CLAUDIA scrie:Adina scrie:si ne tii asa pe jar? hai spune tot, sau da macar niste indicii
spun ,spun ca nu e secret,planuim o vizita fulger la mures
si eu aici, la doi pasi sa nu fiu prin preajma? si totusi, si totusi
CLAUDIA scrie:Adina scrie:si ne tii asa pe jar? hai spune tot, sau da macar niste indicii
Adina scrie:CLAUDIA scrie:Adina scrie:si ne tii asa pe jar? hai spune tot, sau da macar niste indicii
Adina scrie:CLAUDIA scrie:Adina scrie:si ne tii asa pe jar? hai spune tot, sau da macar niste indicii
Gabrielaa scrie:Eeeiiii,uite ca am avut timpul necesar sa parcurg si acest topic(ce-i drept mi-au trebuit cateva ore,dar cred ca au fost printre cele mai placute din cate imi mai amintesc ).Am reusit sa va ''vizualizez'' pe toti,sunteti niste frumosi si la chip si la suflet si taare rau imi pare ca nu stiu unde naibii am fost,ca doar la Teo ma uitam zilnic,uneori,chiar fugeam de la servici,mai devreme ca sa-i vad emisiunea si cu toate astea...NU AM STIUT DE EXISTENTA VOASTRA .E adevarat ca eu cu internetul eram cam...neprieteni,ce spun neprieteni?? de-a dreptul straini si poate de aceea am aflat atat de tarziu de acest forum Oricum,ii multumesc lui Dumnezeu ca in sfarsit v-am descoperit si lui Adi ca m-a ajutat sa intru in ''familia'' bucurosilor lui Teo Sincer, va invidiez pentru privilegiul de a o fi cunoscut personal pe cea care a dat un nou sens vietii mele,dupa ce am primit o crunta lovitura de la viata(desi o admiram cu muult timp inainte dar n-am stiut ca va ajunge ''salvatoarea'' mea).Pentru ca fara Teo eu nu as mai fi fost aceeasi....ea mi-a redat eu-l si dorinta de a merge mai departe.Va multumesc,dragi bucurosi,pentru ca promovati placerea de a trai fiecare zi asa cum ne-o da Dumnezeu,pentru ca oferiti ocazia de a avea prieteni de calibrul vostru,celor din Clubul bucuriei,oameni atat de cumsecade, asa cum e foarte greu sa mai gasesti in timpurile noastre si va multumesc ca m-ati primit atat de calduros in mijlocul vostru Va imbratisez pe toti si sper intr-o intalnire...''in carne si oase''(mai mult carne,ca eu am ceva kg ).
carmen scrie:Cred ca o sa vina si timpul cand o sa fim din nou, cu totii, alaturi de TEO. Eu asa cred
xen@ scrie:Gabrielaa scrie:Eeeiiii,uite ca am avut timpul necesar sa parcurg si acest topic(ce-i drept mi-au trebuit cateva ore,dar cred ca au fost printre cele mai placute din cate imi mai amintesc ).Am reusit sa va ''vizualizez'' pe toti,sunteti niste frumosi si la chip si la suflet si taare rau imi pare ca nu stiu unde naibii am fost,ca doar la Teo ma uitam zilnic,uneori,chiar fugeam de la servici,mai devreme ca sa-i vad emisiunea si cu toate astea...NU AM STIUT DE EXISTENTA VOASTRA .E adevarat ca eu cu internetul eram cam...neprieteni,ce spun neprieteni?? de-a dreptul straini si poate de aceea am aflat atat de tarziu de acest forum Oricum,ii multumesc lui Dumnezeu ca in sfarsit v-am descoperit si lui Adi ca m-a ajutat sa intru in ''familia'' bucurosilor lui Teo Sincer, va invidiez pentru privilegiul de a o fi cunoscut personal pe cea care a dat un nou sens vietii mele,dupa ce am primit o crunta lovitura de la viata(desi o admiram cu muult timp inainte dar n-am stiut ca va ajunge ''salvatoarea'' mea).Pentru ca fara Teo eu nu as mai fi fost aceeasi....ea mi-a redat eu-l si dorinta de a merge mai departe.Va multumesc,dragi bucurosi,pentru ca promovati placerea de a trai fiecare zi asa cum ne-o da Dumnezeu,pentru ca oferiti ocazia de a avea prieteni de calibrul vostru,celor din Clubul bucuriei,oameni atat de cumsecade, asa cum e foarte greu sa mai gasesti in timpurile noastre si va multumesc ca m-ati primit atat de calduros in mijlocul vostru Va imbratisez pe toti si sper intr-o intalnire...''in carne si oase''(mai mult carne,ca eu am ceva kg ).
Uite o mare !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 3 vizitatori