Jokep scrie:Si eu cred dar trebuie sa apar acasa mai repede,o sa ii spun la soferul de la masina sa sara peste statii. :wink:
Adina scrie:Stiu sigur ca, indiferent de ora, toti ne dorim din suflet sa revina cat mai repede si mai stiu ca ii vom fi alaturi intotdeauna!
Adina scrie:Si , inca ceva, daca veti fi pe faza, este foarte posibil ca TEO SA VINA AZI AICI ! Asa ca primiti-o cu sufletul deschis , tot asa cum o asteptati in fiecare zi !
Romy scrie:Va mai aduceti aminte ce am scris in legatura cu cafeaua
Nu conteaza emisiunea Nu programul Ci numai cine o face
Cred ca , daca "TEO" era cea care aduce cartea ! Eram mai emotionati decit la Lacrimi de iubire !
Asta e !
Teo ..Or ce ai face e bine ! NOI sintem cu tine!
EU nu am "pretentii " !
malimai scrie:Jokep scrie:Si eu cred dar trebuie sa apar acasa mai repede,o sa ii spun la soferul de la masina sa sara peste statii. :wink:
Ai ore dupamiaza?Fii cuminte si lasa soferul sa-si faca treaba,daca vrei sa ajungi acasa cu bine.Sigur se va gasi o solutie,sa fie toata lumea multumita.
cristina scrie:Sa analizam treaba cu ora: la 20 pe multe canale incep stirile sportive, asa ca veti pierde segmentul de public din familiile cu un singur TV. Eu zic ca trebuie tinut cont si de asta.
Cat despre ce as vrea de la emisiune: sa revina la cum era initial, mai libera. In ultima vreme mi se parea fortata si cu invitati impusi sau de umplutura cu care se dialoga uneori chiar la misto. Vezi nenea ala care adormea gainile si altii de genul, pe care Teo clar nu ii credea dar totusi ii chema in emisiune.
Si o chestie care pe mine ma enerveaza desi sunt sigura ca e aducatoare de bani: aia cu reclama facuta chiar de ea, Tanta si cine mai e prin jur. Poa sa spele Teo cu nu's ce minune de dero acolo in studio si sa-mi arate cat de alb stralucitor iese nu's ce rufa, pe mine nu ma convinge pentru ca stiu exact ce fel de reclama e asta, vrea sa ascunda produsul dupa numele vedetei si mie imi "pute".
adi scrie:cristina scrie:Sa analizam treaba cu ora: la 20 pe multe canale incep stirile sportive, asa ca veti pierde segmentul de public din familiile cu un singur TV. Eu zic ca trebuie tinut cont si de asta.
Cat despre ce as vrea de la emisiune: sa revina la cum era initial, mai libera. In ultima vreme mi se parea fortata si cu invitati impusi sau de umplutura cu care se dialoga uneori chiar la misto. Vezi nenea ala care adormea gainile si altii de genul, pe care Teo clar nu ii credea dar totusi ii chema in emisiune.
Si o chestie care pe mine ma enerveaza desi sunt sigura ca e aducatoare de bani: aia cu reclama facuta chiar de ea, Tanta si cine mai e prin jur. Poa sa spele Teo cu nu's ce minune de dero acolo in studio si sa-mi arate cat de alb stralucitor iese nu's ce rufa, pe mine nu ma convinge pentru ca stiu exact ce fel de reclama e asta, vrea sa ascunda produsul dupa numele vedetei si mie imi "pute".
Nu vrea nimeni sa ascunda nimic, realizarea unei emisiuni implica costuri, iar costurile trebuiesc micsorate prin contractarea publicitatii.
Reclama pe care o facea Teo era o reclama ca ori care alta doar ca era facuta de moderatorul emisiunii nu sub forma de spot publicitar si este o alta modalitate de promovare a unui produs.
Niciodata Teo nu a avut invitati impusi in emisiune, segmentul de public la ora 20 este mult mai mare ca segmentul de public matinal.
Stirile sportive au cu totul si cu totul alt segment de public!
PS: Daca Teo face reclama inseamna ca emisiunea are o anumita valoare pe piata!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori