• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

d'ale lui admin

Arhiva de topicuri inchise.

Mesajde carmen » Vin Apr 27, 2007 10:56 pm

florina scrie:am inceput cu apelativul "carmencita" , apoi cu "zana" apoi cu "zana draga" dar am ajuns sa o simt ca fiind "surioara mea ce mi`a daruit`o BUNUL".
Iti multumesc surioara mea draga si buna.Imagine

V-am spus ca este surioara mea? Ceea ce nu stiti este ca cealalta mamica adoptiva a lui adi este florina (te-am parat ca asa-i in familie :-17 ). Te iubesc surioara.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde carmen » Vin Apr 27, 2007 11:04 pm

COSTINA scrie: Acea liniste si echilibru. O simt ca pe o mama! Multumim Zana Buna!

Multumesc costina. sa inteleg ca am facut rost de inca un puiut? Mi-ar placea :-5
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Vin Apr 27, 2007 11:13 pm

ofelia scrie:dar zic eu acum ca nimic n-a fost intamplator .........

Ai dreptate ofelia. Multumesc
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Vin Apr 27, 2007 11:21 pm

nynna scrie:
Fara sa exagerez..cred ca ,.. cuvintele nu ajung indeajuns sa exprime exact ce a ce simtim ptr . ZANA noastra CARMEN ! :-5

Multumesc ninuca. Tu ai cuvintele in varful creionului asa ca, stim ca ne iubesti.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Apr 28, 2007 12:06 am

COSTINA scrie:Hia, mai scrieti despre Adi, ca eu abia astept apoi sa scriu si despre Adina.

Adi? Este, asa cum am spus, o minune de om. De unde sa incep? Stiu. de la rabdarea pe care a avut-o cu mine. Pe la inceputuri, nu stiam ce este un forum si ca e bine sa postezi la subiect. Saracu admin (pe vremea aceia nu era adi), trebuia sa-mi explice cu rabdare cam ce sa fac. Prima calitate RABDARE. Se inventeaza topicul Sa ne cunoastem mai bine si aflu ca are doar 17 ani. Nu se poate, imi zic. Raman interzisa si ajung la concluzia ca am intalnit un tanar DESTEPT. Incet, incet, descopar ca este un PRIETEN adevarat, un SUFLET MARE, un om care stie sa daruiasca IUBIRE si INTELEGERE. Trebuie sa va spun cat se agita pentru fiecare lucru. Vrea sa fie totul bine, sa ne simtim bine pe forum, sa ne ghiceasca dorintele. Are si un mare defect. Nu are grija de el. :-17 (nu vreti sa stiti ce ma asteapta dupa postarea asta).
Te iubesc puiul meu drag Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Apr 28, 2007 12:14 am

Multumesc frumos carmen! :-5

va iubesc mai!!
adrian
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Apr 28, 2007 1:59 am

Adina

o persoana deosebita.
eu cu adina, desii este pe acest site de ceva vreme, nu prea am avut noi curaj si timp sa ne intalnim.
Eu la scoala ea la servici..
eu dupa-masa, ea dimineata, ea posta eu fugeam (fara sa vreau) nu ne-am dat ocazii de a conversa.
Momentul ce-l mai reprezentativ a fost "Drumul Bucuriei" sau in alta definirea intalnirea cu Trandafiru'. Atunci ne-am "lipit" la cafeluta noastra in hotel... cunoscatorii stiu despre ce vorbesc.
Si vorba aceea "Credeti ca am baut doar cafea?"
dar sa revin la ADINA
cand am fazut eu fata am zis "asta e alta adina" nu era cea pe care mi-o imaginam eu..
stati, staiti... nu sariti
era mult mai bine in realitate am intrebat-o si eu precum doamna Teo "Tu esti ADINA?!?!"
cu voce-ai blanda a zis "Da".
Daca ati vedea-o cat este de blanda si draguta ati manca-o...
e va dezamagesc
e a noastra!!!!
FLI , CARMEN SI EU

bineinteles mai sunt si altii dar nu comentam..
adina ma bucur ca te-am cunoscut, azi am si vorbit la telefon.

VORBA MEA
ASTA DA BUCUROS!
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Sâm Apr 28, 2007 9:43 am

carmen scrie:
COSTINA scrie: Acea liniste si echilibru. O simt ca pe o mama! Multumim Zana Buna!

Multumesc costina. sa inteleg ca am facut rost de inca un puiut? Mi-ar placea :-5

Da, mai ai un puiuc!
hana
membru
membru

Mesajde hana » Sâm Apr 28, 2007 9:49 am

Si eu imi doream sa scriu despre Adina.
I-am descoperit sufletul intr-o dimineata cand eram eu asa..nu in apele bune. Ea a fost cea care, cu adevarat, mi-a redat zambetul pentru intreaga zi. Multumesc mult, Adina!
De atunci, o simt ca pe o adevarata prietena, jucam fazan si vb de cate ori suntem online.
Si ca sa vedeti ca prietenii se simt...intre mine si Adina e telepatie:) Ajung eu pe forum si intreb de ea, hop..apare!
Blandetea i se citeste printre randuri.
O adevarata prietena!

Te pupic si te imbratisez cu mare drag, Adina!
hana
membru
membru

Mesajde ofelia » Sâm Apr 28, 2007 10:44 am

carmen scrie:
COSTINA scrie:Hia, mai scrieti despre Adi, ca eu abia astept apoi sa scriu si despre Adina.

Adi? Este, asa cum am spus, o minune de om. De unde sa incep? Stiu. de la rabdarea pe care a avut-o cu mine. Pe la inceputuri, nu stiam ce este un forum si ca e bine sa postezi la subiect. Saracu admin (pe vremea aceia nu era adi), trebuia sa-mi explice cu rabdare cam ce sa fac. Prima calitate RABDARE. Se inventeaza topicul Sa ne cunoastem mai bine si aflu ca are doar 17 ani. Nu se poate, imi zic. Raman interzisa si ajung la concluzia ca am intalnit un tanar DESTEPT. Incet, incet, descopar ca este un PRIETEN adevarat, un SUFLET MARE, un om care stie sa daruiasca IUBIRE si INTELEGERE. Trebuie sa va spun cat se agita pentru fiecare lucru. Vrea sa fie totul bine, sa ne simtim bine pe forum, sa ne ghiceasca dorintele. Are si un mare defect. Nu are grija de el. :-17 (nu vreti sa stiti ce ma asteapta dupa postarea asta).
.......MAI SUNT SI EU PE-AICI .....CEA CARE IL TOT SACAIA PE BIETUL NOSTRU COPILAS CU INTREBARI DE GENUL ........: ,,NU POT SA INTRU PE FORUM .....!!!.......CUM SA FAC.......?.....AJUTOOOOOOOOOOR..............!!!!!!!!!,,....SI EL M-A AJUTAT ..SI ZANA M-A AJUTAT CA SA FIU CU TOTI BUCUROSII....! ..ADI ESTE UN COPIL BUN , INTELIGENT , CU O EDUCATIE ALEASA .....ESTE UN OM DE CARACTER .........! DE ACEEA IL IUBESC CA PE PROPRII MEI BAIETI ....! ...SA NE TRAIESTI , ADI , CA NE TRBUIESTI ! :15 ........ :4
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde nynna » Sâm Apr 28, 2007 3:47 pm

carmen scrie:

Adytu ..ma uimit cu maturittea lui . cu sufletul mare prietenos, modest cu mult bun simt..,,un caracter deosebit!
Sa ne traiesti si ne bucuram imens ca existi ,,deoarece datorita tie suntem noi aici in clubul BUCURIEI cei care o iu besc pe TEO! :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde malimai » Sâm Apr 28, 2007 8:42 pm

adi scrie:ee sunteti niste draguti. nu trebuie sa scrieti despre mine eu nu sunt important voi sunteti CLUBUL BUCURIEI! :-5

ce tot spui acolo?esti cel mai important!!!!
si pentru ca urmezi tu la rand,afla ca ma uimesti cu fiecare mesaj postat,la fel cum m-ai uimit si atunci cand am aflat ca ai doar17 ani.Esti un tanar cu picioarele pe pamant cum de multe ori nici eu nu sunt la varsta mea dubla.
Sunt convinsa ca esti un foarte bun prieten si pentru cei din jurul tau asa cum esti si pentru noi bucurosii si sunt la fel de convinsa ca esti un fiu extraordinar de care orice mamica ar fi mandra.
sa ne traiesti si sa fi mereu alaturi de noi
malimai
membru
membru

Re: d'ale lui admin

Mesajde Adina » Lun Apr 30, 2007 9:42 am

adi scrie:sa continui cu Fly si ceilalti...
FLORINAEeee intr-o zi cu timidate se inscrie o doamna care a deschis usa sufletului meu fara cheie si acolo a ramas..
v-am spus timida cum era s-a apucat sa cunoasca un nebun, o tineam frate pe mess si pe forumul cel vechi ( a carui date s-au pierdut ) pana dimineata-n zori.
o data ne-am certat, cat credeti ca a tinut ? 10 minute.... ne-am vorbit ... ne stim precum 2 frati ce stau in aceeasi casa de-o viata, ne-am si vazut nu-i problema, la bucuresti, eram socati unul de altul, bucurosi de intalnire.
Fly ma incurajase impreuna cu Romy cand s-a deschis ex site-ul oficial al doamnei Trandafir si eu m-am pus pe inundatii....
Mersi FLY!

PS: ma incurajat ea de multe ori dar nu ma pun sa zic ca isi ia lumea-n
cap

FLORINA , ex-FLY :-20

O intalnisem si pe ea tot pe celalalt site ! "Intalnisem" , impropriu spus , pentru ca eu eram dimineata , ea mai pe seara , insa o stiu de-acolo ! Are dreptate Adi cand spune de timiditatea Florinei ! Da' ce timiditate , parca ar fi un copilas cuminte , sfios , care sta tot timpul in coltisorul lui si nu spune nimic decat intrebata si uneori nici atunci ! Da' zambeste mult si are un zambet atat de dulce si cuminte ca iti vine sa o tot iei in brate ! Toate astea le stiu dupa ce am intalnit-o la Bucuresti ! Tare mult mi-am dorit sa-i intalnesc pe bucurosi si totul a fost o minune ! Ne-am bucurat unii de altii ca niste vechi prieteni ce nu s-au mai vazut de mult ! Nu ne mai venea sa plecam !

Si pe langa timiditate si un zambet cald , Florina , o frumusete de fata , are o mare sensibilitate si o bunatate in suflet ca iti aduce liniste doar privind-o ! Stiti ce cumintica statea ea cand eram cu totii langa TEO ? Noi faceam poze si ea ne privea, zambind cald , pana cand am observat ca sta deoparte si am tras-o langa noi ! Ea n-ar fi indraznit si i-am spus sa stea cu noi , ca doar si ea este tot un bucuros mare ca si noi , care o iubim pe Teo ! Tot asa sfioasa ni s-a alaturat ! Este o dulcica si vreau sa fie si surioara mea , nu doar a lui Carmen ! :-17 :-20
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Apr 30, 2007 9:59 am

adi scrie:Nina
o prezenta mereu agreabila si foarte fina.
A fost de la inceput alaturi de acest forum.
Ne-a incantat mereu prin desenele ce invatam impreuna sa le postam, cu fiecare dintre voi am invatat cate ceva cu nina ne chinuiam cu postarea pozelor, (a picturilor).

Nina m-a impins si ea de la spate si a continuat sa posteze si dupa deschiderea site-ului oficial.
I-am promis eu un site al ei, unde sa poata sa-si expuna talentul, in
momentul in care voi avea si eu timp, ne apucam de construirea lui.

NYNNA

La fel , ca pana acum , si pe Nynna o stiu de pe celalat site ! Doamne ce a mai trecut timpul !
De la inceput m-a cucerit talentul ei si poposeam de fiecare data asupra fiecarui desen ca sa-i inteleg talcul ! Si , credeti-ma ca, am gasit foarte multa profunzime in fiecare desen , foarte multa sensibilitate , uneori multa tristete , alteori regaseam speranta sau contrastele vietii , uneori bucurie , alteori resemnare , si intotdeauna franturi din viata , franturi din experienta unui om ! Minunat , draga Nynna (Niculina) !

