Te iubesc surioara

hana scrie:ce intalniri savuroase!
mi-e gandul numai la fasolea aia..acumsa vad cum te scoti, Zana Buna
![]()
![]()
carmen scrie:lume lumeam venit acasa si sunt fericita. A fost o intalnire ca de la
. Am intrat direct in poveste ca sa nu va mai tin in suspans. Am fost la hotel la TEO. Era singura asa ca ne-am asezat turceste una in fata celeilalte si am barfit ca intre fete. Sa va spun ca este frumoasa foc TEO? stiti voi ca doar ati vazut-o dar putini sunt cei care stiu ca TEO este mult mai frumoasa nemachiata. Zici ca este o fetiscana pusa pe sotii. Cat am stat impreuna va jur ca am scuipat-o in gand sa n-o deochi. Este o placere sa vorbesti cu ea iar discutia nu are timpi morti. Poti vorbi despre orice cu TEO ceea ce am si facut. Chiar si despre baieti
De data asta nu mi-a trebuit extraceral asa ca la un moment dat vorbeam amandoua odata
Nici nu stiu cand a trecut timpul si iata ca a sosit si andreea. O dulceata de fata. Ne-a dat raportul ce-au facut ei aseara
si iar ne-am pus la povesti. Asta pana cand a venit si restul echipei si au inceput sa se pregateasca. Mai bine zis s-o pregateasca pe TEO. Machiat, coafat, stiti voi. N-am mai stat pentru ca aveau putin timp sa pregateasca filmarea de azi. Am fi avut multe de povestit dar timpul nu era de partea noastra. Nu-i nimic, a fost perfect si atat. Chiar a fost o intalnire intre prietene care nu s-au vazut de mult. Si ca sa va faceti o idee de cat de sus pluteam aflati ca n-am simtit nevoia nici sa fumez, nici macar nu m-am gandit ca as putea aprinde o tigara.
Sa nu credeti ca v-am uitat. Am puopacito si pentru voi si i-am transmis gandurile voastre bune. I-ar placea sa mai intre alaturi de noi prin casuta dar asa-i in televiziune. Nu intotdeauna timpul le apartine.
Gata
fly scrie:Eram datoare cu ceva poze de la intalnirea cu Frumoasa mea verde.
Nu ma puneti sa va spun vorbe ca stiti ca sunt inceata![]()
stiu doar atat ca iubesc acesti frumosi copii de la ploiesti si i`am simtit ca si cand fac parte din familia mea. Sper ca si ei sa se fi simtit bine in casuta mea , nici fata de masa alba nu le-am pus la masa![]()
( prietenii stiu de ce)
si acum pozele
[img]http://i168.photobucket.com/albums/u189/florina_fly/bucurosii/DSC02970.jpg[/img
CLAUDIA scrie:si pregatesc o alta intalnire ...cat de curand
Adina scrie:
si ne tii asa pe jar? hai spune tot, sau da macar niste indicii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori