor fi invitate sa vorbeasca despre teme sociale care-i implica direct pe telespectatori, dar vor fi intervievate si persoane care au fost eroii unor evenimente iesite din comun sau tineri talentati care au nevoie de ajutor pentru a-si pune in practica ideile originale. De asemenea, „TEO Live“ va invita, saptaminal, cite un medic care va vorbi despre probleme cotidiene, cum este pierderea in greutate.

Sursa: http://www.primatv.ro/noutati/teo-live-la-prima-tv.html
Imagine
adrian
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Vizitator » Sâm Ian 05, 2008 9:22 pm

Draga Teo, oriunde te vei duce te voi urmari cu interes,probema mea este ora de difuzare, deoarece eu ajung acasa pe la ora 18.Probabil, va exista in grila de program si reluare si atunci voi putea vedea emisiunea.Ma mira foarte mult hotararea acestui post TV sa-ti acorde la asemenea ora spatiul de emisie, deoarece femeile la aceasta ora nu prea sunt acasa in Romania de azi.Eu iti doresc foarte multa sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Cu drag, Denisa Voicu,Brasov
Vizitator

teo+ prima tv

Mesajde nicoletapuscasu » Dum Ian 06, 2008 12:56 pm

Am sunat si eu de 3 ori la concursul de pe Prima tv, Adi te intreb pe tine ca vad ca esti la curent cu tot si toate, daca sunt pe cartela cum pot cei de la Prima sa-mi acorde premiul( daca va fi sa fie), pt ca am citit regulamentul si ei spun ce tb sa te prezinti cu factura de telefonie, atunci intrebarea este " cei cu cartela nu au dreptul sa participe?"

In alta ordine de idei, de-abia o astept pe Teo si nu numai eu, ci si mama si bunicii mei.
nicoletapuscasu

Mesajde adrian » Dum Ian 06, 2008 10:07 pm

Din cate stiu eu, se poate si de pe cartela, cred ca se poate verifica...

daca nu incearcati mai bine sa sunati de pe abonament...
nu stiu ce sa zic in legatura cu acesta problema, dar am inteles ca se poate sa fie orice numar de telefon.
adrian
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

emisiune

Mesajde gina-b41 » Lun Ian 07, 2008 8:29 pm

de ce nu inviti Teo si persoane simple din provincie, care chiar daca nu sunt ,,vedete,, pot sa aiba cite o parere despre tema sau problema care se discuta in emisiune si cred ca ar fii mai concludente pt ,,oamenii de rind ,, care chiar se bat cu tot felul de probleme .cei pe care ii aveti toti,si aici ma refer la emisiunile de la tv, pe rind in emisiuni nu cred ca au probleme adevarate sau chiar daca au avuti nainte de a ajunge vedete ,acum nu le ar recunoaste .asa ca parerea lor nu cred ca e o parere adevarata.
gina-b41

DE CE PLEACA TEO DE LA ROMANTICA

Mesajde D.DONOS@YAHOO.CO.UK » Lun Ian 07, 2008 9:02 pm

ERA FOARTE URMARITA EMISIUNEA DE LA ROMANTICA CHIAR AI FACUT LUCRU BUN ACOLO DAR TU FACI ORIUNDE LUCRURI BUNE
D.DONOS@YAHOO.CO.UK

urari si sfaturi de la o baba adevarata

Mesajde anina » Mar Ian 08, 2008 1:04 pm

Draga Teo,
Ma bucur ca faci pasul catre o televiziune adevarata,care incearca sa se ridice deasupra multora,dar tare mi-e teama ca nu vor fi foarte multe personalitati care sa se implice in acte de caritate si ca o sa ajungi si tu sa apelezi la Gigi Becali,ca Andreea Marin.
Nu ca as avea ceva personal cu acest domn,dar face prea multa parada de actele lui de caritate si parca asta nu place lui Dumnezeu.
In rest am incredere ca vei face o emisiune foarte buna,ca de obicei.
La multi ani si mult,mult succes!
Anina
PS:
Poate ar trebui o revigorare a colectivului,poate o pereche de tineri nebuni,care sa-ti stea alaturi;tu stii cel mai bine...cum se face audienta
anina

Mesajde Vizitator » Vin Ian 11, 2008 9:07 pm

ma numesc dana din iasi si i-mi place de teo ffffffffffffffffffffff mmmmmmmmmmmm
Vizitator

MULT SUCCES

Mesajde DANA-IASI » Vin Ian 11, 2008 9:18 pm

TE PUP DULCE ?ceamuzant!
DANA-IASI

Re: MULT SUCCES

Mesajde Vizitator » Vin Ian 11, 2008 9:20 pm

DANA-IASI scrie:TE PUP DULCE ?ceamuzant!
?ceamuzant! ?ceamuzant! ?ceamuzant! ?ceamuzant! ?ceamuzant! ?ceamuzant! ?ceamuzant! ?ceamuzant! ?ceamuzant! ?ceamuzant! ?ceamuzant! ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar! :P :P :P :P :P :P :P :P :P ?nani! ?hm! ?suna-ma! ?suna-ma! ?suna-ma! ?suna-ma! ?suna-ma! ?ceamuzant! ?ceamuzant! ?ceamuzant! ?ceamuzant! ?ceamuzant!
Vizitator

Draga Toe,

Mesajde Sava Aurora » Sâm Ian 12, 2008 7:44 pm

Te ador si mie tare drag de tine.I-ti dores tot binele din lume.Tine-o tot asa.Mult succes si sanatate tie si familiei tale.
Cu drag,Aurora!!!!!
?pupasca! [/i][/b]
Sava Aurora

Înapoi la Arhiva