• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

TeoViziunea , editia 6 aprilie 2007

Arhiva de topicuri inchise.

TeoViziunea , editia 6 aprilie 2007

Mesajde drops » Sâm Apr 07, 2007 12:44 am

Extraordinara si aceasta editie, m-a impresionat pana la lacrimi parintele Marius Ciprian Pop care a cantat nemaipomenit de frumos, sper sa-l mai auzim si cu alta ocazie.
Teo a fost o dulce ca de obicei si imbracata f. frumos avea o bluza super eleganta.

Voi bucurosilor ati vazut eceasta editie, ce v-a placut?
ImagineImagineImagineImagine

" Bucuria este rugăciune. Bucuria este tărie. Bucuria este o plasă a dragostei cu care prinzi suflete. " Maica Teresa
drops
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde dania » Sâm Apr 07, 2007 10:38 am

:-6 - multumim Teo ca ne aduci in casele noastre acesti oameni minunati.
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare..."
dania
membru
membru

Mesajde malimai » Sâm Apr 07, 2007 6:00 pm

Parintele Ciprian m-a impresionat teribil si m-a facut sa ma gandesc mai atent la statutul meu de crestin.M-a facut sa-mi fie rusine ca nu-mi mai gasesc timp pt EL si totodata m-a facut sa lacrimez ascultandu-l.
Parintele Ciprian a cantat minunat.
Mi-au placut si doamna Roman si Catinca Roman si binenteles frumoasa ei fetita.
Deci doamna Roman i-a fost profesoara lui Teo.
Ati auzit ce frumos a vorbit despre ea?Cum se topea de admiratie cand o vedea si ce profesor minunat era?
De Chilian ce sa mai spun!Am auzit din nou frumoasa lui melodie si as fi ascultat-o la infinit.Din pacate nu am auzit prea bine cuvintele si nu le stiu .
Voi le stiti?
malimai
membru
membru

Mesajde ofelia » Dum Apr 08, 2007 3:16 pm

malimai scrie:Parintele Ciprian m-a impresionat teribil si m-a facut sa ma gandesc mai atent la statutul meu de crestin.M-a facut sa-mi fie rusine ca nu-mi mai gasesc timp pt EL si totodata m-a facut sa lacrimez ascultandu-l.
Parintele Ciprian a cantat minunat.
Mi-au placut si doamna Roman si Catinca Roman si binenteles frumoasa ei fetita.
Deci doamna Roman i-a fost profesoara lui Teo.
Ati auzit ce frumos a vorbit despre ea?Cum se topea de admiratie cand o vedea si ce profesor minunat era?
De Chilian ce sa mai spun!Am auzit din nou frumoasa lui melodie si as fi ascultat-o la infinit.Din pacate nu am auzit prea bine cuvintele si nu le stiu .
Voi le stiti?
HRISTOS A INVIAT ! EMOTIONANT A FOST ,INTRADEVAR ,MOMENTUL PARINTELUI MARIUS-CIPRIAN POP ,EL ESTE INVESTIT CU HAR DE LA BUNUL DUMNEZEU ! IL CUNOSC PERSONAL PE ACEST MINUNAT PARINTE ... AM FOST IMPREUNA LA NISTE FILMARI PT. EMISIUNI DE FOLCLOR LA TVRM ...ARE ACEST PARINTE NISTE COLINDE DE TE CUTREMURA CAND LE ASCULTI ... IATA CA TEO S-A ORIENTAT F. BINE CAND L-A ALES SA MODEREZE EMISIUNEA -CONCURS DE FOLCLOR ....ESTE UNA DINTRE CELE MAI REUSITE SI INSPIRATE EMISIUNI ...AI VAZUT PRIMA EMISIUNE DIFUZATA ,SAMBATA ,7 APRILIE ,....?AR FI BINE SA COMENTAM PE TEMA ACEASTA ! CE ZICETI , BUCUROSILOR ?
ofelia
membru
membru

Mesajde drops » Lun Apr 09, 2007 10:57 pm

Din nefericire si spre marele meu regret nu am vizionat emisiunea de sambata a parintelui MARIUS CIPRIAN POP.

ofelia draga ma intereseaza daca parintele MARIUS CIPRIAN POP are inregistrari cu cantece si/sau colinzi daca tot ai amintit.

Imi plac tare mult colinzile si as dori sa-l ascult.

Iubesc muzica populara si apreciez solistii din toate zonele tarii noastre.

Sunt fericita ca esti printre noi bucurosii draga ofelia si ca te-am cunoscut prin acest intermediu.

Mult succes si abia astept sa te vedem si la Teoviziunea in emisiune.

PS. as vrea daca se poate sa ne anunti si pe noi cand o sa te putem urmarii la un spectacol/emisiune televizat/a :-10
ImagineImagineImagineImagine

" Bucuria este rugăciune. Bucuria este tărie. Bucuria este o plasă a dragostei cu care prinzi suflete. " Maica Teresa
drops
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Apr 10, 2007 4:20 pm

Draga ,,bombonica,,Ma bucur enorm ca iubesti cantecul popular autentic si fii sigura ca am sa te anunt ori de cate ori o sa apar pe la televiziuni . Miercuri ,11 -04 -2007 , o sa filmez pt. emisiunea ,,CU PILE , FARA PILE ,, DE LA TVRM .Sa-ti raspund la intrebare : parintele MARIUS -CIPRIAN POP are inregistrari radio-tv .In repertoriul lui poti gasi cantece de o aleasa factura ( DOINE ,CANTECE DE DRAGOSTE SI DOR , COLINDE ...)din zona ardealului mai exact de la Cluj .Eu detin un CD cu colinde , cu autograf . Nu-ti promit ,dar incerc sa-ti fac rost de un CD de-al lui M . C . POP. Te imbratisez cu drag , OFELIA
ofelia
membru
membru

Mesajde archimonde » Joi Apr 26, 2007 5:39 pm

Extraordinar în condiţiile în care vedem putin divertisment la televizor.
archimonde
membru
membru

Mesajde adrian » Vin Iun 01, 2007 10:07 pm

LA MULTI ANI, TEO!
Imagine
adrian
membru
membru

Mesajde ofelia » Sâm Iun 02, 2007 1:24 pm

LA MULTI ANI SI MULTE BUCURII ...!
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Înapoi la Arhiva