• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Jurnalul unei seri magice

Locul povestirilor despre intalnirea cu Bucurosii

Jurnalul unei seri magice

Mesajde adrian » Lun Apr 02, 2007 8:36 pm

Intoarcerea trandafirului un spectacol marca: TEO.
Nu cred ca exista epitete care sa descrie ce a fost in platou.
Am putea sa indraznim putin si sa creeam o noua parte de vorbire, formata dintr-un singur cuvant,
care sa poarte si denumirea ei: TEO.O fi el in gramatica un substantiv propriu, dar in sufletele noastre,
are un singur sens, o singura forma, un singur numar, gen.
Clubul Bucuriei si-a atins unicul scop: INTALNIREA NOASTRA CU TEO si castigarea celei mai de pret comori, o prietenie,
intre noi si doamna.
Puternic reprezentat de Zana cea buna, doamna Carmen Copae, de purtatorul de cuvant al site-ului, doamna Gabriela Copae, de cel care l-a creat,
si nu in ultimul rand de Bucurosii nostri din forum si de pe site
Ora: 17.00, intra o trupa de balet care o aduce prin arta dansului pe doamna Trandafir in platou, vizibil emotionata, incearca
sa-si gaseasca cuvintele, sa ne descrie ce va urma,la Romantica.
Incet ne mai dezghetam putin, se prezinta pe rand grila de programe, asteptam cuminti un zambet o privire, suntem vazuti in public de doamna Trandafir,
chiar rostiti, cuvintele ce au unit prietenii "Clubul" & " Bucuriei" sunt pomenite, noi vizibil emotionati ne strangem mana, si asteptam cuminti..
Pot spune ca au fost 2 spectacole, cel pe care l-ati vazut voi, intrerupt o data la 20 de minute de publicitate, in acel moment,
cand genericul de pauza intra, incepea un alt spectacol, spectacolul de culise.
Fiecare avea un rol bine stabilit, stilistii mai retusau machiajul, coafura, echipa tehnica verifica daca starea echipamentelor este, in buna
functionare.
Doamna incerca sa ne faca sa ne simtim bine pe durata publicitatii, ceea ce a si reusit.
Intra in platou Maia Trandafir, care atrage precum un magnet privirile din sala, a stat si ingerasul cu noi.
pana la un moment dat cand obosita de agitatia din sala a plecat catre casa.
Echipa circului ne-a impresionat prin numerele sale impresionante.
Suntem rugati sa primim niste cutii, pe care sub nicio forma sa le deschidem, pana in momentul in care ni se spune.
Cateva sute de televizoare erau ascunse sub forma unui bilet pe care scria "ai castigat un Televizor, Romantica". in decursul
acestei saptamani vor pleca catre castigatori.
Andra si Simplu, Andreea Banica, Marius Ciprian Pop, Ionut Dolanescu, Nicoleta Voica, Ludmila Balan, VH2, Oana Zavoranu, Pepe si Toto Cutugno
Sunt cei care ne-au incantat, ridicat in picioare, si ne-au pus la dansat.
Imnul "Teoviziunii" a ridicat sala in picioare, strigam din rasputeri, timizi... incercam sa fredonam cuvintele melodiei.
Ultima oară modificat de adrian pe Mie Apr 04, 2007 9:19 pm, modificat 1 dată în total.
adrian
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde violet » Lun Apr 02, 2007 9:14 pm

Am stat mai mult pe Romantica ,ieri si dinainte de "Intoarcerea Trandafirului".Mi-a placut ideea de relansare a lui Teo,cu sloganul de mai sus.Ea are de luptat cu TV deja consacrate,dar stiu ca va face fata cu succes,pentru ca este unica.Ea iese din tipare si deja ,cred eu,din ce am vazut pana acum,va avea audienta pe care o merita.A intrat in forta,ca un post care,in mod natural,are ceva in plus fata de oricare alt potential nou post de TV:o are pe Teo.Si,trebuie sa recunoastem,a stiut ce oameni sa-si aleaga sa fie in jurul ei.Nu sunt prea inspirata la ora asta,dar am spus ceea ce simt .
Sper sa sparga toate audientele!
violet
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Apr 03, 2007 2:59 pm

Cum sa descriu in cuvinte ce s-a intamplat la Bucuresti? Cum sa explic toate starile pe care le-am trait? Parca tot nu-mi vine sa cred. Emotiile cresteau o data cu apropierea de Bucuresti. Prima mare surpriza a fost intalnirea cu Adi si Florina in fata circului. Si uite asa, imbogatita cu emotii noi si alaturi de prieteni, ma indrept pe covorul rosu, catre intrarea in sala. Aici ne alegem purtatorul de cuvant pe Gabi, sora mea care, pe post de intervievata si cu nod in gat, povesteste cat de mult asteapta mega-show-ul "Intoarcerea Trandafirului". In sfarsit ajungem in sala la locurile rezervate noua, in gradena Rezervat. Dupa un numar de balet superb apare, in sfarsit, TEO. Unica TEO, emotionata dar intr-o forma de zile mari si insotita de joc de artificii si o ploaie de conffeti.
Imagine
Ei, si de aici, totul a fost ceva de nedescris. Insotite de majorete intra vedetele postului Romantica.
Imagine
Teo impreuna cu Tanta, a invitat vedetele ce vor fi prezente la Romantica sa se prezinte singure. Am ascultat melodii cantate de Nicoleta Voica, Oana Sarbu, Catalin Crisan, Marius Ciprian Pop, Andreea Banica, Ludmila Balan, Ionut Dolanescu, Oana Zavoranu dar si de invitati, Marcel Pavel, Andra si Simplu, Pepe, VH2 si invitatul de onoare Toto Cutugno
Imagine
Am vazut si un numar fantastic de circ iar in finalul recitalului lui Toto un inger asa cum l-a numit TEO a avut un numar extraordinar.
Imagine
Si cu parere de rau ne apropiem de sfarsitul mega-show-lui dar ne mai asteapta o surpriza. Ni se dau cutiute pe care, suntem rugati sa nu le deschidem pana cand nu suntem invitati s-o facem. Si uite asa descoperim ca fiecare primim cadou cate un televizor.
Imagine
Finalul a fost sub o ploaie de conffeti, o avalansa de baloane si artificii.
Imagine
Si uite asa ramanem agatati de ultima imagine a acestui mega-show cu lacrimi in ochi si inimile batand de sa ne sara din piept.
Timp de 4 ore am avut parte de 2 spectacole. Unul ce s-a transmis si unul din pauza. Teo a fost tot timpul pe scena, ne-a vorbit ca unor prieteni, s-a jucat cu Maia, Catalin Crisan ne-a spus un banc, totul a fost in vazul nostru. Mai un retus, mai o verificare tehnica. A fost super. Nici de tigara nu prea ne-am adus aminte.
Dragi prieteni, nu se poate descrie ce am simtit si trait la Bucuresti alaturi de TEO. Asta este spectacolul dar pentru noi a urmat marea intalnire cu adorata noastra. Dar asta este alta poveste si nu aici. Ne vedem la locul nostru de barfulite pentru restul povestii.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Teofan » Mar Apr 03, 2007 3:59 pm

Fantastic! Explozie adevarata ! Sunt tare mandra de voi,cei ce ati fost acolo! Ei, nu-i asa ca aveti sentimentul ca ati trait intr-o zi cat intr-o viata?Stiu ca acum ati intelege daca v-as marturisi visul meu, dar nu e momentul ,acum savuram punctul culminant al bucuriei !!!!!!
Adi si Carmen sunteti minunati , asteptam , cand puteti, cat puteti, restul,poate va veni si timpul nostalgiei dupa ce se mai aseaza totul, acum e timpul bucuriei ,sa-i dam drumul !
Teofan
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Apr 03, 2007 6:02 pm

Ei da, am reveni dar, nu pentru ca am uitat ci pentru ca surioara mea nu a facut poze ci a filmat secventa cu TEO cantand. Dar a facut poze invitatei de onoare ce ne-a cantat si incantat atat in timpul spectacolului cat si in pauze. MAIA
Imagine
Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Apr 03, 2007 8:32 pm

MULTUMIM DIN SUFLET CARMEN pentru aceste minunate imagini inedite pline de emotie si multa BUCURIE!!!!!! :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

MULTUMESC

Mesajde fly » Mie Apr 04, 2007 12:39 am

Ingerul si Zana au povestit de o seara magica, dragii mei, eu pot sa va spun ca ziua de 1 aprilie a fost cea mai frumoasa zi din viata mea. Emotiile m`au coplesit chiar de la prima ora cand minunatii bucurosi au inceput sa ma sune sa ma felicite... doamne cat va iubesc :-5 , va multumesc tuturor.
E ora 13.00, ajung cu inima cat un purice la EUROHOTEL acolo un inger ma intampina, inima mi se deschide si poate sa incapa o intreaga lume in ea.... l`am cunoscut pe ADI , dragul de ADI....
Ora 14.30 plecam impreuna la circ. In fata circului Zana , cum o stiti, Zana, imbratisari si FARA LACRIMI asa decretase ADI. Bucuria noastra este un pic umbrita de lipsa Adinei... o las pe ea sa povesteasca....
16.00 intram, unii pe la covorul rosu, altii condusi de doamna Mihaela.
Emotiile au fost maxime... a venit Trandafirul. Sincer va spun, am urmarit spectacolul dar inca nu pot sa ma trezesc din Visare.
Teo a radiat, a fost TEO pe care o iubim noi . Intalnirea cu EA mi`a umplut sufletul de BUCURIE asa cum numai un om cu har o stie sa o faca, adica TOTAL.
MULTUMESC Bunului Dumnezeu , ca exista asemenea oameni si mi`a dat sansa sa pot sa`i cunosc si eu.
MULTUMESC TEO
MULTUMESC ADI
MULTUMESC CARMEN
MULTUMESC PRIETENI AI BUCURIEI
VA MULTUMESC SI VA IUBESC!
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde malimai » Mie Apr 04, 2007 9:22 am

Ma bucur pt fericirea voastra
malimai
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Apr 04, 2007 10:09 am

Multumim.
Noi ne-am bucurat si pentru voi!
adrian
membru
membru

Re: MULTUMESC

Mesajde nynna » Mie Apr 04, 2007 8:17 pm

fly scrie:Ingerul si Zana au povestit de o seara magica, dragii mei, eu pot sa va spun ca ziua de 1 aprilie a fost cea mai frumoasa zi din viata mea. Emotiile m`au coplesit chiar de la prima ora cand minunatii bucurosi au inceput sa ma sune sa ma felicite... doamne cat va iubesc :-5 , va multumesc tuturor.
E ora 13.00, ajung cu inima cat un purice la EUROHOTEL acolo un inger ma intampina, inima mi se deschide si poate sa incapa o intreaga lume in ea.... l`am cunoscut pe ADI , dragul de ADI....
Ora 14.30 plecam impreuna la circ. In fata circului Zana , cum o stiti, Zana, imbratisari si FARA LACRIMI asa decretase ADI. Bucuria noastra este un pic umbrita de lipsa Adinei... o las pe ea sa povesteasca....
16.00 intram, unii pe la covorul rosu, altii condusi de doamna Mihaela.
Emotiile au fost maxime... a venit Trandafirul. Sincer va spun, am urmarit spectacolul dar inca nu pot sa ma trezesc din Visare.
Teo a radiat, a fost TEO pe care o iubim noi . Intalnirea cu EA mi`a umplut sufletul de BUCURIE asa cum numai un om cu har o stie sa o faca, adica TOTAL.
MULTUMESC Bunului Dumnezeu , ca exista asemenea oameni si mi`a dat sansa sa pot sa`i cunosc si eu.
MULTUMESC TEO
MULTUMESC ADI
MULTUMESC CARMEN
MULTUMESC PRIETENI AI BUCURIEI
VA MULTUMESC SI VA IUBESC!

Si noi va multumim si va iubim! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Apr 05, 2007 3:16 pm

Oricat m-as stradui , nu cred ca voi reusi sa redau in cuvinte toata magia si toate emotiile pe care le-am trait la cel mai asteptat spectacol "Intoarcerea Trandafirului " . Voi incerca totusi, atat cat pot , sa gasesc cuvintele , desi mi se par tare saracacioase !

