• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

sinceritate 100/%

Arhiva de topicuri inchise.

sinceritate 100/%

Mesajde Teofan » Joi Mar 29, 2007 10:06 am

Am sa va spun de ce am intrat pe forum:ca s-o gasesc pe Teo.
Am gasit-o?NUUUUU!
Am gasit multi altii care,ca si mine, o cauta!
Trebuie sa ma trezesc la realitate -eventual la latura ei romantica (!)
Cum mi-am imaginat ca as putea avea un dialog cu Teo,are ea suflet mare ,vrea ea sa incapem si noi in el dar...ziua e tot de 24 de ore si are atatea de facut...dar sunt foarte bucuroasa si asa,sunteti minunati, Adi e extrem de atent,competent,tine fraurile si pregateste totul ca atunci cand Teo poate arunca un ochi sa gaseasca o casuta curata si vesela unde piticii sar si bat din palme fericiti de aparitia ei...va pup pe toti !
Teofan
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde adrian » Joi Mar 29, 2007 10:15 am

Draga mea multumesc pentru aprecieri.

Doamna Teo se pregateste pentru marea lansare. Daca intrebi pe oricare dintre membrii veterani o sa ti se poata confirma prezenta dumneaei in forum. Dar acum este in criza de timp. inca ceva daca navighezi la ce'ar fi sa ne intalnim o sa vezi mesaje scrise de doamna.

Eu zic sa avem putin rabdare. Cu aceasta ocazie va rog sa aveti intelegere daca nu primiti raspunsuri de la doamna, atunci cand ii scrieti prin intermediul site-ului, o sa va raspunda la toti, asa cum a facut-o pana acum.
adrian
membru
membru

daaaa

Mesajde Teofan » Joi Mar 29, 2007 10:47 am

stiu Adi, stiu...am vazut ca a mai scris...tot incerc sa citesc tot din urma, mai am ,e un forum fain de tot !Din pacate trebuie sa intrerup mereu, as sta cu voi toata ziua ...
Teofan
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Mar 29, 2007 11:27 am

Adi are dreptate.Teo e prezenta pe forum si ne raspunde si la mesajele private.
E cu noi pe forum cam o data pe saptamana.Trebuie sa ai putina rabdare.
malimai
membru
membru

Re: daaaa

Mesajde adrian » Joi Mar 29, 2007 12:44 pm

adiem scrie:stiu Adi, stiu...am vazut ca a mai scris...tot incerc sa citesc tot din urma, mai am ,e un forum fain de tot !Din pacate trebuie sa intrerup mereu, as sta cu voi toata ziua ...

Multumim mult pentru aprecieri. cu timpul o sa ne citesti
adrian
membru
membru

Re: sinceritate 100/%

Mesajde Teofan » Vin Mar 30, 2007 12:22 pm

... atunci cand Teo poate arunca un ochi sa gaseasca o casuta curata si vesela unde piticii sar si bat din palme fericiti de aparitia ei...
asa ca...

Hei! nu-i nimeni pe aici ?
Unde sunteti voi, pitici ?
Tocmai cand mai e putin
Ne-am oprit ?Nu...robotim?

Puteti citi in loc de robotim ...forumim...
Ziceam ca mai e putin...pana o vedem pe Teo la tv ca la circ, nu stiu,daca nu stai aproape de scena e altceva...
Unde ati disparut cu totii ?Eu sunt intr-un mare concediu...drept pentru care am vazut emisiunea lui Turcescu (ma rog,asa se cheama ca de fapt a fost a lui Teo)...si in reluare ! Spuma, intensitate,ghidusie, Teo , ce mai !In mod normal la ora aceea m-as fi uitat la Mircea Badea la Antena dar fiind Teo in reluare...m-a pierdut !Sesizati ce faza...sunt pierduti toti in fata lui Teo !
Teofan
membru
membru

Re: daaaa

Mesajde alina » Vin Mar 30, 2007 1:59 pm

adiem scrie:stiu Adi, stiu...am vazut ca a mai scris...tot incerc sa citesc tot din urma, mai am ,e un forum fain de tot !Din pacate trebuie sa intrerup mereu, as sta cu voi toata ziua ...

SI EU AS ASTA TOATA ZIUA DAR PROBL COTIDIENE NU IMI PERMIT
BV ADI SOOPER FORUMUL!!!
alina

Mesajde Teofan » Mar Apr 17, 2007 2:39 pm

Nu prea ne intalnim...dar comunicam !
Adi asta e rubrica corecta pentru postare dar poti sa-mi raspunzi si prin mesaj privat.
Citisem mai demult , cred ca atunci cand v-ati intalnit voi cu Teo, ziceai tu ca site-ul si-a implinit scopul pentru care a fost creat , intalnirea cu Teo. Eu zic ca si daca a fost asa, site-ul are ca scop si mentinerea bucuriei, prieteniei, e drept, in jurul lui Teo, e cel mai bun exponent posibil pe care-l cunosc .
Ma gandeam ca fiecare , mai ales tu care esti la inceput de drum, avem atatea alte activitati si nu putem sa activam foarte mult aici...nu cred ca e vreun pericol sa se stinga flacara bucuriei dar vreau sa-mi spui tu clar ca asa este, ca acest site va fi mentinut chiar daca sa zicem pe tine te numeste ambasador in Irak si nu mai ai timp si chef de noi .
Eu chiar daca nu postez des, sunt cu voi si nu voi lasa site-ul sa moara, la fel si ceilalti, depinde de noi,nu?
membru

Mesajde ofelia » Mar Apr 17, 2007 6:32 pm

[quote="adiem"]Nu prea ne intalnim...dar comunicam !
Adi asta e rubrica corecta pentru postare dar poti sa-mi raspunzi si prin mesaj privat.
Citisem mai demult , cred ca atunci cand v-ati intalnit voi cu Teo, ziceai tu ca site-ul si-a implinit scopul pentru care a fost creat , intalnirea cu Teo. Eu zic ca si daca a fost asa, site-ul are ca scop si mentinerea bucuriei, prieteniei, e drept, in jurul lui Teo, e cel mai bun exponent posibil pe care-l cunosc .
Ma gandeam ca fiecare , mai ales tu care esti la inceput de drum, avem atatea alte activitati si nu putem sa activam foarte mult aici...nu cred ca e vreun pericol sa se stinga flacara bucuriei dar vreau sa-mi spui tu clar ca asa este, ca acest site va fi mentinut chiar daca sa zicem pe tine te numeste ambasador in Irak si nu mai ai timp si chef de noi .
Eu chiar daca nu postez des, sunt cu voi si nu voi lasa site-ul sa moara, la fel si ceilalti, depinde de noi,nu?
__________________________ AI DREPTATE ,ADIEM .......,,NU PREA NE INTALNIM ....DAR COMUNICAM SI ACEST FAPT ESTE IMPORTANT ! ,,TIMPUL AGITATIEI ,, DE LUCIAN URITESCU ....... : :3 ....,, DUPA ATATA AGITATIE,E NEVOIE DE-O OPRIRE / DAR EA RADE SI DISPARE CU O FLOARE DE IUBIRE/ CU DORINTA DE-A INTRA,TOT MEREU -N A ELE GRATII/ ESTI LASAT IN URMA POATE, PE MOTIV DE ABERATII ,, (Lucian Uritescu) P.S.- URMATOARELE STROFE ....MAINE . :4 ....CU DRAG , OFELIA :4
Ultima oară modificat de ofelia pe Joi Apr 19, 2007 4:06 pm, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde adrian » Mar Apr 17, 2007 10:32 pm

Acest site nu va fi inchis, decat daca mi se cere asta de cei pe are ii reprezinta.
Este copilul meu cum bine zicea Carmen, site-ul are scop prietenia cu Teo Trandafir.
Intalnirea a fost un obiectiv indeplinit.
Vor mai fi si altele, sper.
adrian
membru
membru

Mesajde ofelia » Mie Apr 18, 2007 1:02 pm

DRAGA ADI ,AI PERFECTA DREPTATE ......CU INCHISUL.....V-AM PROMIS CA O SA REVIN CU STROFA a-2-a SI a 3-a DIN POEZIA ,,TIMPUL AGITATIEI,, de Lucian Uritescu __________ O SECUNDA-N DISPERARE , CA UN SECOL FARA SOARE /,TIMPUL PARE RELATIV ,DAR CRESTEAZA INCISIV. / FARA DREPT DE REPLICA,CAZI CAND TE IMPIEDICA,/ INVIZIBILUL DUSMAN,TIMPUL , IMPLICIT MORTAL./ IAR CAND TOATE SE RETRAG ,CHIAR SI IZUL AROMAT /,SI TE SIMTI DIN NOU RAMAS ,SURD SI ORB SI FARA GLAS /,GRAUL S-A SCHIMBAT INCET ,ESTE NEGRU PERMANENT/ ,ALBUL IA SI EL CULOARE, SI MAI CAPATA PALOARE ./ -----------------------urmatoarela strofe .....maine si poimaine .......( este o poezie care ,sigur , ii place lui TEO..... sper sa va placa si voua .....)...... :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 ....... :4
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Apr 18, 2007 4:51 pm

cum sa se inchida :-13 tocmai acum cand l am descoperit eu :-10 sper sa tine cat mai mult ca sa pot citi si sa pot scrie ce cred despre draga mea Teo si echipa ei :-5
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Apr 18, 2007 6:11 pm

