• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

MANDRE-S CANTECELE NOASTRE

Arhiva de topicuri inchise.

MANDRE-S CANTECELE NOASTRE

Mesajde adrian » Vin Mar 30, 2007 10:42 pm

Nici o petrecere nu e adevărată – de la un chef pe nepusă masă până la nuntă cu tot dichisul – dacă n-ai cântece de pe la noi şi hore şi bătute. Iar dacă eşti sufletul acestor petreceri, atunci la Romantica îţi este locul! Dacă vii, nu te mai aud doar lunca, valea şi tot satul! Dacă vii, răsună ţara! Şi din răsunet poate ieşi chiar şi un album. Nu trebuie decât să cânţi şi să convingi juriul. Fiindcă ,,Mândre-s cântecele noastre''!
adrian
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde malimai » Dum Apr 08, 2007 6:09 pm

ofelia scrie:Voi le stiti?
HRISTOS A INVIAT ! EMOTIONANT A FOST ,INTRADEVAR ,MOMENTUL PARINTELUI MARIUS-CIPRIAN POP ,EL ESTE INVESTIT CU HAR DE LA BUNUL DUMNEZEU ! IL CUNOSC PERSONAL PE ACEST MINUNAT PARINTE ... AM FOST IMPREUNA LA NISTE FILMARI PT. EMISIUNI DE FOLCLOR LA TVRM ...ARE ACEST PARINTE NISTE COLINDE DE TE CUTREMURA CAND LE ASCULTI ... IATA CA TEO S-A ORIENTAT F. BINE CAND L-A ALES SA MODEREZE EMISIUNEA -CONCURS DE FOLCLOR ....ESTE UNA DINTRE CELE MAI REUSITE SI INSPIRATE EMISIUNI ...AI VAZUT PRIMA EMISIUNE DIFUZATA ,SAMBATA ,7 APRILIE ,....?AR FI BINE SA COMENTAM PE TEMA ACEASTA ! CE ZICETI , BUCUROSILOR ?[/quote]

din pacate am vazut prea putin din emisiune ca sa pot comenta;am vazut doar primii doi interpreti si pe amandoi i-am considerat cei mai buni.Cred ca juriul a avut o grea misiune.
Astept comentariile voastre.
malimai
membru
membru

Mesajde fly » Lun Apr 09, 2007 9:58 am

Am vazut emisiunea in reluare, mi`a placut....si chiar am fost mandra, unul dintre concurenti a fost din satul mea Cumpana, Ionut Cristian Bogdan
Fetele au fost foarte bune...si baietii sa nu ma intelegeti gresit , oricum folclorul a castigat .... si asta e foarte bine!
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde adrian » Lun Apr 09, 2007 2:59 pm

Alte pareri referitoare la prima editie a emisiunii ?
adrian
membru
membru

Mesajde drops » Lun Apr 09, 2007 11:08 pm

Regret ca nu am reusit sa urmaresc emisiunea si nici in reluare nu am avut ocazia insa cu siguranta voi fi fana acestei emisiuni dat fiind faptul ca iubesc muzica populara si dansul popular. :-5
ImagineImagineImagineImagine

" Bucuria este rugăciune. Bucuria este tărie. Bucuria este o plasă a dragostei cu care prinzi suflete. " Maica Teresa
drops
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Apr 10, 2007 1:02 am

INSPIRATA EMISIUNE , BINE GANDIT PROIECTUL DE DESFASURARE A ACESTEIA ,BUN ALES MODERATORUL ,A CASTIGAT FOLCLORUL AUTENTIC ,AM CASTIGAT NOI ROMANII ! SA NU UITATI NICIODATA CA FOLCLORUL ADEVARAT ESTE ACTUL DE IDENTITATE DE NECONTESTAT AL NATIEI ROMANE ! :-6 :-6 :-6 VA SARUT PE VOI TOTI BUCUROSII
Ultima oară modificat de ofelia pe Mar Apr 17, 2007 9:48 pm, modificat 1 dată în total.
ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Dum Apr 15, 2007 6:16 pm

INTREBARE INTREBATOARE .... CINE A VAZUT EDITIA CU NR . 2 A EMISIUNII ..DRAGI MI-S CANTECELE MELE ,,...... :14 .....A U FOST ADUSI CONCURENTI CU POTENTIAL INTERPRETATIV. CEL PUTIN CELE 2 CONCURENTE DIN BUCOVINA SI DIN ARGES AU FOST EXTRAORDINARE... DACA ERAM IN JURIU PROPUNEAM SA RAMANA AMBELE IN CONCURS ... :3 :-6 :-6 :-6 :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde nynna » Vin Apr 20, 2007 8:42 pm

ofelia scrie:INSPIRATA EMISIUNE , BINE GANDIT PROIECTUL DE DESFASURARE A ACESTEIA ,BUN ALES MODERATORUL ,A CASTIGAT FOLCLORUL AUTENTIC ,AM CASTIGAT NOI ROMANII ! SA NU UITATI NICIODATA CA FOLCLORUL ADEVARAT ESTE ACTUL DE IDENTITATE DE NECONTESTAT AL NATIEI ROMANE ! :-6 :-6 :-6 VA SARUT PE VOI TOTI BUCUROSII

adevarat ai grait draga mea OFELIA! :-10 :-10 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Înapoi la Arhiva