aetheia scrie:malimai scrie:hai sa vedem cat rezistam,pt ca micuta mea se trezeste des si ma cheama langa ea.
sa nu te superi daca dispar subit.
Ok :))) e prima oara dupa atatea luni cand am pus-o in ptutul ei sa doarma, acum nu pot dormi fara s-o tin in brate. Astept sa se trezesca si sa-i dau tzatzica.:)))
aetheia scrie:Demult as fi facut pasul asta, am citit ca va dura ceva timp pana se va obijnui sa doarma singurica in patut, dar din cauza sotului ca tre` sa doarma saracul ca are serviciu, am tot dormit cu ea in pat,.
malimai scrie:aetheia scrie:Demult as fi facut pasul asta, am citit ca va dura ceva timp pana se va obijnui sa doarma singurica in patut, dar din cauza sotului ca tre` sa doarma saracul ca are serviciu, am tot dormit cu ea in pat,.
adica in aceiasi camera cu sotul sau doar voi doua separat?
aetheia scrie:A mea adoarme doar la san, niciodata n-a adormit singurica. Mai adoarme in brate si-n masina fara san, doar atat.
....sunt alintate, sa ne vedem noi peste cativa ani daca nu punem picioru-n prag c-o sa dormim cu ele pana la varsta gradinitei.
aetheia scrie:ai incercat sa-i dai sa pape de cate ori se trezeste noaptea, poate asta e motivul?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori