adi scrie:am zis de romy cum l-am cunoscut si de jokep]
sa continui cu Fly si ceilalti...
FLORINAEeee intr-o zi cu timidate se inscrie o doamna care a deschis usa sufletului meu fara cheie si acolo a ramas..
v-am spus timida cum era s-a apucat sa cunoasca un nebun, o tineam frate pe mess si pe forumul cel vechi ( a carui date s-au pierdut ) pana dimineata-n zori.
o data ne-am certat, cat credeti ca a tinut ? 10 minute.... ne-am vorbit ... ne stim precum 2 frati ce stau in aceeasi casa de-o viata, ne-am si vazut nu-i problema, la bucuresti, eram socati unul de altul, bucurosi de intalnire.
Fly ma incurajase impreuna cu Romy cand s-a deschis ex site-ul oficial al doamnei Trandafir si eu m-am pus pe inundatii....
Mersi FLY!
FLORINAEeee intr-o zi cu timidate se inscrie o doamna care a deschis usa sufletului meu fara cheie si acolo a ramas..
v-am spus timida cum era s-a apucat sa cunoasca un nebun, o tineam frate pe mess si pe forumul cel vechi ( a carui date s-au pierdut ) pana dimineata-n zori.
o data ne-am certat, cat credeti ca a tinut ? 10 minute.... ne-am vorbit ... ne stim precum 2 frati ce stau in aceeasi casa de-o viata, ne-am si vazut nu-i problema, la bucuresti, eram socati unul de altul, bucurosi de intalnire.
Fly ma incurajase impreuna cu Romy cand s-a deschis ex site-ul oficial al doamnei Trandafir si eu m-am pus pe inundatii....
Mersi FLY!
PS: ma incurajat ea de multe ori dar nu ma pun sa zic ca isi ia lumea-n cap
adi scrie:ROmy nu se cuvine sa nu fie aici ca el a fost mereu cel care imi punea acumulatorii in priza
ROMY
Romy este cel cu buna dispozitie a ajuns la noi pe site, dupa ce eu mare administrator acum un an cand acest site era doar cu incarcatura sufleteasca si experienta + profesionalims IOC, am facut eu reclama pe site-ul LA BLOC, a fost singur care a venit aici impreuna cu Jokep, atunci aveam chat... eu cu romy vorbeam si va vine sa creti sau nu FLY, tacea... intra si ea pe chat si nu zicea nimic era timida
adi scrie:FLORINAEeee intr-o zi cu timidate se inscrie o doamna care a deschis usa sufletului meu fara cheie si acolo a ramas..
Mersi FLY!
Romy scrie:Buna dimineata dragalasilor mei prieteni ! I-s fericit sa citesc " istoria " noului vachi al nostru forum
Sa fiu sincer am ramas aici cu voi fiindca a-ti fost singuri care nu m-ati luat in serios
Sa nu va imaginati ca nu as vrea sa fiu in fiecare clipa cu voi si sa va ridic moralulsa va beau "cafelutele "
sa va pap toate bucatele
pregatite de dimineata
!
Dar pentru asta ar trebui sa discutcu familia Fiecare are rind la calculator iar eu sint de rind la reperet calculatoru daca are ceva sau sint sportiv "olimpic " si sar peste rinduri Asa ca am si eu o ora pe care (daca ma scol dimineata tare) o prind , daca nu ....nu !
Poate cu timpu daca reusesc sa bag si calculatoru lu al mic pe net sa se mai subtieze rindu Da momentan
Ne jucam de-a ciinele si pisica !
Da nu uitati sint cu ochiu pe voi!
carmen scrie:adi scrie:FLORINAEeee intr-o zi cu timidate se inscrie o doamna care a deschis usa sufletului meu fara cheie si acolo a ramas..
Mersi FLY!
Surioara mea. La inceput era cam tacuta si intr-o zi aflu ca „Imi pare rau ca nu pot fi cu voi in fiecare zi... netul meu de acasa e foarte foarte lenes. Ma bucur tare mult de noul topic si nu uitati sunt intotdeauna cu voi... dar muta. va sarut pe totii si mai ales pe uko”. Si cam ‚muta’ a fost o perioada destul de lunga (pentru mine). Vine ziua cand ne intalnim pe mess. De atunci nu ne saturam de vorba, ba pe forum, ba pe mess, mai ne dam camera si ne strambam una la alta sau plangem la o postare frumoasa iar adi rade de noi si ne intinde batistute. O fata de milioane si cam studentuta de felul ei dar, un liliac autentic. De ce liliac? Daca n-ai somn intra pe forum chiar si la ora 2 noaptea si o vezi postata acolo, pazind forumul si citind si recitind ceea ce am postat noi peste zi. Ea este florina, surioara mea, pe care o iubesc tare mult.
carmen scrie:adi scrie:ROmy nu se cuvine sa nu fie aici ca el a fost mereu cel care imi punea acumulatorii in priza
ROMY
Romy este cel cu buna dispozitie a ajuns la noi pe site, dupa ce eu mare administrator acum un an cand acest site era doar cu incarcatura sufleteasca si experienta + profesionalims IOC, am facut eu reclama pe site-ul LA BLOC, a fost singur care a venit aici impreuna cu Jokep, atunci aveam chat... eu cu romy vorbeam si va vine sa creti sau nu FLY, tacea... intra si ea pe chat si nu zicea nimic era timida
Romy. Un dulce. Cand am intrat pe site si am vazut ce imagini faine posteaza am inceput sa 'fur' una cate una. Nu stiam cum se posteaza. Era primul (si singurul) forum pe care ma inscrisesem. Intr-o zi mi-am facut curaj si i-am scris pe privat. El a fost profesorul meu. De la el am aflat de ImageShack. Si uite asa a inceput o frumoasa si vesela prietenie. Intr-o zi, romy ne deschide topicul Ce'ar fi sa ne intalnim? invitandu-ne inlui. Si uite asa, cand avem timp, ne urcam in trenulet si dam o fuga aici sa fim impreuna. Diminetile sunt dedicate cafelutei; mai ne salutam, mai ne
pupicim si astfel deschideam o zi pe care v-o dorim vesela. Tot el ne-a dat curaj sa ne postam poze ca sa ne putem si vedea nu numai citii.
O minune de om dar, cam tacut in ultima vreme. Mi e dor de romy :-28
Mersi FLY!
carmen scrie:adi scrie:ROmy nu se cuvine sa nu fie aici ca el a fost mereu cel care imi punea acumulatorii in priza
ROMY
Romy. Un dulce. Cand am intrat pe site si am vazut ce imagini faine posteaza am inceput sa 'fur' una cate una. Nu stiam cum se posteaza. Era primul (si singurul) forum pe care ma inscrisesem. Intr-o zi mi-am facut curaj si i-am scris pe privat. El a fost profesorul meu. De la el am aflat de ImageShack. Si uite asa a inceput o frumoasa si vesela prietenie. Intr-o zi, romy ne deschide topicul Ce'ar fi sa ne intalnim? invitandu-ne inlui. Si uite asa, cand avem timp, ne urcam in trenulet si dam o fuga aici sa fim impreuna. Diminetile sunt dedicate cafelutei; mai ne salutam, mai ne
pupicim si astfel deschideam o zi pe care v-o dorim vesela. Tot el ne-a dat curaj sa ne postam poze ca sa ne putem si vedea nu numai citii.
O minune de om dar, cam tacut in ultima vreme. Mi e dor de romy :-28
adi scrie:Dragi mei inainte de a povesti trebuie sa imi cer scuze ca am intarziat.
Nina
o prezenta mereu agreabila si foarte fina.
A fost de la inceput alaturi de acest forum.
Ne-a incantat mereu prin desenele ce invatam impreuna sa le postam, cu fiecare dintre voi am invatat cate ceva cu nina ne chinuiam cu postarea pozelor, (a picturilor).
Nina m-a impins si ea de la spate si a continuat sa posteze si dupa deschiderea site-ului oficial.
I-am promis eu un site al ei, unde sa poata sa-si expuna talentul, in momentul in care voi avea si eu timp, ne apucam de construirea lui.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 3 vizitatori