malimai scrie:Eu am incercat cu:
I-zi__1 l lapte acru sau dulce degresat
II-zi__1kg cartofi fierti
IIIzi__1kg mere
IV-zi__1kg legume crude
V-zi__1kg carne fiarta sau fripta(pui sau vita)
VI-zi__1kg fructe sau legume
VIIzi__1l lapte
DOAMNE AJUTA!
xen@ scrie:eu am ajuns la concluzia urm. : curele nu sunt bune, pt ca nu l;e poti tine o viata , si in momentul in care revii la alimentatia normala iti recapeti kg ba chiar mai iei in plus.. Cel putin asa mi s-a intamplat mie... ideea e ca in fiecare zi sa mananci normal si sa incerci sa eviti pe cat posibil grasimile, zaharul, fainoasele... Iar sportul, miscarea sunt cele mai importante, dar si astea facute intr-un fel anume, nu haotic..Intr-un cuv.: e greu sa slabesti daca ai kg in plus.. iar daca reusesti... e si mai greu sa te mentii...
carmen scrie:Daaaaaaaaaaa. Am inceput sa beau apa multa. Anul trecut, la o emisiune cu Teo, ne-a povestit cum este cu apa pentru cura de slabire. Eu daca beam un pahar de apa la 2 zile asa ca, m-am apucat de treaba. Mancam ciocolata si beam apa. Sa stiti ca in 3 luni am slabit cam 10 kg
adiem scrie:carmen scrie:Daaaaaaaaaaa. Am inceput sa beau apa multa. Anul trecut, la o emisiune cu Teo, ne-a povestit cum este cu apa pentru cura de slabire. Eu daca beam un pahar de apa la 2 zile asa ca, m-am apucat de treaba. Mancam ciocolata si beam apa. Sa stiti ca in 3 luni am slabit cam 10 kg
Tu vorbesti serios? Asa mi-ar conveni de minune!
Ciocolata da, da , multa ciocolata ! Apa nu prea beau dar daca traba...
Chiar ai slabit ? Si cam cata cioco pe zi ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator