adi scrie:Inainte de a posta trebuie sa va spun ca rectific ce am spus nu voi posta zilnic o istorisire.
CLUBUL BUCURIEI partea II
...CARMEN IN VIATA MEA...
exact sa va spun cum a fost clipa sincer om batran ce sunt si plus ca am impresia ca o stiu pe Carmen de 200000 de ani, stiu ca am fost surprins de ea si de felul ei de pofta de viata.
Timid am luat-o in lista de mess si de atunci nu i-am mai dat DRUMUL, fiecare dintre cei pe care-i zic eu aici si sunt unii pe care sper sa nu ii uit dar na.. m-au ajutat intr-un fel.
Repede ZANA a devenit mama mea adoptiva, am mai patit eu si cu altele... :-20
Daca m-ar pune cineva sa o descriu pe CARMEN as spune doar atat
CARMEN COPAE, TARGU MURES....
MULTUMESC CARMEN!
CARMEN Si urmeaza un mare oftat ..., dar nu de tristete , ci din suflet , de drag si dor ! Am sa va spun eu de ce ! Apare si Carmen pe forum pe la sfarsitul lui octombrie , o toamna frumoasa a adus-o aici ! Cred ca stia ca aveam nevoie de ea , sigur stia ! Am zarit-o si asteptam sa vad cine este , ce doreste ,cate kilograme are (glumesc,desigur :-20 ) si am inceput sa citesc printre randurile ei , la inceput timide si apoi tot mai frumoase ! Era clar , imi placea tare mult tot ce spunea asa ca imi placea omul , am fost sigura de la inceput ca este o persoana deosebita ! Si , asa cum eu citeam printre randuri si in spatele cuvintelor , tot asa , intr-o zi , Carmen mi-a simtit tristetea ,fara ca eu sa fi spus prea multe , si mi-a trimis un mesaj care mi-a patruns adanc in suflet :
carmen scrie:Buna Adina.
Ieri raspunsul tau m-a facut sa revin plangand de mai multe ori asupra propriului meu mesaj. Iti multumesc din suflet. De cate ori il citesc mai invat cate ceva.
Astazi vad ca nu prea esti in apele tale. Pot sa te ajut cumva? Daca ai nevoie macar sa te ascult, poate gasim o solutie problemei tale. SIGUR exista o solutie. Voi fii aici pentru tine oricand ai nevoie de cineva care te iubeste.
'Cand iti este greu adu-ti aminte ca sus, in cer, este Dumnezeu care te iubeste si jos, pe pamant, sunt prietenii care se gandesc la tine'
Mi-a intrat direct la inima si mi-a adus mangaierea de care aveam nevoie ! "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima " am raspuns eu -era un mesaj destul de simplu , dar sincer !
De atunci , locul ei este acolo unde inainte era gol , dar rezervat pentru cineva anume ! O asteptam de mult sa vina si , in sfarsit , a venit !
Cuvintele sunt , oricum, prea sarace sa poata reda tot ce as vrea ! Insa cred ca stie Carmen si citeste ea, sigur, printre randuri ! De atatea ori am plans, am ras si ne-am bucurat impreuna , incat mi-ar trebui zile intregi sa tot scriu ! Doar atat mai voiam sa o intreb "unde ai fost pana acum ?" .
Important este ca ne-am intalnit si altfel decat pe forum ! Marea intalnire de la Bucuresti ! N-am sa uit niciodata ! Am zarit-o in public si am fost convinsa ca ea este asa ca , dupa spectacol , m-am dus direct la ea si i-am spus " Carmen , eu sunt Adina " ! Ce a urmat ? O mare de lacrimi si imbratisari , bucurie , emotii , toate acolo , alaturi de scumpa noastra TEO !
Credeti ca ce a urmat poate fi descris in cuvinte ? Nu , insa le simtim noi in suflete , mereu la fel de proaspete ca atunci !
N-as fi crezut ca si in viata reala putem intalni zana cea buna asa cum n-as fi crezut nici ca visele pot deveni realitate ! Acum insa cred !