adiem scrie:stiu Adi, stiu...am vazut ca a mai scris...tot incerc sa citesc tot din urma, mai am ,e un forum fain de tot !Din pacate trebuie sa intrerup mereu, as sta cu voi toata ziua ...
NU TREBUIE INCHIS PT CA V-AM PROMIS SA REVIN CU URMATOARELE VERSURI DIN POEZIA ,,TIMPUL AGITATIEI ,, DE LUCIAN URITESCU ..... :3 .......4 ) DOAR REGRETUL DE-O AVEA,SI A PIERDE UNDEVA , / FARA VRE-UN MOTIV ANUME ,DOAR LASAND -O FARA NUME, / SCHIMBA-NTREGUL UNIVERS, VREA SI CAPATA UN SENS, / REGASIND O FORMA-N CARE, SURD SAU ORB SA SIMTA IARA . / 5 ) MULT PREA FIN E STRATUL CARE,VREA S-ACAPERE O MARE , / PREA INTERESATA POATE, E PRIVIREA CE RAZBATE , / PE SUB FULGII DE ZAPADA ,MULT VISATI DEMULT ODATA , / DAND O SANSA DOAR EI CARE , APARAND DIN NOU DISPARE. / :6 P.S. STROFELE 1 , 2 ,SI 3 LE GASITI CEVA MAI SUS PE FORUM .....MAINE VA SCRIU ULTIMILE 2 STROFE ..... :7 ...... :4.......ASTEP OPINIILE VOASTRE !... :-12 :-12 :12 :12 :-12 :5adi scrie:Stati mai calmi ca nici nu se poate pune problema de inchis
MULTUMESC , HANA ...! :15 :4HANA79 scrie:Asa, ADI, ma speriasem daca nu citeam totul..cu inchisul siteului. Ai grija de copilul tau:) Si ne bucuram din suflet ca ne lasi si pe noi sa ne dam cu parerea in cresterea lui:)
Frumoase versuri postate de Ofelia!
MULTUMESC DE APRECIERE .... DE FAPT ASTA-MI ESTE MESERIA ....SA STIU SI VERSURI.....PRINTRE ALTELE .... :15adiem scrie:uf, ca mai bine nu intrebam...NU INCHIDE NIMENI NIMIC , GATA CU VAICAREALA !
ADI NU NE LASA ORFANI ,GATA ! :-7
oricum facem si noi cate un pic fiecare, ca sa pastram ce avem si dam si la altii ca de-aia suntem bucurosi de nu mai putem!
Apropo, Adi, eu ma mai initiez mult?
Ofelia, ce de versuri stii ...
BUNA ZIUA ,BUCUROASO ...... :18 ............. :-9 ......... Nu stiu aceasta poezie de aceea te rog sa mi-o trimiti.... :15 ............ :12adiem scrie:toamna cu iepuri de G. Tomozei , stii ?
e preferata mea cand e vorba de spus poezii copiilor de gradinita
BUNA ZIUA , MALIMAI ..... ESTE VORBA DE POEZII......DACA VREI ,CAUTA PE FORUM VERSURILE POEZIEI ,,TIMPUL AGITATIEI ,, DE LUCIAN URITESCU SI N-O SA-TI PARA RAU .... :15 ............... :12malimai scrie:despre ce vorbiti voi aici?ce-am pierdut,ca nu mai inteleg nimic?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator