• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

INTALNIRI ALE BUCUROSILOR

Locul povestirilor despre intalnirea cu Bucurosii

Re: INTALNIRI ALE BUCUROSILOR

Mesajde Adina » Dum Iun 15, 2008 8:47 pm

florina scrie:Buna seara dragilor,
Am multe sa va povestesc, dar inca nu sunt in lumea "reala" , inca visez ca toate acestea mi se intampla.
Era intro seara de marti acum o saptamana, Stefan mi`a vazut fata si cred ca mi`a simtit si sufletul : Vrei sa mergi la mures, nu? Daca asta iti doresti, de ce nu o faci? cum apa mi`era adusa la moara m`am apucat sa-mi fac bagajul si
miercuri dimineata la 4 tezireaaaaaaa si via mures. Drumul nu mi s-a parut asa de greu pentru ca stiam ce ma va astepta: BUCURIA DEPLINA!
La ora 21.41 am ajuns in tirgu mures, repejor acasa si bineinteles multa vorba si ceva "apa plata" ;) Imagine. Surioara mea nu m`a lasat sa misc un deget n`am avut niciodata asa concediu. Multumesc surioara ?pupasca!
Joi am colindat diverse magazine si am tot asteptat pe Adi care se pare ca se cam culcase ?HAHA! ?HAHA!
A venit si ziua de Vineri a sosit si Adi si nu prea am stat mult pe ganduri si am fugit la restaurantul chinezesc unde am mancat domneste si ne-am distrat minunat. Noaptea a fost scurta ( vezi pregatiri de nunta: calcat Imagine, machiat Imagine , una, alta stiti voi, ca ati fost informati ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! ).
Ziua de SAMBATA a fost o zi plina de emotii si lacrimi de bucurie ne intalnim la celalalt topic ;)
Mai spun doar atat ca in ziua de sambata mi`am vazut si draga Gabitza Imagine.

ce sa va mai spun, surioare? VA IUBESC si-atat! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine La multi ani, surioara! Imagine
Adina
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde hana » Lun Iun 16, 2008 11:28 am

carmen scrie: Dupa ce am vizitat magazinul plecam spre casa pregatiti ufleteste sa o aducem aproape de noi pe costina. Asa ca trecand prin Imagine, cu gandul la ea incercand sa prindem o frantura din locul unde costina si-a gasit iubirea vietii Imagine pentru tine costina Imagine.

plangeam si radeam in acelasi timp pana sa citesc cele d emai sus, acum...plang serios..
Va ?pupasca! si va iubesc mult! ?pupasca!
hana
membru
membru

Mesajde hana » Lun Iun 16, 2008 11:31 am

carmen scrie:[
Oare de ce sunt atat de dureroase despartirile? ?uite-macatsufar! Noroc ca surioara mea florina, nu pleaca inca asa ca ne intoarcem acasa, cam tristute dar totusi fericite ca inca nu s-a terminat acest vis frumos. Este greu sa scrii despre aceste intalniri dar este placut, te napadesc amintirile si retraiesti fiecare moment. Au fost momente minunate pe care nu le-am scris si-mi pare rau ca nu am talent de narator, meritau sa fie scrise in asa fel incat sa simtiti si voi cam ce-am simtit noi, dar asta e. Visul meu inca continua. Flori este inca la mine iar in curand va veni si intalnirea cu nepotelul de la bistrita.

crezi tu ca nu ma simt acolo in timp ce citesc?
te iubesc, Zana Buna si te pupacesc ?pupasca!
aaa..iar nepotu', cam neobrazat..a inceput sa rada si sa arate cu degetul cand te-a auzit cantand
:P
hana
membru
membru

Mesajde hana » Lun Iun 16, 2008 11:36 am

sunt incarcata de emotii, de o stare de bine si pentru asta multumesc tuturor bucurosilor care au lasat aici o amprenta a frumoaselor intalniri
va ?pupasca! dragii mei
hana
membru
membru

Mesajde xen@ » Mar Iun 17, 2008 8:23 am

Foarte frumoase toate intalnirile astea ?toast! pline de emotie ?toast!
ImagineImagineImagine
xen@
membru
membru

Mesajde Adina » Sâm Iun 21, 2008 1:18 am

Momente, clipe, zile, bucurii, oameni frumosi, iubire, prietenie, amintiri de neuitat, de neinlocuit, lacrimi si zambete... gasesc aici, in paginile astea, tot ce am nevoie ca sa spun "Viata e asa de Frumoasa!" ?pupasca!
Adina
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Iun 22, 2008 8:07 am

N-am uitat de nepotel. Cum era sa uit cand pentru prima data il puteam strange in brate?
Ne hotaram (fliiiiiiiii si eu) sa mergem la bistrita intr-o zi de post ?HAHA! Am asteptat sa primeasca salariu petrica sa aiba cu ce ne cinstii ?HAHA! Plecam dimineata cu o tarca-parta pe langa care puteam merge si pe jos pana la bistrita ?HAHA! si ajungem la autogara. Il zarim pe nepotel vorbind la telefon si, dupa ce ocoleste toata autogara (dupa parerea mea), masina noastra se hotaraste sa traga la un peron. Cobor prima sa-mi ajut surioara si chiar asa a fost, nu l-am vazut pe petrica. Nu credeam ca ajunge atat de repede la locul de parcare. Descopar un baiat frumos, inalt si zambaret, il iau la pupat ca tare drag imi e si plecam intr-o directie necunoscuta. Avea si el o fixatie, sa mergem la muzeu ?HAHA! Nu i-a mers ?HAHA! Strabatem cu piciorul orasul cu o pauza de ‚aer curat’ Imagine si o imortalizare a cuplului mama - fiu Imagine dupa care plecam spre pizzerie. Salutam cimitirul ?HAHA! ne alegem limuzina Imagine ?HAHA! si linistiti ca cele vesnice sunt aranjate ne asezam in jurul unei pizze cam supradimensionate dupa parerea mea Imagine. Mai o pizza Imagine mai o vorba Imagine trece timpul si plecam spre o terasa sa savuram o cafeluta Imagine si un suculet Imagine. Toti 3 normal Imagine. Descoperim ca unii nu sunt sinceri cu noi, ca si-au deschis magazin impreuna si nu ne-au spus Imagine. Aflam si unde lucreaza petrica si plecam sprea autogara Imagine. Ce a urmat dupa vizita noastra? Vedeti si voi Imagine ?rusini!

Am povestit mult, mai ales noi ?HAHA! dar ne-a facut bine vizita asta. Este un baiat grozav petrica si o sa fie un barbat pe cinste ?pupasca! Frumos, bun si cu gandire sanatoasa.
Imi esti drag nepoate si te astept oricand la mures asa cum ai promis ?pupasca!
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Iun 22, 2008 10:15 pm

frumoasa intalnire ?toast!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde fly » Lun Iun 23, 2008 5:14 pm

Vacanta de vis !

Dar cand visul se si implineste atunci este minunat. Asa a fost la mine. Am visat tot timpul din noiembrie 2007 pana la inceputul lunii iunie. Bunul m`a ajutat si m`a facut fericita . Intalnirea cu voi toti mi`a incarcat bateriile pentru inca un an. Dar daca va fi mai devreme noua noastra intalnire nu am sa zic NU ;)
Bucuria a fost la ea acasa in aceasta vacanta. Fiecare din voi m`ati facut sa simt ca traiesc, si nu degeaba.
Draga mea surioara data de Bunul Imagine m`a primit in casa ei asa cum numai ea stie sa ne primeasca in suflet.
Mi`e dor deja de zilele cu "molii bicicliste" Imagine Imagine, mi`e dor de salata de rosii Imagine de gratarul care sfaraie Imagine, de ciocolata mancata din oala Imagine si de fasolea fiarta in 2 ore Imagine dar cel mai dor imi este de ea, de surioara mea, care stie sa asculte si chiar daca ii vine sa urle de durere stie sa-ti arate drumul drept. Imagine
Te iubesc surioara.
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde fly » Lun Iun 23, 2008 6:06 pm

Intalnirea cu Dragul Meu Inger de Floare Imagine s-a intamplat intro Vineri si nu ti`ai zice ca era zi de post dupa tot ce-a urmat . Ochii mei au fost numai si numai pe el,nu ma saturam sa-l privesc puteti vedea ca nu vorbesc prostii :Imagine, copilasul meu drag este deja BARBAT Imagine si tare mandra sunt de el. ?pupasca!

