• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce v-ati dorii de la noua emisiune TEO ?

Arhiva de topicuri inchise.

Ce v-ati dorii de la noua emisiune TEO ?

Mesajde adrian » Sâm Dec 16, 2006 7:46 pm

Ce v-ati dorii de la noua emisiune TEO de pe Romantica TV , ce ati vrea sa fie din ce a fost ?; ce sa nu mai fie din ce a fost ?; ce noutati ati dorii sa apara ?
Propuneri / Sugetii aici :)
adrian
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde carmen » Sâm Dec 16, 2006 8:32 pm

Ce bine. Nu cred ca figureaza printre intrebari dar, eu mi-as dori cel putin (sunt modesta) 2 emisiuni cu Teo. Una la o ora cand CNA, sau cum s-o numii cenzura mai nou, trebuie si el sa se distreze si alta cand sus numitul doarme si el ca tot omul. Mai trec pe aici.
Multumesc Adi.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Dec 16, 2006 8:38 pm

Nu trebuie sa figureze printe intrebari aici spuneti toot ce ati vrea sa orice aveti de spus in legatura si pentru noua emisiune TEO
adrian
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Dec 17, 2006 3:32 pm

Daca emisiunea ar putea sa dureze cel putin 2 ore ar fi tare bine. daca scadem publicitatea raman cam putine minute pentru povesti. Rubrica lui Cool Dude mi-ar placea s-o vad. Manele nu vreau. Dar daca-i musai, e musai. Daca mai bucatariti una alta este foarte bine. Si asa nu inteleg nimic din retetele acelea, dar sunteti atat de dulci incat nici nu mai are importanta (ca doar nu este emisiunea "sa invatam sa bucatarim").
Nu stiu daca locul acestei dorinte este aici dar ca si seriale, daca tot trebuie sa fie, cele braziliene sunt cumva mai altfel.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde malimai » Lun Dec 18, 2006 9:06 pm

Orice face TEO ,iese bine!
Daca ar avea o emisiune cu desfasurator,probabil ,nu s-ar desfasura cum a fost planificata,deoarece,TEO,este o persoana spontana,plina de imaginatie,cu mult haz :D .Sunt convinsa ca TEO nu ar rezista tentatiei de a se desfasura asa cum simte.(si bine face)
TEO,ESTI GENIALA!

NE ESTE FFFFFFF DOR DE TINE![/list][/url]
malimai
membru
membru

Mesajde Romy » Mar Dec 19, 2006 7:28 am

Va mai aduceti aminte ce am scris in legatura cu cafeaua Imagine
Nu conteaza emisiunea Nu programul Ci numai cine o face
Cred ca , daca "TEO" era cea care aduce cartea ! Eram mai emotionati decit la Lacrimi de iubire ! Imagine
Asta e ! Imagine
Teo ..Or ce ai face e bine ! NOI sintem cu tine Imagine !
EU nu am "pretentii " ! Imagine
De "linga" tara in care Sfincsi stau de vorba cu Nilul sfint
Va transmit mesaj de "pace" prosperitate si avint !
Imagine
"cine ma ia prea in serios, m-a inteles gresit!"
Romy
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Dec 21, 2006 3:51 pm

Stau de ceva timp in fata calculatorului si ma tot gandesc eu ce as putea sa raspund la intrebarile lui Adi dar se pare ca emisiunea TEO era atat de bine inchegata si de frumoasa incat nu prea am idei. Avea de toate asa ca sunt convinsa ca noua emisiune va fi mult mai buna. Insa ce mi-ar placea foarte mult si m-ar multumi pe deplin, ar fi sa nu existe presiuni sau invitati "impusi" de unii sau de altii, as vrea ca TEO sa aibe toata libertatea sa isi aleaga invitatii. Poate chiar sa aibe un dialog deschis cu telespectatorii in timpul emisiunii. Si fara falsi solisti, sau "vedete" . Invitatii sa fie din toate categoriile, sa se vorbeasca deschis, sa avem si muzica si divertisment, dar in primul rand, (cum foarte bine puncteaza Romy) , importanti sunt TEO si ECHIPA .
Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde fly » Mar Ian 16, 2007 8:55 pm

Am si eu o dorinta veche si tin la ea : IONUT IFTIMOAIE sa faca parte din ECHIPA.
Poate TEO are in vedere :) .
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Ian 18, 2007 9:17 am

Am o intrebare importanta pentru toti forumistii, dar si pentru ceilalti vizitatori si pentru toti cei care o iubesc pe TEO :
Ce parere aveti daca emisiunea va fi difuzata SEARA LA ORA OPT ? (Stiu asta chiar de la TEO :wink: )

Credeti ca este o ora potrivita, o ora la care sa fim cu totii acasa si sa o vedem pe TEO?

Stiu sigur ca, indiferent de ora, toti ne dorim din suflet sa revina cat mai repede si mai stiu ca ii vom fi alaturi intotdeauna!

TEO chiar ar vrea sa stie care este parerea voastra sincera , legat de ora de difuzare .

Si , inca ceva, daca veti fi pe faza, este foarte posibil ca TEO SA VINA AZI AICI ! Asa ca primiti-o cu sufletul deschis , tot asa cum o asteptati in fiecare zi !Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Ian 18, 2007 1:37 pm

O,CE VESTE MINUNATA!
Eu cred ca ora 8 este cea mai potrivita ora de a sta la televizor si de a ta relaxa.Este ora cand majoritatea suntem acasa si treburile sunt incheiate .Cred ca este cea mai buna ora.

Pentru TEO:Imagine
malimai
membru
membru

Mesajde Jokep » Joi Ian 18, 2007 4:12 pm

Si eu cred dar trebuie sa apar acasa mai repede,o sa ii spun la soferul de la masina sa sara peste statii. :wink:
Jokep
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Ian 18, 2007 4:24 pm

Jokep scrie:Si eu cred dar trebuie sa apar acasa mai repede,o sa ii spun la soferul de la masina sa sara peste statii. :wink:

Ai ore dupamiaza?Fii cuminte si lasa soferul sa-si faca treaba,daca vrei sa ajungi acasa cu bine.Sigur se va gasi o solutie,sa fie toata lumea multumita.
malimai
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Ian 18, 2007 5:24 pm

Adina scrie:Stiu sigur ca, indiferent de ora, toti ne dorim din suflet sa revina cat mai repede si mai stiu ca ii vom fi alaturi intotdeauna!

Cum ar spune TEO. "Ca bine zici." Ora 8 este o ora perfecta.
Avem timp si de Imagine o dragalasenie pe forum. Sau mutam intalnirea mai spre ora 8?

Adina scrie:Si , inca ceva, daca veti fi pe faza, este foarte posibil ca TEO SA VINA AZI AICI ! Asa ca primiti-o cu sufletul deschis , tot asa cum o asteptati in fiecare zi !Imagine

O asteptam cu sufletul la gura Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Ian 18, 2007 8:21 pm

Romy scrie:Va mai aduceti aminte ce am scris in legatura cu cafeaua Imagine
Nu conteaza emisiunea Nu programul Ci numai cine o face
Cred ca , daca "TEO" era cea care aduce cartea ! Eram mai emotionati decit la Lacrimi de iubire ! Imagine
Asta e ! Imagine
Teo ..Or ce ai face e bine ! NOI sintem cu tine Imagine !
EU nu am "pretentii " ! Imagine

TEo esti super!Imi e tare dor de tine si echipa ta!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde Jokep » Vin Ian 19, 2007 9:52 pm

malimai scrie:
Jokep scrie:Si eu cred dar trebuie sa apar acasa mai repede,o sa ii spun la soferul de la masina sa sara peste statii. :wink:

Ai ore dupamiaza?Fii cuminte si lasa soferul sa-si faca treaba,daca vrei sa ajungi acasa cu bine.Sigur se va gasi o solutie,sa fie toata lumea multumita.

Da invat dupamiaza.Ajung sa o vad pe teo macar juma de ora si tot o vad
Jokep
membru
membru