Pentru mine , sosirea la Bucuresti a fost o adevarata aventura si o cursa contracronometru , de parca sortii mi-ar fi fost potrivnici ! Emotiile din seara anterioara nu m-au lasat sa dorm , asa ca a doua zi am incercat toate variantele pana am reusit sa iau un alt tren care m-a dus acolo unde simteam eu ca trebuie sa ajung ! In tot acest timp m-au incurajat cu mult drag Carmen si Mihaela , cu care tineam legatura prin telefon , tot cautand solutii !!
Intr-un final ajung si eu la Circul Globus unde sunt intampinata de Mihaela , un om deosebit , si condusa in sala ! Era pauza dinainte de a canta VH2 ! Pierdusem eu ceva din spectacol , dar tot ce a urmat a fost pur si simplu magnific ! Mi-a umplut inima de bucurie si emotii , daca mai era loc ...! A fost coplesitor ! Spectacolul vazut "pe viu" nu se poate compara cu cel vazut din spatele ecranului ! Muzica, decorul, ambianta, dansul, artistii , echipa si mai ales TEO , absolut tot ce ne inconjura era pur si simplu SUBLIM ! Am trait clipe de o intensitate maxima , clipe care nu vor fi uitate niciodata ! As fi vrut sa nu se mai termine ! Insa , in momentul in care sala a explodat sub ploaia de artificii , confetti , baloane si eram invaluiti de farmecul muzicii , am stiut ca urma sa ni se implineasca visul : sa o intalnim , in sfarsit , pe TEO , sa o imbratisam si sa vorbim cu ea !
Daca ma intrebati pe mine , am sa va spun ca intalnirea cu TEO a fost ca revederea unui prieten tare, tare drag , pe care nu-l mai vazusem de mult timp ! Parca ne stiam de-o viata !

Si pe langa acest vis devenit realitate , mi s-a mai implinit inca o dorinta : i-am intalnit pe bucurosii nostri prieteni Adi , Carmen , Gabi si Florina , carora le multumesc din suflet pentru cat sunt de minunati si de frumosi !

O adevarata experienta de viata !
Adina
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Apr 05, 2007 7:23 pm

Adina scrie:Oricat m-as stradui , nu cred ca voi reusi sa redau in cuvinte toata magia si toate emotiile pe care le-am trait la cel mai asteptat spectacol "Intoarcerea Trandafirului " . Voi incerca totusi, atat cat pot , sa gasesc cuvintele , desi mi se par tare saracacioase !

Pentru mine , sosirea la Bucuresti a fost o adevarata aventura si o cursa contracronometru , de parca sortii mi-ar fi fost potrivnici ! Emotiile din seara anterioara nu m-au lasat sa dorm , asa ca a doua zi am incercat toate variantele pana am reusit sa iau un alt tren care m-a dus acolo unde simteam eu ca trebuie sa ajung ! In tot acest timp m-au incurajat cu mult drag Carmen si Mihaela , cu care tineam legatura prin telefon , tot cautand solutii !!
Intr-un final ajung si eu la Circul Globus unde sunt intampinata de Mihaela , un om deosebit , si condusa in sala ! Era pauza dinainte de a canta VH2 ! Pierdusem eu ceva din spectacol , dar tot ce a urmat a fost pur si simplu magnific ! Mi-a umplut inima de bucurie si emotii , daca mai era loc ...! A fost coplesitor ! Spectacolul vazut "pe viu" nu se poate compara cu cel vazut din spatele ecranului ! Muzica, decorul, ambianta, dansul, artistii , echipa si mai ales TEO , absolut tot ce ne inconjura era pur si simplu SUBLIM ! Am trait clipe de o intensitate maxima , clipe care nu vor fi uitate niciodata ! As fi vrut sa nu se mai termine ! Insa , in momentul in care sala a explodat sub ploaia de artificii , confetti , baloane si eram invaluiti de farmecul muzicii , am stiut ca urma sa ni se implineasca visul : sa o intalnim , in sfarsit , pe TEO , sa o imbratisam si sa vorbim cu ea !
Daca ma intrebati pe mine , am sa va spun ca intalnirea cu TEO a fost ca revederea unui prieten tare, tare drag , pe care nu-l mai vazusem de mult timp ! Parca ne stiam de-o viata !

