Dragi bucurosi ,sa va spun o poveste cum a fost si inca mai este ...
Sunt anuntata de ADITA si de catre CARMEN=ZANA ca sunt invitata sa particip la emisiunea TEOVIZIUNEA . Bucurie mare pe capul meu ..ii spun sotului vestea primita si imi zice :- CE COSTUM ITI PREGATESTI PT EMISIUNE ?
Siiii scoate , OFELIO, toate costumele nationale , vre-o 10 la numar, imbraca, dezbraca, combina iile ...uuuufffff si ma decid ,imi aleg costumul care mi-a purtat noroc pe la toate competitiile de gen, il calc, il pun la geamanta si rasuflu usurata .O sarcina era indeplinita .La vre-o cateva zile primesc mes de la Adita ,sa imi fac un CV siiiii..il fac .Oalta misiune indeplinita .Eeeeeeee acum a ramas sa-mi aleg cantecul pt emisiune ...uuffffffff...grea , poate cea mai grea misiune ..e ca si cand te-ar intreba cineva ,, pe care copil il iubesti mai mult ,, ???in fine , ma hotarasc si zic ,, OF MARIE , MARIOARA ,,A sosit si ziua cea mare...plec spre BUCURESTI...vorbesc cu MIHA si GABRIELLE si aflu ca bucurosii vor fi cazati la hotel IBIS... ajung la hotel , vorbesc si cu ADITA si ... imi spune ca e im magazinul UNIREA cu CATUTZA ...intorc privirea si o zaresc pe surioara mea de la mare ,FLORINA ...pupaturi imbratisari , lacrimi de bucuria revederii... Impreuna urcam in camera unde le reintalnesc pe bunele mele prietene NINNUTZA si AMELIA ..Alte imbratisari , pupturi , lacrimi ...
imi scot din geamantan cateva lucruri pregatite cu micutii mei elevi pt draga noastra TEO ...niste borcane cu legume ...
fructe insufletite ..
dar ..nici nu apuc sa scot toate cele ca ,,, se aud batai in usa si cine credeti ce apare ..
ZANA mea BUNApe care o iubesc cum nici nu va puteti imagina..
APARE SI COPILASUL MEU SCUMP SI DRAG SI DESTEPT , ADITA ...
siiii , incet ,incet , dar sigur, ceilalti bucurosi ..
vorbim , discutam , timpul trece ca parerea si iata ca trebuie sa ne pregatim de plecare pt marea intalnire cu
inegalabila TEO...
AJUNGEM IN PLATOUL DE FILMARE ... emotiile cresc , toate bucuroasele erau sclipicioase ... ZANA cumparase pt TEO si pt bucuroase spray-uri cu ,sclipici ,, ne asezam la locurile stabilite de regizor , emotiile cresc , transpiratii instantanee in palme , incepe numaratoarea inversa 3,2,1,0
romanticaaaaaa... se aude inconfundabila melodie ...TEO face prezentarile invitatilor ... MIHAI TREISTARIU , BUCUROSII, ....simteam cum imi creste tensiunea ,auzul mi se diminuase , emotii, ochi umeziti....
se anunta ,,,PUBLICITATE ...ne miscam prin platou doar, doar vor disparea emotiile ...
uuuuuf... greu mai treceau clipele ... intr-un finel suntem prezentati de TEO .. ma intreaba cum de am ajuns la bucurosi ...ii povestesc cu emotii ce-mi sugrumau gatul ...se fac glume , se rade , sa bate din palme , ADITA ii ofera lui TEO pretioasa CHEIE din partea bucurosilor...In timpul acesta , eu ma indrept catre scena , locul unde eu ma simt in largul meu si astept semnalul ... trebuie sa-i multumesc lui TEO de frumoasele cuvinte pe care le-a rostit la adresa mea ...
Incepe ritornela , eu imi iau pozitia de cantat si ... incep sa cant ... foaie vedre salcioara .
of Marie, Marioara ...
la un moment-dat , scena se umple de bucurosi si unde se incinge o hora romaneasca ,si unde incep fetele sa chiuie de ti-era mai mare dragul sa le auzi ... toata suflarea dansa si chiuia ....
dupa ,, prestatie,, ne-am reluat locurile in asteptarea finalului de emisiune ...
GATA. EMISIUNEA S-A TERMINAT.
Ce a urmat ???
discutii cu TEO, POZE ...
Dupa aceea ne-am intors la hotel ... ce a urmat ....
alte poze ...
glume , rasete , comentarii , impresii despre emisiunea ...si am adormit .... DIMINEATA , ne-am pregatit de plecare ...imbratisari , pupaturi , lacrimi ....
NU AM SA UIT NICIODATA ACESTE CLIPE PETRECUTE ALATURI DE BUCUROSI SI DE INEGALABILA TEOOOOOO... MULTUMESC ADITA , MULTUMESC ZANA PT INCREDERA PE CARE MI-ATI ACORDAT-O !
SI NU UITATI CA , INDIFERENT UNDE M-AR PURTA PASII , GANDUL MEU ESTE LA VOI ....
VA IUBESC BUCUROSILOOOOOOOOOOOR... SUNT DEPENDENTA DE VOI ...!

Ultima oară modificat de ofelia pe Lun Noi 12, 2007 10:50 pm, modificat de 2 ori în total.