Stati mai calmi ca nici nu se poate pune problema de inchis
adrian
membru
membru

Mesajde Jokep » Mie Apr 18, 2007 8:55 pm

Deabia are un anisor si deja se pune problema de inchis
Jokep
membru
membru

Mesajde hana » Joi Apr 19, 2007 3:51 pm

Asa, ADI, ma speriasem daca nu citeam totul..cu inchisul siteului. Ai grija de copilul tau:) Si ne bucuram din suflet ca ne lasi si pe noi sa ne dam cu parerea in cresterea lui:)

Frumoase versuri postate de Ofelia!
hana
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Apr 19, 2007 4:03 pm

adi scrie:Stati mai calmi ca nici nu se poate pune problema de inchis
NU TREBUIE INCHIS PT CA V-AM PROMIS SA REVIN CU URMATOARELE VERSURI DIN POEZIA ,,TIMPUL AGITATIEI ,, DE LUCIAN URITESCU ..... :3 .......4 ) DOAR REGRETUL DE-O AVEA,SI A PIERDE UNDEVA , / FARA VRE-UN MOTIV ANUME ,DOAR LASAND -O FARA NUME, / SCHIMBA-NTREGUL UNIVERS, VREA SI CAPATA UN SENS, / REGASIND O FORMA-N CARE, SURD SAU ORB SA SIMTA IARA . / 5 ) MULT PREA FIN E STRATUL CARE,VREA S-ACAPERE O MARE , / PREA INTERESATA POATE, E PRIVIREA CE RAZBATE , / PE SUB FULGII DE ZAPADA ,MULT VISATI DEMULT ODATA , / DAND O SANSA DOAR EI CARE , APARAND DIN NOU DISPARE. / :6 P.S. STROFELE 1 , 2 ,SI 3 LE GASITI CEVA MAI SUS PE FORUM .....MAINE VA SCRIU ULTIMILE 2 STROFE ..... :7 ...... :4.......ASTEP OPINIILE VOASTRE !... :-12 :-12 :12 :12 :-12 :5
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde Teofan » Joi Apr 19, 2007 5:20 pm

uf, ca mai bine nu intrebam...NU INCHIDE NIMENI NIMIC , GATA CU VAICAREALA !
ADI NU NE LASA ORFANI ,GATA ! :-7
oricum facem si noi cate un pic fiecare, ca sa pastram ce avem si dam si la altii ca de-aia suntem bucurosi de nu mai putem!
Apropo, Adi, eu ma mai initiez mult?
Ofelia, ce de versuri stii ...
Teofan
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Apr 19, 2007 8:04 pm

HANA79 scrie:Asa, ADI, ma speriasem daca nu citeam totul..cu inchisul siteului. Ai grija de copilul tau:) Si ne bucuram din suflet ca ne lasi si pe noi sa ne dam cu parerea in cresterea lui:)

Frumoase versuri postate de Ofelia!
MULTUMESC , HANA ...! :15 :4
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Apr 19, 2007 8:10 pm

adiem scrie:uf, ca mai bine nu intrebam...NU INCHIDE NIMENI NIMIC , GATA CU VAICAREALA !
ADI NU NE LASA ORFANI ,GATA ! :-7
oricum facem si noi cate un pic fiecare, ca sa pastram ce avem si dam si la altii ca de-aia suntem bucurosi de nu mai putem!
Apropo, Adi, eu ma mai initiez mult?
Ofelia, ce de versuri stii ...
MULTUMESC DE APRECIERE .... DE FAPT ASTA-MI ESTE MESERIA ....SA STIU SI VERSURI.....PRINTRE ALTELE .... :15
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde Teofan » Joi Apr 19, 2007 8:46 pm

toamna cu iepuri de G. Tomozei , stii ?
e preferata mea cand e vorba de spus poezii copiilor de gradinita
Imagine
Ma bucur si dau din coada!
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Apr 20, 2007 8:40 am

despre ce vorbiti voi aici?ce-am pierdut,ca nu mai inteleg nimic?
malimai
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Apr 20, 2007 3:21 pm

adiem scrie:toamna cu iepuri de G. Tomozei , stii ?
e preferata mea cand e vorba de spus poezii copiilor de gradinita
BUNA ZIUA ,BUCUROASO ...... :18 ............. :-9 ......... Nu stiu aceasta poezie de aceea te rog sa mi-o trimiti.... :15 ............ :12
Ultima oară modificat de ofelia pe Vin Apr 20, 2007 3:27 pm, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Apr 20, 2007 3:25 pm

malimai scrie:despre ce vorbiti voi aici?ce-am pierdut,ca nu mai inteleg nimic?
BUNA ZIUA , MALIMAI ..... ESTE VORBA DE POEZII......DACA VREI ,CAUTA PE FORUM VERSURILE POEZIEI ,,TIMPUL AGITATIEI ,, DE LUCIAN URITESCU SI N-O SA-TI PARA RAU .... :15 ............... :12
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Apr 20, 2007 3:47 pm

:18 ...............BUNA ZIUA TUTUROR BUCUROSILOR ........ASA CUM V-AM PROMIS , ASTAZI VA SCRIU ULTIMILE VERSURI DIN POEZIA : ,,TIMPUL AGITATIEI ,, DE LUCIAN URITESCU ........... :3 .....* --- 6 ) CER SI NOR SEPARA-N SEARA , SI RAMANE DOAR O VARA / CU SENIN DE DIMINEATA , SI UN SOARE FARA CEATA . / FIE EA IN MIEZ DE IARNA , E DIN NOU SI TE INDEAMNA / E DORINTA CE NU TINE ,CONT DE CRITICI SAU PELINE ./ *-- 7 ) CUM SURASUL EI PE FATA, NU-I RAMANE DOAR DE GHIATA / INTR-O CLIPA DE MISCARE ,REAPARE CA UN SOARE , /INCALZIND UN SUFLET CARE, TOT LA FEL DE GHIATA PARE ./ :-10 ..... L. URITESCU AFIRMA : ,,......EU SUNT MAI MULT DECAT CUVINTELE CE AR PUTEA SA-MI OMOARE SUFLETUL ... ,, :-23 ......SUBSCRIU LA AFIRMATIILE LUI URITESCU .... :7 ...........SA AVETI ZILE FERICITE ..... :14 ......VA IMBRATISEZ CU DRAG .... :4
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Apr 26, 2007 7:30 pm

..... :-15......... :3 ......... ASTAZI 26 APRILIE 2007....ESTE ..,,ZIUA MONDIALA A PROPRIETATII INTELECTUALE ,, AVAND CA MOTTO : ,,INCURAJAREA CREATIVITATII,,....... :-9 ...........DE ACEEA VA PROPUN SA CITITI URMATOARELE .......... :12 ........ :-10 ..................1)-INTELECTUL TE FACE PROPRIETAR ; PROPRIETATE NU TE FACE INTELECTUAL . ......2)-PROPRIETATEA ESTE CU ATAT MAI INTELECTUALA CU CAT TE GANDESTI MAI PUTINLA EA ............4)- INTELECTUL FARA TALENT E CA PROPRIETARUL FARA CARACTER . .........4)-PROPRIETATEA INTELECTUALA NU E TANGIBILA , DAR E INTELIGIBILA . ........5)-INTELECTUL ESTE SINGURA PUSCULITA PE CARE PROPRIETARUL N-O SPARGE NICIODATA . ..... 6)-PROPRIETATEA INTELECTUALA COINCIDE FOARTE RAR CU PROPRIETATILE INTELECTUALILOR . ....7)- PROPRIETATEA INTELECTUALA E DEFECTIVA DE PLURAL ,PT. CA TOATA VIATA NU POTI AVEA DECAT UNA . .8)- PENTRU CREATOR , PROPRIETATEA INTELECTUALA ESTE O INVESTITIE FARA PROFIT ,DEOARECE CREATIA TE COSTA VIATA . ..9)-HOTII DE PROPRIETATE INTELECTUALA AU MACAR UN MERIT :O APRECIAZA SINCER . ....10)- PROPRIETATEA INTELECTUALA SE APARA TOT CU INTELECTUL...... :-17 .......TOATE ACESTE CUGETARI SUNT PROPRIETATEA INTELECTUALA A DIRECTOR GENERAL ADJUNCT O.R.D.A ,EUGEN VASILIU ........ :15 ....... :4
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Următorul

Înapoi la Arhiva