carmen daniela scrie:multumesc.Bine v-am gasit
Bine ai venit! Te asteptam sa ne spui mai multe despre tine si sa discutam ca intre prieteni.:)
EXTRAORDINAR ......! CE COINCIDENTA .......! LA MINE S-A INTAMPLAT TOT INAINTE DE ZIUA NUMELUI MEU ...FLORICA ...SI AM MAI PRIMIT UN CADOU DE NEUITAT ...... TELEVIZORUL.....ROMANTICA ... DAR SI O MULTIME DE .... :12 :12.... :5 :5 ....:4 ... :12 :12 .... :5 :5 ...:4 ... :15 .....PRIETENI BUCUROSI DE CARE SUNT F.F.F. MANDRA .....! :-5 :-5 :-5Adina scrie:Am si votat dar vreau si sa scriu un mesaj ca nu ma rabda sufletul altfel . Cand v-am gasit eu ( si v-am considerat ca o mare FAMILIE ) era cu o zi inainte de ziua mea de nastere si a fost pentru mine unul dintre cele mai frumoase cadouri. Cautam informatii despre TEO pantru ca imi lipsea enorm si astfel am descoperit site-ul TeoTrandafir.ro . De atunci in fiecare zi sunteti pentru mine un cadou nepretuit
takata scrie:Rico scrie:mesajul citat nu este in conformitate cu regulamentul,
adi
daca nu s-a vazut bine aici e vorba despre alceva....pe mine personal nu ma intereseaza ....asa ca ,vorba aia ...PASARICA MUTA-TI CUIBUL....
Lelia1974_2006 scrie:Eu am gasit siteul acesta pe Google, am dat cautare Teo Trandafir si v-am gasit.
Sunt foarte bucuroasa ca exixtati!
.....BUN VENIT ,LELIA..........SA FII BUCUROASA ALATURI DE BUCUROSII VESELI ..........PUPICI MULTI ........ >:D< >:D< >:D< :-* :-* :-* :x :x :xLelia1974_2006 scrie:Eu am gasit siteul acesta pe Google, am dat cautare Teo Trandafir si v-am gasit.
Lelia1974_2006 scrie:Eu am gasit siteul acesta pe Google, am dat cautare Teo Trandafir si v-am gasit.
bumbis scrie:eu am aflat de site de la teveu...urmarind-o pe teo si pe adi...mi s-au parut extrem de sinceri...si cum teo imi place de ani lumina...iata-ma-s
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 2 vizitatori