florina scrie:si eu sunt de acord cu zana, si zic ca pe numele lui adi ar fi indicat si apoi sa se faca transferul in contul principal al asociatiei. Dar mai dezbatem daca doriti... dar sa nu ne pierdem ... in multe idei... (parerea mea).
carmen scrie:Eu ma gandeam ca ar fi bine sa existe un cont, in care sa viram fiecare cat vrea si poate, si la o anumita data acesti bani sa fie transferati in contul beneficiarului cu mentiunea din partea Clubului bucurosilor. Ma gandesc ca asa ar fi mai bine dar, asa cum spune si gabi, majoritatea decide
:3 ....CONSIDER CA ESTE CEA MAI BUNA IDEE ......SI SUBSCRIU LA ACEASTA ... :-6 :-6 :-6 :4carmen scrie:Eu ma gandeam ca ar fi bine sa existe un cont, in care sa viram fiecare cat vrea si poate, si la o anumita data acesti bani sa fie transferati in contul beneficiarului cu mentiunea din partea Clubului bucurosilor. Ma gandesc ca asa ar fi mai bine dar, asa cum spune si gabi, majoritatea decide
carmen scrie:Eu ma gandeam ca ar fi bine sa existe un cont, in care sa viram fiecare cat vrea si poate, si la o anumita data acesti bani sa fie transferati in contul beneficiarului cu mentiunea din partea Clubului bucurosilor. Ma gandesc ca asa ar fi mai bine dar, asa cum spune si gabi, majoritatea decide
gabi66 scrie:Adiem...mi-ai luat propunerea din capsor.Eu o sa merg luna viitoare la Romanica si imi scrisesem conturile prezentate de Adi, gandindu-ma acum ca pot sa mentionez langa numele meu si Clubul Bucuriei.
Adi...departe de mine gandul ca ai...cum ai scris...putea face cine stie ce smecherie, dar tu faci oricum foarte multe pentru forum(si pe langa).Faptul ca Teo are incredere in tine si ti-a mentionat numele in plina emisiune, la TV, si a auzit o tara intreaga, spune tot.Si asa mergem la banca sa facem viramentul.Daca vrei o evidenta a bucurosilor o sa-ti trimit nr.chitantei(sau cum se emite in Romania, dovada respectiva).E doar o propunere din partea mea, dar v-as fi recunoscatoare daca s-ar decide pana la sfarsitul lunii mai ca sa stiu cum voi proceda.O sa ma supun majoritatii daca se ia o altfel de hotarare, iar daca nu o sa-ti dau de veste cum voi proceda. :-3
adi scrie:Dragii mei cei 2 % din impozitul ce pleaca catre stat si poate fi donat catre ong-uri nu au nicio legatura cu propria campanie desfasurata de clubul bucuriei.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 3 vizitatori