• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

O noua schimbare de decor , aceeasi TEO ?!

Arhiva de topicuri inchise.

O noua schimbare de decor , aceeasi TEO ?!

Mesajde Carmen Spantu » Mar Ian 08, 2008 12:48 am

De ce a plecat TEO de la Romantica ?
Dupa absenta destul de lunga dela plecarea din PROTV si nasterea postului Romantica cu TEOVIZIUNEA , ne-a lipsit foarte tare tuturor .
Am indragit pe loc emisiunea ei in direct din fiecare seara si acum..........din nou schimbari ?!
Eu , personal o admir si o iubesc foarte tare pe aceasta deosebit de talentata moderatoare de emisiuni de divertisment.Este cea mai buna si spontana dintre toate colegele ei de breasla din tara .E de talie mondiala , pot zice cu mina pe inima.Ar face fata oriunde si in orice emisiune de pe mapamond.
Inteligenta ei sclipeste si taie ca diamantul !
Astept cu nerabdare aparitzia de la PRIMA !
Dar noua "locatie" m-a cam descumpanit .Nu inteleg de ce si-a schimbat iar patronul [cum s-ar zice ]?!
SUCCES TEO, ORIUNDE TE-AI AFLA !
Carmen Spantu
Carmen Spantu
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde adrian » Mar Ian 08, 2008 3:08 pm

Teo si Echipa si-au dorit sa fie vizionati de Romani. Romantica Tv se prinde greu in tara, chiar si in bucuresti sunt operatori de cablu care nu difuzeaza postul Romantica. Cu siguranta la Prima Tv ne vom obisnui. Ora putin schimbata dar totul va fi bine.
Uneori schimbarile sunt necesare.
adrian
membru
membru

Mesajde Petrica » Sâm Feb 02, 2008 1:05 pm

"O noua schimbare de decor , aceeasi TEO ?! "

Dupa doua saptamani de cand a inceput Teo Live eu zic ca a inceput cu dreptul din prima emisiune, e aceasi teo si asta e important ptr ca ea nu se schimba dupa decor ?toast!
Ora emisiuni e destul de buna(zic eu), si sper sa faca cat mai multe editii si sa o tina Dumnezeu cat mai mult alaturi de noi cei ce o urmarim Imagine
Imagine
Petrica
membru
membru

Înapoi la Arhiva