Am spus o data , dupa ce am patruns in lumea desenelor ei : "cuvintele sunt lacrimile celor ce nu pot sa planga , lacrimile sunt cuvintele celor ce nu pot sa vorbeasca " astfel ca fiecare desen era mesajul nynnei , erau si sunt cuvintele prin care ne vorbea si ne vorbeste !

La cat mai multe desene si multa inspiratie ! Felicitari din suflet !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Apr 30, 2007 12:41 pm

adi scrie:Inainte de a posta trebuie sa va spun ca rectific ce am spus nu voi posta zilnic o istorisire.

CLUBUL BUCURIEI partea II
...CARMEN IN VIATA MEA...
exact sa va spun cum a fost clipa sincer om batran ce sunt si plus ca am impresia ca o stiu pe Carmen de 200000 de ani, stiu ca am fost surprins de ea si de felul ei de pofta de viata.
Timid am luat-o in lista de mess si de atunci nu i-am mai dat DRUMUL, fiecare dintre cei pe care-i zic eu aici si sunt unii pe care sper sa nu ii uit dar na.. m-au ajutat intr-un fel.
Repede ZANA a devenit mama mea adoptiva, am mai patit eu si cu altele... :-20

Daca m-ar pune cineva sa o descriu pe CARMEN as spune doar atat

CARMEN COPAE, TARGU MURES....

MULTUMESC CARMEN!

CARMEN

Si urmeaza un mare oftat ..., dar nu de tristete , ci din suflet , de drag si dor ! Am sa va spun eu de ce ! Apare si Carmen pe forum pe la sfarsitul lui octombrie , o toamna frumoasa a adus-o aici ! Cred ca stia ca aveam nevoie de ea , sigur stia ! Am zarit-o si asteptam sa vad cine este , ce doreste ,cate kilograme are (glumesc,desigur :-20 ) si am inceput sa citesc printre randurile ei , la inceput timide si apoi tot mai frumoase ! Era clar , imi placea tare mult tot ce spunea asa ca imi placea omul , am fost sigura de la inceput ca este o persoana deosebita ! Si , asa cum eu citeam printre randuri si in spatele cuvintelor , tot asa , intr-o zi , Carmen mi-a simtit tristetea ,fara ca eu sa fi spus prea multe , si mi-a trimis un mesaj care mi-a patruns adanc in suflet :

carmen scrie:Buna Adina.
Ieri raspunsul tau m-a facut sa revin plangand de mai multe ori asupra propriului meu mesaj. Iti multumesc din suflet. De cate ori il citesc mai invat cate ceva.
Astazi vad ca nu prea esti in apele tale. Pot sa te ajut cumva? Daca ai nevoie macar sa te ascult, poate gasim o solutie problemei tale. SIGUR exista o solutie. Voi fii aici pentru tine oricand ai nevoie de cineva care te iubeste.

'Cand iti este greu adu-ti aminte ca sus, in cer, este Dumnezeu care te iubeste si jos, pe pamant, sunt prietenii care se gandesc la tine'

Mi-a intrat direct la inima si mi-a adus mangaierea de care aveam nevoie ! "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima " am raspuns eu -era un mesaj destul de simplu , dar sincer !
De atunci , locul ei este acolo unde inainte era gol , dar rezervat pentru cineva anume ! O asteptam de mult sa vina si , in sfarsit , a venit !

Cuvintele sunt , oricum, prea sarace sa poata reda tot ce as vrea ! Insa cred ca stie Carmen si citeste ea, sigur, printre randuri ! De atatea ori am plans, am ras si ne-am bucurat impreuna , incat mi-ar trebui zile intregi sa tot scriu ! Doar atat mai voiam sa o intreb "unde ai fost pana acum ?" .

Important este ca ne-am intalnit si altfel decat pe forum ! Marea intalnire de la Bucuresti ! N-am sa uit niciodata ! Am zarit-o in public si am fost convinsa ca ea este asa ca , dupa spectacol , m-am dus direct la ea si i-am spus " Carmen , eu sunt Adina " ! Ce a urmat ? O mare de lacrimi si imbratisari , bucurie , emotii , toate acolo , alaturi de scumpa noastra TEO !
Credeti ca ce a urmat poate fi descris in cuvinte ? Nu , insa le simtim noi in suflete , mereu la fel de proaspete ca atunci !

N-as fi crezut ca si in viata reala putem intalni zana cea buna asa cum n-as fi crezut nici ca visele pot deveni realitate ! Acum insa cred !
Adina
membru
membru

Mesajde nynna » Lun Apr 30, 2007 1:15 pm

Adina scrie:
adi scrie:Inainte de a posta trebuie sa va spun ca rectific ce am spus nu voi posta zilnic o istorisire.

CLUBUL BUCURIEI partea II
...CARMEN IN VIATA MEA...
exact sa va spun cum a fost clipa sincer om batran ce sunt si plus ca am impresia ca o stiu pe Carmen de 200000 de ani, stiu ca am fost surprins de ea si de felul ei de pofta de viata.
Timid am luat-o in lista de mess si de atunci nu i-am mai dat DRUMUL, fiecare dintre cei pe care-i zic eu aici si sunt unii pe care sper sa nu ii uit dar na.. m-au ajutat intr-un fel.
Repede ZANA a devenit mama mea adoptiva, am mai patit eu si cu altele... :-20

Daca m-ar pune cineva sa o descriu pe CARMEN as spune doar atat

CARMEN COPAE, TARGU MURES....

MULTUMESC CARMEN!

CARMEN

Si urmeaza un mare oftat ..., dar nu de tristete , ci din suflet , de drag si dor ! Am sa va spun eu de ce ! Apare si Carmen pe forum pe la sfarsitul lui octombrie , o toamna frumoasa a adus-o aici ! Cred ca stia ca aveam nevoie de ea , sigur stia ! Am zarit-o si asteptam sa vad cine este , ce doreste ,cate kilograme are (glumesc,desigur :-20 ) si am inceput sa citesc printre randurile ei , la inceput timide si apoi tot mai frumoase ! Era clar , imi placea tare mult tot ce spunea asa ca imi placea omul , am fost sigura de la inceput ca este o persoana deosebita ! Si , asa cum eu citeam printre randuri si in spatele cuvintelor , tot asa , intr-o zi , Carmen mi-a simtit tristetea ,fara ca eu sa fi spus prea multe , si mi-a trimis un mesaj care mi-a patruns adanc in suflet :

carmen scrie:Buna Adina.
Ieri raspunsul tau m-a facut sa revin plangand de mai multe ori asupra propriului meu mesaj. Iti multumesc din suflet. De cate ori il citesc mai invat cate ceva.
Astazi vad ca nu prea esti in apele tale. Pot sa te ajut cumva? Daca ai nevoie macar sa te ascult, poate gasim o solutie problemei tale. SIGUR exista o solutie. Voi fii aici pentru tine oricand ai nevoie de cineva care te iubeste.

'Cand iti este greu adu-ti aminte ca sus, in cer, este Dumnezeu care te iubeste si jos, pe pamant, sunt prietenii care se gandesc la tine'

Mi-a intrat direct la inima si mi-a adus mangaierea de care aveam nevoie ! "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima " am raspuns eu -era un mesaj destul de simplu , dar sincer !
De atunci , locul ei este acolo unde inainte era gol , dar rezervat pentru cineva anume ! O asteptam de mult sa vina si , in sfarsit , a venit !

Cuvintele sunt , oricum, prea sarace sa poata reda tot ce as vrea ! Insa cred ca stie Carmen si citeste ea, sigur, printre randuri ! De atatea ori am plans, am ras si ne-am bucurat impreuna , incat mi-ar trebui zile intregi sa tot scriu ! Doar atat mai voiam sa o intreb "unde ai fost pana acum ?" .

Important este ca ne-am intalnit si altfel decat pe forum ! Marea intalnire de la Bucuresti ! N-am sa uit niciodata ! Am zarit-o in public si am fost convinsa ca ea este asa ca , dupa spectacol , m-am dus direct la ea si i-am spus " Carmen , eu sunt Adina " ! Ce a urmat ? O mare de lacrimi si imbratisari , bucurie , emotii , toate acolo , alaturi de scumpa noastra TEO !
Credeti ca ce a urmat poate fi descris in cuvinte ? Nu , insa le simtim noi in suflete , mereu la fel de proaspete ca atunci !

N-as fi crezut ca si in viata reala putem intalni zana cea buna asa cum n-as fi crezut nici ca visele pot deveni realitate ! Acum insa cred !

Adina draga ai reusit atat de bine sa redai sufletul ZANEI..efectiv toate aceste minunate randuri izvoirite din degoste ,prietenie si stima ptr CARMEN....m-au emotionat pina inadincul sufletului! :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Apr 30, 2007 1:50 pm

nynna scrie:
Adina draga ai reusit atat de bine sa redai sufletul ZANEI..efectiv toate aceste minunate randuri izvoirite din degoste ,prietenie si stima ptr CARMEN....m-au emotionat pina inadincul sufletului! :-5 :-5 :-5

Sper ca am reusit si iti multumesc pentru aprecieri , insa eu nu sunt prea multumita ! Totusi mai aveam multe de scris , insa emotiile cred ca sunt prea mari de fiecare data cand incerc sa redau ceva sensibil ! Si este valabil pentru fiecare mesaj !
Adina
membru
membru

Mesajde nynna » Lun Apr 30, 2007 2:53 pm

Adina scrie:
nynna scrie:

Sper ca am reusit si iti multumesc pentru aprecieri , insa eu nu sunt prea multumita ! Totusi mai aveam multe de scris , insa emotiile cred ca sunt prea mari de fiecare data cand incerc sa redau ceva sensibil ! Si este valabil pentru fiecare mesaj !

asa mi se intimpla si mie de multe ori... atunci cind vreau sa-mi astern pe hirtie ganduril,sentimentele!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde fly » Lun Apr 30, 2007 10:25 pm

ADI zis bossu`, zis copilu`, zis inteleptul de 175 ani spre 176 acu , acu, dar cel mai drag -zis " INGER DE FLOARE"

stiti ca nu ma pricep foarte bine la vorbe... (poate de aceea va par timida) dar acest inger, pentru ca eu asa il consider, a fost primul om care a reusit sa-mi deschida total sufletul( voua nu???), asta se intampla acum un an. Eram intr-o pasa proasta a vietii mele, atunci, si nu imi este rusine sa o recunosc. El m`a invatat, ca un intelept, ca totul porneste de la suflet si numai de acolo. A reusit sa-mi insenineze viata si mi`a dat puterea sa merg mai departe . Multi nu au inteles aceasta relatie a mea cu Adi ...ce ai de vorbit atat cu un copil de 17 ani????? nu aveau cum sa inteleaga , sufletul se intelege mai greu.
Ziua in care ne`am vazut pentru prima data ... a fost cea mai emotionata din viata mea. Lacrimile au fost oprite doar dintr-o privire a lui : aici ne bucuram nu plangem...am plans destul ... a decretat.
Sunt multe de spus...
Iti multumesc inger de floare ca mi`ai dat voie sa te am in sufletul l meu .
Ultima oară modificat de fly pe Lun Apr 30, 2007 10:31 pm, modificat 1 dată în total.
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde malimai » Lun Apr 30, 2007 10:26 pm

E randul meu sa spun ceva despre Adina.Ce sa spun mai mult decat transmite ea prin mesajele ei.?Ati vazut ce cuvinte minunate are pt prietenii ei?Cata profunzime si cum gaseste ea calitatile cele mai placute ale oamenilor?Nu o iubesti doar citind-o?Dar daca o intalnesti o iubesti si mai mult.nici nu poti altfel cand vezi asa o fiinta suava,gingasa si blanda precum e Adina.
As fi vrut sa fie mai aproape de mine.
Dar e bine si asa decat deloc :-40
malimai
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Mai 03, 2007 2:04 pm

malimai scrie:E randul meu sa spun ceva despre Adina.Ce sa spun mai mult decat transmite ea prin mesajele ei.?Ati vazut ce cuvinte minunate are pt prietenii ei?Cata profunzime si cum gaseste ea calitatile cele mai placute ale oamenilor?Nu o iubesti doar citind-o?Dar daca o intalnesti o iubesti si mai mult.nici nu poti altfel cand vezi asa o fiinta suava,gingasa si blanda precum e Adina.

draga Amalia ..asa-i Adina are un talent inascut de a asterne cuvinte ... care merg direct la suflet!
Sensibilitatea ei efectiv te emotioneaza si o iubesti numai citind-o ...acelasi lucru pot sune si de tine , de Carmen , etc...care pun suflet si gingasie in ce a ce scriu!Sunt fericita ca v-am cunoscut!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mai 04, 2007 7:42 am

adi scrie:Adina

.........................
adina ma bucur ca te-am cunoscut, azi am si vorbit la telefon.

VORBA MEA
ASTA DA BUCUROS!

Iti multumesc din suflet , draga Adi , pentru toate caldura sufleteasca si pentru prietenia pe care ne-o oferi cu atata drag ! Eu sunt o bucuroasa mandra ca te cunosc ! :-5 Si poti fii sigur ca iti sunt alaturi in orice moment , greu sau usor , trist sau vesel ! Asa cum sunt toti prietenii bucurosi !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mai 04, 2007 7:49 am

COSTINA scrie:Si eu imi doream sa scriu despre Adina.
I-am descoperit sufletul intr-o dimineata cand eram eu asa..nu in apele bune. Ea a fost cea care, cu adevarat, mi-a redat zambetul pentru intreaga zi. Multumesc mult, Adina!
De atunci, o simt ca pe o adevarata prietena, jucam fazan si vb de cate ori suntem online.
Si ca sa vedeti ca prietenii se simt...intre mine si Adina e telepatie:) Ajung eu pe forum si intreb de ea, hop..apare!
Blandetea i se citeste printre randuri.
O adevarata prietena!

Te pupic si te imbratisez cu mare drag, Adina!

Sunt fericita sa gasesc asa ganduri frumoase ! Multumesc din suflet , draga Costina ! :-5
Si ma bucur ca ma simti astfel , ca pe o prietena adevarata !

Te imbratisez si eu cu mare drag !

P.S. Sper ca telepatia sa functioneze cat mai bine ! Asa ca te astept sa ne vorbim ! :-10
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mai 04, 2007 8:04 am

malimai scrie:E randul meu sa spun ceva despre Adina.
.........................

Iti multumesc si tie din suflet , draga Amalia ! Nu trebuie decat sa te uiti langa tine , ai sa ma gasesti acolo , aproape de tine tot timpul ! :-5
Multumesc si Nynnei si tuturor celor care sunt aici , bucurosi ca ne-am intalnit !

Traiesc sentimentul de deja-vu , stiti voi de ce :-20 , parca as fi la decernarea premiilor Imagine ...si am mai spus asta candva ! Imagine (era nevoie si de putina veselie :-20 ) ....
Oricum , voi stiti ca tot ceea ce va transmit sunt cuvinte si ganduri pornite din suflet !
Adina
membru
membru

Mesajde fly » Dum Mai 06, 2007 2:35 am

Imagine aceasta`i ADINA
mezina noastra draga , apare
Imagine si ne umple inima de buna dispozitie .
Auzeam in discutiile mele cu "sorela": ADINA a zis, ADINA a facut, vine si ADINA ... ADINA, ADINA, incercam sa o "localizez". Stiam ca este din alba si rau imi pare acum , ca asta vara cand am fost 3 zile in ALBA nu eram atat de "aproape" ca acum, de ADINA, dar poate Bunul a zis : mai, toate la timpul lor!... si asa a fost.
A sosit timpul sa o cunosc.
Stiti, e un cantec cu o marca si o scrisoare, cam asa a fost cu adina si cu mine. Mi s`a lipit de suflet , si va spun cu mana pe inima , ca nu stiu daca mi`o va dezlipi cineva de acolo...
Pare un copil, dar are forta... cred surioara mea draga, ca tristetile tale se vor transforma numai in bucurii. acum o inteleg pe sora cea mare: ADINA, ADINA, ADINA...
Si uite iti promit ceva : nu voi mai fi timida ...deja dansez Imagine si daca trebuie, mai si vorbesc Imagine... nu chiar asa, ai sa zici :)) :)) :))
te iubesc mezina draga!
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Arhiva