Mesajde cristina » Sâm Ian 20, 2007 7:58 am

Sa analizam treaba cu ora: la 20 pe multe canale incep stirile sportive, asa ca veti pierde segmentul de public din familiile cu un singur TV. Eu zic ca trebuie tinut cont si de asta.
Cat despre ce as vrea de la emisiune: sa revina la cum era initial, mai libera. In ultima vreme mi se parea fortata si cu invitati impusi sau de umplutura cu care se dialoga uneori chiar la misto. Vezi nenea ala care adormea gainile si altii de genul, pe care Teo clar nu ii credea dar totusi ii chema in emisiune.
Si o chestie care pe mine ma enerveaza desi sunt sigura ca e aducatoare de bani: aia cu reclama facuta chiar de ea, Tanta si cine mai e prin jur. Poa sa spele Teo cu nu's ce minune de dero acolo in studio si sa-mi arate cat de alb stralucitor iese nu's ce rufa, pe mine nu ma convinge pentru ca stiu exact ce fel de reclama e asta, vrea sa ascunda produsul dupa numele vedetei si mie imi "pute".
cristina
membru
membru

Mesajde cristina » Sâm Ian 20, 2007 8:08 am

Hai ca intrand la un alt subiect mi-a venit o idee: eu una sufar in weekend ca nu sunt emisiuni matinale. Sau la pranz, ma rog, dar ceva emisiuni la care sa ma uit in weekend. Exclud pe aia a Mihaelei Radulescu pt ca nu-mi place. Oare ar face fata (fizic vorbind) Teo la un matinal de weekend sau la o emsiune sambata dupa amiaza????
cristina
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Ian 20, 2007 12:35 pm

Nu e vorba de a face sau nu fata, Teo a mai facut matinale. :)
Emisiunile sunt apreciate dupa ora de difuzare.
Cu cat ora se apropie de Prime Time (19-23) cu atat este considerata de valoare si audienta este mai mare.
Poate vor pune o alta emisiune matinala cine stie... :wink:
Oricum este o idee. :)
adrian
membru
membru

Mesajde malimai » Sâm Ian 20, 2007 5:57 pm

Cristina,in legatura cu stirile sportive de la ora 20,eu zic ca tocmai de aceea este buna ora pt emisiunile de divertisment,deoarece eu una ma enervez teribil ca la ora aia nu am ce vedea la tv.Sunt cel putin 4 posturi care la ora aia au stiri sportive si eu cred ca sunt mai multi amatori de divertisment decat amatori de fotbal.
Cat despre reclamele facute de Teo si Tanta in timpul emisiunilor,nu vad de ce zici tu ca "pute"?Aproape toate emisiunile si chiar si filme au reclame de acest gen.Ori sunt sponsori ori platesc mai mult ca de obicei si nu-mi dau seama ce dedesupturi vezi tu aici.
Nu am vrut sa fiu rea,vreau doar sa ne lamurim cu totii.
malimai
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Ian 20, 2007 6:55 pm

cristina scrie:Sa analizam treaba cu ora: la 20 pe multe canale incep stirile sportive, asa ca veti pierde segmentul de public din familiile cu un singur TV. Eu zic ca trebuie tinut cont si de asta.
Cat despre ce as vrea de la emisiune: sa revina la cum era initial, mai libera. In ultima vreme mi se parea fortata si cu invitati impusi sau de umplutura cu care se dialoga uneori chiar la misto. Vezi nenea ala care adormea gainile si altii de genul, pe care Teo clar nu ii credea dar totusi ii chema in emisiune.
Si o chestie care pe mine ma enerveaza desi sunt sigura ca e aducatoare de bani: aia cu reclama facuta chiar de ea, Tanta si cine mai e prin jur. Poa sa spele Teo cu nu's ce minune de dero acolo in studio si sa-mi arate cat de alb stralucitor iese nu's ce rufa, pe mine nu ma convinge pentru ca stiu exact ce fel de reclama e asta, vrea sa ascunda produsul dupa numele vedetei si mie imi "pute".

Nu vrea nimeni sa ascunda nimic, realizarea unei emisiuni implica costuri, iar costurile trebuiesc micsorate prin contractarea publicitatii.
Reclama pe care o facea Teo era o reclama ca ori care alta doar ca era facuta de moderatorul emisiunii nu sub forma de spot publicitar si este o alta modalitate de promovare a unui produs.
Niciodata Teo nu a avut invitati impusi in emisiune, segmentul de public la ora 20 este mult mai mare ca segmentul de public matinal.
Stirile sportive au cu totul si cu totul alt segment de public!

PS: Daca Teo face reclama inseamna ca emisiunea are o anumita valoare pe piata!
adrian
membru
membru

Mesajde malimai » Sâm Ian 20, 2007 8:22 pm

EXACT.Ce bine le spui.
Vorbind de emisiunile lui Teo ma simt mai aproape de ea.Abia astept sa intre pe post pt a avea ce povesti.
malimai
membru
membru

Mesajde violet » Sâm Ian 20, 2007 9:37 pm

Am citit ce ati scris si-mi dau seama ca e greu sa-mi dau cu parerea,dar...
-Teo ar face fata oricarui tip de emisiune;
-ora 20.00 cred ca e destul de potrivita,dar eu personal,vreau sa ma uit la prognoza meteo,care cam dupa 20.00 e...S-ar putea sa se piarda ceva din segmentul potential,dar pe de alta parte,cred ca multi din cei care nu mai au rabdare sa priveasca un film intreg(de multe ori si eu),vor privi emisiunea lui Teo.Poate face o "revolutie" pe piata;
-chiar nu vreau sa vad din nou manelisti,ca sunt satula;
-cred ca Teo pregateste o relansare a postului Romantica,de va strica socotelile altor posturi TV in ceea ce priveste audienta;
-si sa inceapa show-ul odata,ca nu mai am rabdare!
violet
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Ian 20, 2007 9:48 pm

Nu intelegeti gresit, nu e greu deloc sa va dati cu parerea. :wink:

Da, pai, poate inainte de emisiune va fi un jurnal mai pentru femei si la finele lui o rubrica meteo. :wink:
Iar emisiunea sa inceapa de la 20.15
Ce zici ?
Ultima oară modificat de adrian pe Sâm Ian 20, 2007 9:56 pm, modificat 1 dată în total.
adrian
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Ian 20, 2007 9:55 pm

adi scrie:
cristina scrie:Sa analizam treaba cu ora: la 20 pe multe canale incep stirile sportive, asa ca veti pierde segmentul de public din familiile cu un singur TV. Eu zic ca trebuie tinut cont si de asta.

Nu vrea nimeni sa ascunda nimic, realizarea unei emisiuni implica costuri, iar costurile trebuiesc micsorate prin contractarea publicitatii.
Reclama pe care o facea Teo era o reclama ca ori care alta doar ca era facuta de moderatorul emisiunii nu sub forma de spot publicitar si este o alta modalitate de promovare a unui produs.
Niciodata Teo nu a avut invitati impusi in emisiune, segmentul de public la ora 20 este mult mai mare ca segmentul de public matinal.
Stirile sportive au cu totul si cu totul alt segment de public!

PS: Daca Teo face reclama inseamna ca emisiunea are o anumita valoare pe piata!

Sper ca nu acest mesaj te-a facut sa zici Violet ca este greu sa iti dai cu parerea.
Am vrut doar sa explic cum e cu publicitatea.
adrian
membru
membru

Mesajde cristina » Dum Ian 21, 2007 1:33 pm

Eh, hai ca nu ne intelegem, asa ca o luam punctual:
1. stiu ca a facut matinale, si ca rezista fizic. Ma gandeam insa ca si o emisiune zilnica seara si una de weekend ar fi prea mult pentru ea nu pentru mine ca eu as vrea sa o vad zilnic
2. reclamele facute de realizatorii de emisiuni mi se par caraghioase. stiu ca aduc bani dar nu ma conving ca si cumparator; exemplu elocvent zic eu, cand Teo tinea regim si stia toata lumea ca nu mananca ea facea reclama la nu stiu ce de mancare, margarina, pateu, nu mai stiu exact dar stiu ca la momentul ala ma gandeam ca e chiar aiurea.
3. cititi va rog toata fraza unde zic de ora 20, am spus clar ca ma refer la segementul de piata cu 1 singur TV in casa, ca daca imi aratati voi barbatul ala care renunta sa se uite la stirile sportive ca sa dea nevasta-sa pe Romantica il iau eu de sot. Eu am 2 TV si tot nu apuc mereu sa ma uit la ce vreau.
4. cat despre invitatii impusi....hai sa fim seriosi, in ultima vreme veneau de multe ori in emisiune figuri care se vedea clar ca o irita. Sau plictisesc. Sau nu ii apreciaza. Sau isi pierduse ea interesul? Oricum, in ultima vreme cred ca recunoaste si ea daca intra si citeste, scazuse nivelul destul de mult.
5. Prime time cred ca e si in weekend, nu neaparat la matineu, nu?
cristina
membru
membru

Următorul

Înapoi la Arhiva