Si pe langa acest vis devenit realitate , mi s-a mai implinit inca o dorinta : i-am intalnit pe bucurosii nostri prieteni Adi , Carmen , Gabi si Florina , carora le multumesc din suflet pentru cat sunt de minunati si de frumosi !

O adevarata experienta de viata !

Suntem si noi fericiti ca ne-ati impartasit bucuria si experienta voastra de VIATA si vi s-a indeplinit in VIS >>>>TEO!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde ofelia » Dum Apr 08, 2007 3:21 am

Cat adevar au exprimat prin cuvinte Zana mea cea buna ,( Carmencita , cum imi place mie sa o alint } si Ady ,( copilul nostru istet si cu suflet mare ),si Adina si toti cei care au fost la spectacol .... si eu am fost acolo la spectacol ... dar , trebuie sa va marturisesc ca pt. mine emotionant a fost intalnirea cu Zana mea cea buna ,cu Ady si parintii lui minunati ,cu frumoasa Adina si cu mai vechea mea prietena , Florina . momentul culminant al emotiilor a fost atunci cand a aparut ,la rampa .minunata si iubita noastra ,TEO. I-am trimis lui TEO un mesaj si i-am spus ceea ce vreau sa va spun si voua ,dragii mei prieteni, ca n-am crezut vreodate ca , de emotia aparitiei si revederii lui TEO, ma pot napadi lacrimile.... lacrimile imi curgeau siroaie pe obraji iar sufletul imi salta de bucurie .... am trait o satare pe care nu o pot descrie prin cuvinte .... si dreptate a avut TEO cand mi-a raspuns la mesaj afirmand ca a recunoscut in cuvintele mele ,, BUCURIA SI EMOTIA PE CARE LE-AM TRAIT IMPREUNA .NUMAI CINEVA CARE A FOST ACOLO STIE CE S-A INTAMPLAT. CRED CA NICI LA TELEVIZOR NU S-A VAZUT ACEA TRAIRE SI ACEA LEGATURA CARE S-A STABILIT INTRE NOI ,, E motionant a fost si momentul cand , dupa spectacol ,am fost invitati de catre TEO si ne-am imbratisat ,si am facut schimb de impresii , si am facut fotografii ...totul a fost la superlativ ! O iubesc pe TEO , va iubesc si pe voi , prietenii mei BUCUROSI , ii multumesc ZANEI MELE , CARMEN , lui Ady pt. ca m-au ajutat sa pot sa stau de vorba cu voi ,PRIETENI AI LUI TEO ! PT. TOTI HRISTOS A INVIAT !
ofelia
membru
membru

Mesajde hana » Dum Apr 08, 2007 9:29 pm

Fericito!:)
hana
membru
membru

Mesajde nynna » Dum Apr 08, 2007 10:10 pm

ofelia scrie:Cat adevar au exprimat prin cuvinte Zana mea cea buna ,( Carmencita , cum imi place mie sa o alint } si Ady ,( copilul nostru istet si cu suflet mare ),si Adina si toti cei care au fost la spectacol .... si eu am fost acolo la spectacol ... dar , trebuie sa va marturisesc ca pt. mine emotionant a fost intalnirea cu Zana mea cea buna ,cu Ady si parintii lui minunati ,cu frumoasa Adina si cu mai vechea mea prietena , Florina . momentul culminant al emotiilor a fost atunci cand a aparut ,la rampa .minunata si iubita noastra ,TEO. I-am trimis lui TEO un mesaj si i-am spus ceea ce vreau sa va spun si voua ,dragii mei prieteni, ca n-am crezut vreodate ca , de emotia aparitiei si revederii lui TEO, ma pot napadi lacrimile.... lacrimile imi curgeau siroaie pe obraji iar sufletul imi salta de bucurie .... am trait o satare pe care nu o pot descrie prin cuvinte .... si dreptate a avut TEO cand mi-a raspuns la mesaj afirmand ca a recunoscut in cuvintele mele ,, BUCURIA SI EMOTIA PE CARE LE-AM TRAIT IMPREUNA .NUMAI CINEVA CARE A FOST ACOLO STIE CE S-A INTAMPLAT. CRED CA NICI LA TELEVIZOR NU S-A VAZUT ACEA TRAIRE SI ACEA LEGATURA CARE S-A STABILIT INTRE NOI ,, E motionant a fost si momentul cand , dupa spectacol ,am fost invitati de catre TEO si ne-am imbratisat ,si am facut schimb de impresii , si am facut fotografii ...totul a fost la superlativ ! O iubesc pe TEO , va iubesc si pe voi , prietenii mei BUCUROSI , ii multumesc ZANEI MELE , CARMEN , lui Ady pt. ca m-au ajutat sa pot sa stau de vorba cu voi ,PRIETENI AI LUI TEO ! PT. TOTI HRISTOS A INVIAT !