Ca la toate intalnirile noastre, vorbele mele cu el au fost mai putine dar trairile au fost maxime. Am invatat inca o data de la el ce inseamna Increderea, Loialitatea si mai ales IUBIREA.
Te ador
Inger de floare!
fly
membru
membru

Mesajde fly » Lun Iun 23, 2008 6:45 pm

Si cum totul se transforma hocus pocus :copii in oameni mari , limuzina noastra draga Imagine in ditamai loganu Imagine
nu de alta sa incapa cracii lui dom` vrauko ca va spusei cat e da mare ?HAHA! Imagine ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! si fliiiiiiiiii sa se lase de fumat ?suparatsuntdoamne! am plecat sambata de dimineata spre ploiesti . Am plecat cu totii cu inima deschisa, stiam ce bucurii ne asteapta . Intalnirea cu cei trei miri Imagine dar si cu dragii mei nepotei Imagine si cu Ofelia care ca o experta mi`a jurizat lucrarea de arta :P Imagine

Si cum nimic nu este intamplator in viata asta, Cristi si Claudia ne`au pregatit o surpriza Imagine asa ca, eram "acasa" si`n Ploiesti.
V`am spus cum este Gabitza??? Este o surpriza placuta pentru fiecare. Asa a fost pentru Claudia, dar la fel a fost si pentru noi. Vorba ei calda si duioasa ne-a linistit si ne-a umplut de bunatate. De nepot ce sa zic , oare el ce-a zis de noi??? ?ceamuzant! O pereche deosebita, se intelegeau din priviri va jur! Sunt tare fericita ca i`am cunoscut pe amandoi ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Si ca sa nu scap momentul iara si din nou, am reusit sa ma pozez cu ea sic,sic :P
Imagine Imagine
fly
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iun 23, 2008 7:54 pm

mireluta si gabrielle, inca o intalnire frumoasa

gabrielle scrie:?pupasca! tushi ?pupasca! ?pupasca!

cum sa fie ff frumoasa ma sunat si mi a zis ca ajunge in bucuresti si daca ne putem vedea si cum eu nu zic nu niciodata ?ceamuzant! am mers la gara ca venea de la munte si pleca la mami ei la constanta si intre trenuri am dat o fuga si prin cismigiu la o terasa si cu andreea a venit si ea din ploiesti si apoi dupa un suc si o vorba am plecat catre gara ca sa prinda ambele trenurile ;) a fost putin dar cert e ca a fost frumos ?pupasca! ?pupasca!
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde hana » Mar Iun 24, 2008 9:26 am

frumoase amintiri
va pupic pe toti ?pupasca!
hana
membru
membru

Mesajde ofelia » Lun Iun 30, 2008 7:36 pm

Buna ,bucurosii mei !
Eram datoare cu o povestioara ...
Dupa cum va anuntasem pe 17, 18, 19 ,20 iunie am fost la MAMAIA la Conferintza Nationala a Cartel -ALFA . Dupa cum va imaginati , nu puteam rata intalnirea cu dragele noastre bucuroase AMELIA si NINNUTZA . Sa alaturat noua o prietena comuna din Constantza , o iubitoare de folclor si de interpretii lui , Cristina Rusu.
Iata momentul intalnirii
Imagine
Marea ne-a atras ca un magnet asa ca in pasi zburdalnici ne-am indreptat catre apa cea mare
Imagine

Imagine
nu stiu ...cred ca valurile marii ne-a transformat in copii mari si uitand ca in jurul nostru inca se mai aflau oameni la plaja noi am inceput sa ne jucam, sa alergam sa ne bucuram de momentul acestei intalniri
Imagine
Imagine
Imagine
dupa toata joaca aceata ne-am dus la terasa restaurantului pentru a o sarbatori pe AMELIA
aici ,fiecare , consultam lista de meniuri
Imagine
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Lun Iun 30, 2008 7:53 pm

Imagine
Imagine

Imagine
Frumoase clipe am petrecut....

