AM FOST ATENTA LA DETALII SI AM OBSERVAT UN ... ,,APARAT ,,GENITAL .... :)) :)) :)) AM DREPTATE ... ?
:-* :-* :-* >:D<
malimai scrie:incep cu cateva poze ale fetitelor mele si apoi poate gasesc si cu mine...
cea mica obisnuieste sa-si puna pe cap tot ce inseamna caciula,palarie,ce intalneste in jurul ei.
si se imbracase cu o rochita de papusi.
malimai scrie:de la petrecerea de 8 ani
gabrielle scrie:doamne ce frumosii si ce haiosi sunt :x
sury cine la ingropat in nisip :))
aetheia scrie:adi scrie:
admin si el a fost mic
ce mic si dragallas !
...fara poze nud cu copii :)) :)) :)) :))
COSTINA scrie:ce poza minunate zaresc aici!!
ce copii superbi!!!
sa va traiasca tuturor!
adminule, sa stii ca nu spun aiureli, dar sclipirea din ochi e semn de inteligenta...de mic ai fost MARE!!! >:D< :-*
ofelia scrie:malimai scrie:de la petrecerea de 8 ani
SE VEDE CLAR CA-TI IUBESTI FETITELE ....CA SI TU ESTI UN COPIL MAI MARE PRINTRE EI ...SI COSTUMATIA LOR ....SI DECORUL ...IATA RAIUL COPIILOR .... ! :-* >:D<
gabrielle scrie:>:D< super ce frumoase fetite :x sa va traiasca copiilasi :-* doamne ce dulcii sunt :x
malimai scrie:ofelia scrie:malimai scrie:de la petrecerea de 8 ani
SE VEDE CLAR CA-TI IUBESTI FETITELE ....CA SI TU ESTI UN COPIL MAI MARE PRINTRE EI ...SI COSTUMATIA LOR ....SI DECORUL ...IATA RAIUL COPIILOR .... ! :-* >:D<
MULTUMESC.
singura am realizat tot decorul,am facut cu manutele mele coifurile si ochelarii.m-am distrat de minune
Adina scrie:CE COPII MINUNATI ! FRUMOSI , SANATOSI , VESELI SI FERICITI SA FIE CU TOTII ! >:D< :-*
malimai scrie:Adina scrie:CE COPII MINUNATI ! FRUMOSI , SANATOSI , VESELI SI FERICITI SA FIE CU TOTII ! >:D< :-*
Adina draga,pe baietelul tau nu-l cunoastem.Chiar il ti la secret?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori