• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

d'ale lui admin

Arhiva de topicuri inchise.

Mesajde nynna » Vin Apr 20, 2007 8:53 pm

adi scrie:Dragi mei inainte de a povesti trebuie sa imi cer scuze ca am intarziat.

Nina
o prezenta mereu agreabila si foarte fina.
A fost de la inceput alaturi de acest forum.
Ne-a incantat mereu prin desenele ce invatam impreuna sa le postam, cu fiecare dintre voi am invatat cate ceva cu nina ne chinuiam cu postarea pozelor, (a picturilor).

Nina m-a impins si ea de la spate si a continuat sa posteze si dupa deschiderea site-ului oficial.
I-am promis eu un site al ei, unde sa poata sa-si expuna talentul, in momentul in care voi avea si eu timp, ne apucam de construirea lui.

Multumes foarte mult ADY..ma simt magulita ..flatata..Ma bucur imens si ma simt onorata ca fac parte din acest minunat club al BUCUROSILOR..meritul e al tau si ..al tuturora de pe acest forum!
Va iubesc pe toti ..sa ramineti la fel de Bucurosi ..prieteni adevarati ...! :-5 :-5 :-5 :-5 :4 :4 :4
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."
Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde nynna » Vin Apr 20, 2007 8:54 pm

malimai scrie:
adi scrie:Dragi mei inainte de a povesti trebuie sa imi cer scuze ca am intarziat.

Nina
o prezenta mereu agreabila si foarte fina.
A fost de la inceput alaturi de acest forum.
Ne-a incantat mereu prin desenele ce invatam impreuna sa le postam, cu fiecare dintre voi am invatat cate ceva cu nina ne chinuiam cu postarea pozelor, (a picturilor).

Nina m-a impins si ea de la spate si a continuat sa posteze si dupa deschiderea site-ului oficial.
I-am promis eu un site al ei, unde sa poata sa-si expuna talentul, in momentul in care voi avea si eu timp, ne apucam de construirea lui.

asa cum spune si Adi,Nynna este o prezenta finuta,gingasa asa cum cred ca este si felul ei .
In plus este foarte talentata si frumoasa,cu putere de a trece peste greutati.

Te pup,Nynna :-40

Si eu va sarut cu mare drag...si ma bucur ca sunteti ...alturi de mine ..! :-5 :4 :4
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Vin Apr 20, 2007 8:57 pm

adiem scrie:
carmen scrie:
adi scrie:ROmy nu se cuvine sa nu fie aici ca el a fost mereu cel care imi punea acumulatorii in priza
ROMY
Romy este cel cu buna dispozitie a ajuns la noi pe site, dupa ce eu mare administrator acum un an cand acest site era doar cu incarcatura sufleteasca si experienta + profesionalims IOC, am facut eu reclama pe site-ul LA BLOC, a fost singur care a venit aici impreuna cu Jokep, atunci aveam chat... eu cu romy vorbeam si va vine sa creti sau nu FLY, tacea... intra si ea pe chat si nu zicea nimic era timida

Romy. Un dulce. Cand am intrat pe site si am vazut ce imagini faine posteaza am inceput sa 'fur' una cate una. Nu stiam cum se posteaza. Era primul (si singurul) forum pe care ma inscrisesem. Intr-o zi mi-am facut curaj si i-am scris pe privat. El a fost profesorul meu. De la el am aflat de ImageShack. Si uite asa a inceput o frumoasa si vesela prietenie. Intr-o zi, romy ne deschide topicul Ce'ar fi sa ne intalnim? invitandu-ne in Imagine lui. Si uite asa, cand avem timp, ne urcam in trenulet si dam o fuga aici sa fim impreuna. Diminetile sunt dedicate cafelutei; mai ne salutam, mai ne Imagine pupicim si astfel deschideam o zi pe care v-o dorim vesela. Tot el ne-a dat curaj sa ne postam poze ca sa ne putem si vedea nu numai citii.
O minune de om dar, cam tacut in ultima vreme. Mi e dor de romy :-28

sunt intru totul de acord si mie mi-e dor de Romi dar cum la el mesajele sunt muncite nu-si face aparitia oricum , apare cu ceva extra-super-formidabil ...merita asteptarea!!!!!!

