HANA79 scrie:Gata, au trecut sarbatorile:)
Vorbim despre copii? Pe mine ma preocupa mult ca sa dezvolt fiului meu simturile. Ce jocuri, jucarii sa-i cumpar? Tu ce le-ai cumparat fetitelor tale cand aveau 6 luni? In afara de zornaitoare si alte jucarii care chitaie?
Cum te jucai cu ele? As vrea sa invat multe ina fi o mamica buna si de ajutor fiului meu:)
Astept sfaturi
takata scrie:Din pacate eu nu pot sa te ajut ,au trecut atatia ani de cand Valentin al meu avea 6 luni...acum are 9 dar nu imi strica niste sfaturi pt.varsta asta...
PUPICI
takata scrie:Din pacate eu nu pot sa te ajut ,au trecut atatia ani de cand Valentin al meu avea 6 luni...acum are 9 dar nu imi strica niste sfaturi pt.varsta asta...
PUPICI
malimai scrie:Scuza-ma ca nu ti-am raspuns pana acum,dar au fost multe mesaje de citit si le-am pierdut sirul
Ai dreptate.Trebuie sa fiu mai mult prietena decat mama.Mi-a fost usor pana acum sa-i fiu prietena ,ca doar ne jucam impreuna,dar de acum incep alte probleme si imi e tare greu.Nici nu am crezut ca-mi v-a fi atat de greu sa discut pe tema asta cu ea sau mai bine zis nu am crezut ca trebuie sa incep atat de devreme. :-13
Voi incerca...
malimai scrie:Baietelului tau incep sa-i apara dintii?Ce folosesti pt alinare?
takata scrie:Imi este greu uneori pentru ca nu stiu ce raspuns e mai potrivit dar pana acum ne-am descurcat bine ,el are mare incredere in noi si mereu ne povesteste prin ce trece si asta pentru ca noi l-am asigurat intodeauna ce ceea ce ii se intampla lui acum ni s-a intamplat si noua cand eram ca el.Apropo nu dormi ?e 12 noaptea eu tastez usor ca doarme Vali si calculatorul e la el in camera..
HANA79 scrie:takata scrie:Imi este greu uneori pentru ca nu stiu ce raspuns e mai potrivit dar pana acum ne-am descurcat bine ,el are mare incredere in noi si mereu ne povesteste prin ce trece si asta pentru ca noi l-am asigurat intodeauna ce ceea ce ii se intampla lui acum ni s-a intamplat si noua cand eram ca el.Apropo nu dormi ?e 12 noaptea eu tastez usor ca doarme Vali si calculatorul e la el in camera..
Felicitari, Takata pentru cum vorbesti cu fiul tau!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 17 vizitatori