florina scrie:Buna seara dragilor,
Am multe sa va povestesc, dar inca nu sunt in lumea "reala" , inca visez ca toate acestea mi se intampla.
Era intro seara de marti acum o saptamana, Stefan mi`a vazut fata si cred ca mi`a simtit si sufletul : Vrei sa mergi la mures, nu? Daca asta iti doresti, de ce nu o faci? cum apa mi`era adusa la moara m`am apucat sa-mi fac bagajul si
miercuri dimineata la 4 tezireaaaaaaa si via mures. Drumul nu mi s-a parut asa de greu pentru ca stiam ce ma va astepta: BUCURIA DEPLINA!
La ora 21.41 am ajuns in tirgu mures, repejor acasa si bineinteles multa vorba si ceva "apa plata"![]()
. Surioara mea nu m`a lasat sa misc un deget n`am avut niciodata asa concediu. Multumesc surioara
![]()
Joi am colindat diverse magazine si am tot asteptat pe Adi care se pare ca se cam culcase![]()
![]()
A venit si ziua de Vineri a sosit si Adi si nu prea am stat mult pe ganduri si am fugit la restaurantul chinezesc unde am mancat domneste si ne-am distrat minunat. Noaptea a fost scurta ( vezi pregatiri de nunta: calcat, machiat
, una, alta stiti voi, ca ati fost informati
![]()
![]()
).
Ziua de SAMBATA a fost o zi plina de emotii si lacrimi de bucurie ne intalnim la celalalt topic![]()
Mai spun doar atat ca in ziua de sambata mi`am vazut si draga Gabitza.
ce sa va mai spun, surioare? VA IUBESC si-atat!