Romy ..e catalizatorul UMORULUI ADEVART...mereu a reusit sa aduca zambetul pe buze..e unik..
Te sarut cu drag ROMY... :-5 :12
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Apr 23, 2007 5:01 am

Nina. Primul desen Imagine al ei m-a facut sa stau mai mult pe la taraba. Am indragit-o de la prima linie de creion. Simteam ca este un om deosebit, sensibil si ca va fi un bucuros autentic. Si timpul mi-a aratat ca am dreptate. Ninuca este o dulceata de fata si o frumoasa. Un om incercat de viata dar o luptatoare.
Pentru tine ninuca Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde nynna » Lun Apr 23, 2007 10:19 am

carmen scrie:Nina. Primul desen Imagine al ei m-a facut sa stau mai mult pe la taraba. Am indragit-o de la prima linie de creion. Simteam ca este un om deosebit, sensibil si ca va fi un bucuros autentic. Si timpul mi-a aratat ca am dreptate. Ninuca este o dulceata de fata si o frumoasa. Un om incercat de viata dar o luptatoare.
Pentru tine ninuca Imagine
:-5 :-5 :-5
Multumesc scumpa mea CARMEN..ZANA noastra...si. eu ma bucur ca te-am(v-am) cunoscut ... voi sunteti ptr mine ...BUCURIA fiecarei zi... :-5 :-5 :-5 :4 Sunteti cu toti deosebiti..si ptr asta va iubesc! :-5 :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde adrian » Joi Apr 26, 2007 1:24 am

Inainte de a posta trebuie sa va spun ca rectific ce am spus nu voi posta zilnic o istorisire.

CLUBUL BUCURIEI partea II
...CARMEN IN VIATA MEA...
exact sa va spun cum a fost clipa sincer om batran ce sunt si plus ca am impresia ca o stiu pe Carmen de 200000 de ani, stiu ca am fost surprins de ea si de felul ei de pofta de viata.
Timid am luat-o in lista de mess si de atunci nu i-am mai dat DRUMUL, fiecare dintre cei pe care-i zic eu aici si sunt unii pe care sper sa nu ii uit dar na.. m-au ajutat intr-un fel.
Repede ZANA a devenit mama mea adoptiva, am mai patit eu si cu altele... :-20

Daca m-ar pune cineva sa o descriu pe CARMEN as spune doar atat

CARMEN COPAE, TARGU MURES....

MULTUMESC CARMEN!
adrian
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Apr 26, 2007 12:08 pm

adi scrie:Inainte de a posta trebuie sa va spun ca rectific ce am spus nu voi posta zilnic o istorisire.

exact sa va spun cum a fost clipa sincer om batran ce sunt si plus ca am impresia ca o stiu pe Carmen de 200000 de ani, stiu ca am fost surprins de ea si de felul ei de pofta de viata.
Timid am luat-o in lista de mess si de atunci nu i-am mai dat DRUMUL, fiecare dintre cei pe care-i zic eu aici si sunt unii pe care sper sa nu ii uit dar na.. m-au ajutat intr-un fel.

MULTUMESC CARMEN!

Citind aceste randuri draga Ady..pur si simplu mi-au dat lacrimile ...cu cata sinceritate si dragoste ai prezentat-o pe Carmen....prin fiecare cuvint ...se simte asta!
Ma bucur ptr tine ca ai langa tine asa oameni minunati..meriti...esti un baiat deosebit,plin de calitati ..matur..stii ce vrei de la viata ..ai simtul valorilor .al oamenilor care te inconjora..pui suflet in ce a ce faci.!
Pentru asta te admir si ma bucur ca te-am cunoscut!.
Imi doresc din toata inima ca visele sa ti se implneasca....ptr ca ai un suflet MINUNAT!!!!!! :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Apr 26, 2007 2:40 pm

adi scrie:Inainte de a posta trebuie sa va spun ca rectific ce am spus nu voi posta zilnic o istorisire.

MULTUMESC CARMEN!

exact cum a zis nynna.m-ai impresionat si ma uimesti cu maturitatea de care dai dovada.

despre Carmen eu spun ca a fost persoana care m-a impresionat teribil de cum am dat cu ochii de forum.ca si lui Adi si mie mi s-a parut ca o cunosc de o viata.in felul asta ne sam seama de popularitatea ei ,de blandetea cu care ne trateaza pe fiecare de vorbele la locul lor cu care ni se adreseaza si in particular pot spune ca stie sa-mi aline lacrimile si sa ma faca sa ma simt iubita.