Ne-a parut foarte rau ca n-am mai reusit sa imortalizam momentul serviri meniului si a buneidispozitii ce s-a infiripat la masa deoarece ne-a lasat bateria aparatului de fotografiat.
Apoi a sosit momentul cand a trebuie sa plec de la Mamaia
Imagine
Alte intalniri bucuroase , de asta data cu prietenele si colegele mele de cantec popular ELISABETA TURCU si VETA BIRIS
Imagine
ne-am intalnit la Festivalul HORA PRAHOVEANA - Campina 28 -iulie-2008-
Mladitele mele au vroit sa fie alaturi de Veta Biris si de mine
Imagine
aici momentul evolutiei noastre
Imagine

Imagine
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Iun 30, 2008 8:31 pm

Frumoase intalniri, Ofelia! ?toast!
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Lun Iun 30, 2008 10:10 pm

faine poze Ofelia si frumoasa e marea ?toast! ?toast!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Iul 01, 2008 8:12 am

Adina scrie:Frumoase intalniri, Ofelia! ?toast!

Multumesc ADINA ... ?pupasca!
Ultima oară modificat de ofelia pe Mar Iul 01, 2008 8:14 am, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Iul 01, 2008 8:13 am

gabrielle scrie:faine poze Ofelia si frumoasa e marea ?toast! ?toast!

Da , MAREA cea mare intotdeauna ne face sa fim niste copii.... ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde hana » Mar Iul 01, 2008 12:31 pm

atata voie buna care m-a molipsit, doar vazand pozele!
Foarte frumos!
va ?pupasca! pe toate
hana
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Iul 01, 2008 8:41 pm

ofelia scrie:Imagine
Imagine

Imagine

mai sirenelor, frumoase sunteti ?pupasca! si cu chef de viata ca adevarate bucuroase ?pupasca!
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Iul 01, 2008 11:04 pm

hana scrie:atata voie buna care m-a molipsit, doar vazand pozele!
Foarte frumos!
va ?pupasca! pe toate

Ma bucur ca am reusit sa te molipsim de voie buna !
Pupici Costina draga ! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Iul 01, 2008 11:07 pm

carmen scrie:
ofelia scrie:Imagine
Imagine

Imagine

mai sirenelor, frumoase sunteti ?pupasca! si cu chef de viata ca adevarate bucuroase ?pupasca!

CARMEN iti multumesc de compliment in numele bucuroaselor, nu se putea sa fim altfel decat asa ....... ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Iul 03, 2008 8:46 pm

Parca incep sa-mi revin asa ca incerc sa va povestesc cum a fost cu surioara mea fliiiiiiiii. Duca cum cred ca v-ati dat seama a fost minunat. Si acum cand ma gandesc am fluturasi la stomac. A fost o placere sa ma scol si s-o vad in pat dormind, s-o am toata ziua numai pentru mine iar noaptea sa adorm in zgomotul facut de degetele ei pe tastatura. Am fost cam 'molii' dupa cum ne-a botezat gabita, care a incercat in fiecare zi sa ne scoata in lume dar n-a avut pe cine. Aveam atatea de povestit, atatea de facut impreuna incat iesirile noastre s-au rezumat la auschan, aprozar si atat. Erati toti cu noi. Chiar si cand deschideam frigiderul aveam motiv sa ne aducem aminte de bucurosi. Pe usa lui erau maimutelele de la gabrielle cu magnet Imagine.
Ce-am mai facut? sport ?HAHA! in fiecare zi pedalam muuuuuuuuuuuult, cca o poza ?HAHA! Imagine Imagine. Mai o curatenie Imagine ?HAHA! mai o fasole cu ardei copti Imagine mai o ciocolata Imagine si cam atat. Am lenevit la greu si am povestit despre tot ce aveam pe suflet. A fost de neuitat. Nu se poate descrie in cuvinte ceea ce am simtit in acest concediu alaturi de surioara mea. Ma repet? si ce daca, asta e. In ultima sambata ne-am adunat chiar toate surorile, a fost si adina si gabita mea, dar asta este alta poveste.

Iti multumesc surioara pentru concediu de vis pe care mi l-ai facut. N-ai sa stii cat te iubesc ?pupasca!
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Iul 03, 2008 8:59 pm

ma bucur pentru voi , fericitelor ... ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!ce-as fi vrut sa fiu si eu acolo la fasole cu ardei copti....
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Intalniri Bucuroase