de carmen daniela » Dum Apr 15, 2007 9:46 pm
draga Teo,am vazut emisiunile din aceasta saptamana.Iti scriu acum pentru ca mi-am facut o parere despre emisiunile Romantica.Imi place mult emisiunea de dimineata.Cred ca ai facut cea mai buna alegere cu cele trei moderatoare.Sunt asa cum trebuie pt.dimineata:dragute alerte cu subiecte foarte interesante.Mi-a placut mult si Oana,careia vreau sa-i transmit nu succes pentru ca il va avea sigur,ci sanatate,spor la treaba si toata dragostea mea.Se descurca de minune.acum despre emisiunea ta:ai fost din nou minunata,spumoasa,vesela si bine imbracata.Mi-a placut mult costumul cu bluza alb-negru(se vedea ca ai mai scapat de cate ceva).Si eu sufar de aceeasi problema(cea cu ...varul pe care nu-l pot lasa acasa...buna poanta!)mi-a placut si colectia Lizei Panait-foarte reusita.Una peste alta a fost,din p.d.v.al meu ca urmaritor,o saptamana care mi-a placut,dar sunetistul mai are totusi cateva de rezolvat.Nu se aude intotdeauna foarte bine sonorul(mai ales la muzica).Te sarut pana saptamana viitoare,a ta carmen din constanta.Sarut-o si pe Tanta si sa nu fie suparata pe toate prostiile care se scriu ca noi o iubim mult.Pa
dany