Imagine
malimai
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Apr 26, 2007 2:45 pm

malimai scrie:

MULTUMESC CARMEN!

exact cum a zis nynna.m-ai impresionat si ma uimesti cu maturitatea de care dai dovada.

despre Carmen eu spun ca a fost persoana care m-a impresionat teribil de cum am dat cu ochii de forum.ca si lui Adi si mie mi s-a parut ca o cunosc de o viata.in felul asta ne sam seama de popularitatea ei ,de blandetea cu care ne trateaza pe fiecare de vorbele la locul lor cu care ni se adreseaza si in particular pot spune ca stie sa-mi aline lacrimile si sa ma faca sa ma simt iubita.

Imagine

Fara sa exagerez..cred ca ,.. cuvintele nu ajung indeajuns sa exprime exact ce a ce simtim ptr . ZANA noastra CARMEN ! :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Apr 26, 2007 2:47 pm

ASA ESTE!
malimai
membru
membru

Mesajde fly » Joi Apr 26, 2007 7:59 pm

MULTUMESC CARMEN!

am inceput cu apelativul "carmencita" , apoi cu "zana" apoi cu "zana draga" dar am ajuns sa o simt ca fiind "surioara mea ce mi`a daruit`o BUNUL".
Iti multumesc surioara mea draga si buna.Imagine
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde hana » Vin Apr 27, 2007 11:45 am

Si pentru mine, chiar daca sunt de putin mai putin de o luna pe forum, Zana inseamna ceva. Acea liniste si echilibru. O simt ca pe o mama! Multumim Zana Buna!
hana
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Apr 27, 2007 12:41 pm

Eu am sa incep cu ADI si cum am dat eu de prieteni bucurosi :

Adina scrie:Am si votat dar vreau si sa scriu un mesaj ca nu ma rabda sufletul altfel . Cand v-am gasit eu ( si v-am considerat ca o mare FAMILIE ) era cu o zi inainte de ziua mea de nastere si a fost pentru mine unul dintre cele mai frumoase cadouri. Cautam informatii despre TEO pantru ca imi lipsea enorm si astfel am descoperit site-ul TeoTrandafir.ro . De atunci in fiecare zi sunteti pentru mine un cadou nepretuit Imagine

Asa este , asa s-a intamplat ca am primit un cadou neasemuit inainte de ziua mea anul trecut !
Din pacate celalalt site incepuse sa devina ca o gradina fara gradinar , florile incepeau sa se usuce, nu prea mai adia vantul decat asa usor uneori , nu prea mai cresteau minunatiile si nu stiam ce se intampla. Pana cand , intr-o zi , Adi , in stilul lui caracteristic , foarte subtil , a tras un semnal de alarma si mi-a deschis ochii ! Am venit aici in clubul bucuriei !

Ma tot intrebam eu cine este Adi ,mi se parea destul de misterios , si , cand am aflat data nasterii , mi-am spus ca o fi probabil vreo greseala , pentru ca eu imi imaginam ca era vorba de o persoana mult mai in varsta ! Multa intelepciune , un suflet asa de mare , atata daruire , bucurie , prietenie , respect , devotament , rabdare , consecventa , perseverenta , sinceritate .... Ce mai , O MINUNE DE OM , cum foarte bine l-a numit Carmen !

Apoi, in sfarsit , l-am cunoscut ! Este exact asa cum l-am simtit si aici printre paginile forumului , o minune de om !

Toata admiratia pentru tot ceea ce faci si pentru ceea ce esti , draga Adi ! Sunt o bucuroasa mandra ca te cunosc !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Apr 27, 2007 1:14 pm

adi scrie:ROmy nu se cuvine sa nu fie aici ca el a fost mereu cel care imi punea acumulatorii in priza
ROMY
Romy este cel cu buna dispozitie a ajuns la noi pe site, dupa ce eu mare administrator acum un an cand acest site era doar cu incarcatura sufleteasca si experienta + profesionalims IOC, am facut eu reclama pe site-ul LA BLOC, a fost singur care a venit aici impreuna cu Jokep, atunci aveam chat... eu cu romy vorbeam si va vine sa creti sau nu FLY, tacea... intra si ea pe chat si nu zicea nimic era timida

ROMY

L-am intalnit tot pe celalalt site ! Din start m-a amuzat copios fiecare postare de-a lui ! Avea langa semnatura lui originala un zambaret teribil de haios care ma facea tot timpul sa rad ! Era suficient sa ma uit la zambaretul ala ca sa fiu foarte bine dispusa ! Din pacate , nu se stie cum , Romy si l-a pierdut sau i s-a evaporat , ca-i cerusem sa-l aduca si aici !
Da, Romy este cel cu buna dispozitie ! Eu habar n-aveam cum se posteaza o imagine , asa ca el este vinovat de faptul ca mi-a starnit curiozitatea si m-am straduit si eu sa invat ! Cum spune si Carmen , am inceput sa-i mai "fur" cate-un clown , cate-o imagine , cate-un haios si incet-incet am prins cate ceva ! Direct sau indirect , el ne-a fost profesor iar noi , niste invatacei cuminti, curiosi , timizi si sarguinciosi !

Sa ne traiti domn' profesor si la cat mai multe bucurii , cat mai multa veselie si impliniri !

De altfel , mai are multe meserii , dragul de Romy ! Este si doctor , si bucatar si degustatorul de dimineata , a fost si unul din spiridusii deghizati ai lui Mos Craciun , strica si repara masini de spalat :-20 sau alte eletrocasnice , mare sef de trib Imagine , mare cantaret Imagine si dansator Imagine!
Adina
membru
membru

Mesajde hana » Vin Apr 27, 2007 1:48 pm

Adina scrie:Eu am sa incep cu ADI si cum am dat eu de prieteni bucurosi :

Adina scrie:Am si votat dar vreau si sa scriu un mesaj ca nu ma rabda sufletul altfel . Cand v-am gasit eu ( si v-am considerat ca o mare FAMILIE ) era cu o zi inainte de ziua mea de nastere si a fost pentru mine unul dintre cele mai frumoase cadouri. Cautam informatii despre TEO pantru ca imi lipsea enorm si astfel am descoperit site-ul TeoTrandafir.ro . De atunci in fiecare zi sunteti pentru mine un cadou nepretuit Imagine

Asa este , asa s-a intamplat ca am primit un cadou neasemuit inainte de ziua mea anul trecut !
Din pacate celalalt site incepuse sa devina ca o gradina fara gradinar , florile incepeau sa se usuce, nu prea mai adia vantul decat asa usor uneori , nu prea mai cresteau minunatiile si nu stiam ce se intampla. Pana cand , intr-o zi , Adi , in stilul lui caracteristic , foarte subtil , a tras un semnal de alarma si mi-a deschis ochii ! Am venit aici in clubul bucuriei !

Ma tot intrebam eu cine este Adi ,mi se parea destul de misterios , si , cand am aflat data nasterii , mi-am spus ca o fi probabil vreo greseala , pentru ca eu imi imaginam ca era vorba de o persoana mult mai in varsta ! Multa intelepciune , un suflet asa de mare , atata daruire , bucurie , prietenie , respect , devotament , rabdare , consecventa , perseverenta , sinceritate .... Ce mai , O MINUNE DE OM , cum foarte bine l-a numit Carmen !

Apoi, in sfarsit , l-am cunoscut ! Este exact asa cum l-am simtit si aici printre paginile forumului , o minune de om !

Toata admiratia pentru tot ceea ce faci si pentru ceea ce esti , draga Adi ! Sunt o bucuroasa mandra ca te cunosc !

Adina, iti impartasesc intru totul sentimentele! Si eu am crezut ca Adi este o persoana mult mai mare ca varsta. M-am bucurat enorm cand am aflat ca e inca licean, pentru ca in felul acesta sunt sigura ca macar un tanar ne va bucura zilele la batranete dincolo de micul ecran sau cum o vrea Adi. Adi, esti de-a dreptul intelept! Sunt chiar sarace cuvintele prin care sa pot spune ceea ce cred cu adevarat despre tine, asa ca o citez cu tot sufletul pe Carmen: O MINUNE DE OM
hana
membru
membru

Mesajde hana » Vin Apr 27, 2007 2:06 pm

Hia, mai scrieti despre Adi, ca eu abia astept apoi sa scriu si despre Adina.
hana
membru
membru

Mesajde adrian » Vin Apr 27, 2007 2:14 pm

ee sunteti niste draguti. nu trebuie sa scrieti despre mine eu nu sunt important voi sunteti CLUBUL BUCURIEI! :-5
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Vin Apr 27, 2007 2:17 pm

adi scrie:ee sunteti niste draguti. nu trebuie sa scrieti despre mine eu nu sunt important voi sunteti CLUBUL BUCURIEI! :-5

Nu te dezici deloc trasaturilor spuse de noi, modestia fiind la ea acasa cand e vorba de tine!
hana
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Apr 27, 2007 2:28 pm

adi scrie:ee sunteti niste draguti. nu trebuie sa scrieti despre mine eu nu sunt important voi sunteti CLUBUL BUCURIEI! :-5

Io-te , frate , cum imi taie elanul ! ImagineImagineImagine Datorita tie avem noi acest Club minunat , altfel unde ne-am fi intalnit noi toti ? Si , in primul rand , mi s-a parut cel mai corect sa incep cu tine , iar tot ceea ce am scris sunt numai adevaruri , nu sunt vorbe-n vant !
Eeeeeeeei , poate ai patit ceva Imagine de scri ce nu trebuie ! Cred ca ai mancat prea multa modestie la viata ta !

Eh, lasa ca noi oricum ne continuam treaba foarte frumoasa pe care am inceput-o ! ImagineImagine
Adina
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Apr 27, 2007 7:49 pm

... :-15 ...se pare ca se vrea un CURRICULUM VITAE...care , dupa opinia mea este binevenit ............UITE ASA AFLAM CUM SUNTEM VAZUTI DE PRIETENI.............HAI CA ESTI ,,TARE ,,..........SI CE MA BUCUR ......! :15 ..... :4
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde nynna » Vin Apr 27, 2007 8:32 pm

COSTINA scrie:
Adina scrie:Eu am sa incep cu ADI si cum am dat eu de prieteni bucurosi :

Adina, iti impartasesc intru totul sentimentele! Si eu am crezut ca Adi este o persoana mult mai mare ca varsta. M-am bucurat enorm cand am aflat ca e inca licean, pentru ca in felul acesta sunt sigura ca macar un tanar ne va bucura zilele la batranete dincolo de micul ecran sau cum o vrea Adi. Adi, esti de-a dreptul intelept! Sunt chiar sarace cuvintele prin care sa pot spune ceea ce cred cu adevarat despre tine, asa ca o citez cu tot sufletul pe Carmen: O MINUNE DE OM

Subscriu acelas lucru...dupa cum spuneam ..nu reusim mereu sa redam in cuvintecu fidelitate ce a ce simtim ptr fiecare ADY..CARMEN..ROMY
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Vin Apr 27, 2007 8:34 pm

Adina scrie:

Io-te , frate , cum imi taie elanul ! ImagineImagineImagine Datorita tie avem noi acest Club minunat , altfel unde ne-am fi intalnit noi toti ? Si , in primul rand , mi s-a parut cel mai corect sa incep cu tine , iar tot ceea ce am scris sunt numai adevaruri , nu sunt vorbe-n vant !
Eeeeeeeei , poate ai patit ceva Imagine de scri ce nu trebuie ! Cred ca ai mancat prea multa modestie la viata ta !

Eh, lasa ca noi oricum ne continuam treaba foarte frumoasa pe care am inceput-o ! ImagineImagine

Cu siguranat ..ca amanca multa modestie....asa e el ...un suflet sensibil.care daruieste mult ptr cei din jur!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Apr 27, 2007 8:50 pm

malimai scrie:

MULTUMESC CARMEN!

Imagine
. :-9 .nu esti singura ,malimai .....si pe mine tot ZANA m-a fermecat...........pe ea am contactat-o prima data ........o cautam pe TEO .pe GOOGLE....si am dat peste CLUBUL BUCURIEI.........M-AM INSCRIS DAR...........nu puteam sa intru ..........tot cautand am dat de ...BUCUROSI .........eu m-am oprit la ZANA....si am vb cu EA ...din intamplare .............dar zic eu acum ca nimic n-a fost intamplator ......... :-5 :-5 :-5 :4
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde carmen » Vin Apr 27, 2007 10:37 pm

adi scrie:Repede ZANA a devenit mama mea adoptiva, am mai patit eu si cu altele... :-20 !

Eu multumesc puiul meu drag.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Vin Apr 27, 2007 10:42 pm

malimai scrie:in particular pot spune ca stie sa-mi aline lacrimile si sa ma faca sa ma simt iubita.
Imagine

Cred ca ne-am adunat oameni care stim sa daruim dragoste si sa alinam durerea.
Multumesc amalia.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Arhiva