Sunteti niste norocosi si si fericiti! :-6 :-6 :-6 :-1 :-5 :-1
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde gabrielle » Lun Apr 16, 2007 12:11 am

ce frumoase poze :-5 ce mare sa facut Maia decat nu am mai vazut o la televizor :-10
gabrielle
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Iul 29, 2007 6:44 am

Stiam eu ca lipseste cineva. Mi-am permis sa aduc aici si jurnalul lui gabita

Gabriela Copae scrie:Buna seara BUCUROSILOR!!!!!!!
Fratilor ,astazi va salut pentru a doua oara dar,sper ca de data aceasta sa si trimit mesajul nu sa scriu o ora si apoi sa il trimit nu stiu unde ca nu-l gasesc nicaieri.Asa patesc cind scriu fara prof Carmen ca bubui de desteapta in tehnica asta a calculatoarelor... :-20 .
Scumpii mei,>> ca purtator de cuvint>> asa cum scumpul de Adi m-a caracterizat,un baiat extraordinar de bun si inteligent a carui bun simt si cumintenie m-a impresionat in mod deosebit, cred ca v-am lasat destul sa va exprimati sentimentele deosebite pe care le-ati trait in seara de 1 Aprilie 2007 ,data care cred ca va ramine memorabila pentru noi cei care am trait acele clipe >>live>>
Oare s-a dezmeticit cineva dupa acea seara ca eu recunosc ca inca nu pot sa cred ca am fost atit de aproape de TEO, ale carei caldura sufleteasca si buna dispozitie au incarcat si sufletele noastre din primul moment in care a aparut pe scena. Am cautat sa fotografiez cit mai mult si sa imortalizez acel zimbet sincer si frumos, a unui om deosebit care iubeste viata, oamenii, munca sa si tot ce o inconjoara. Nu am crezut vreodata ca voi trai acele clipe si ca voi cunoaste atit de multi oameni minunati.
Sa va spun ca de la intrare am fost intimpinati de o multime de tineri draguti printre care si o fata deosebita pe nume Mihaela care cu zimbetul pe buze spunea fiecarui om cite o vorba buna...
Sa va spun de Tantelu care este o dulce si o scumpa si cu un simt al umorului deosebit...
Sa va spun de Andreea Godeanu care este o bucatica de fata blonda de te minunezi cum poate dupa o zi atit de grea sa rida si sa glumeasca...
Sa va spun de Catalin Crisan care nu conta cine esti a trecut printre oamenii care asteptau afara si ii saluta iar in timpul spectacolului era numai zimbet si buna dispozitie....
Sa va spun de ceilalti moderatori care vorbeau din suflet si cu atita modestie despre ei si emisiunile lor incit nu puteai sa nu-i indragesti...
Sa va spun de acei tineri si frumosi balerini care parca pluteau pe scena...
Sa va spun despre cameramanii care tot timpul zimbeau si chiar dansau odata cu publicul efectul de bune dispozitie fiind si mai mare....
Sa va spun de RADU cel a carui voce sugubeata si sonora completa pe TEO in prezentarea invitatilor...
Sa va spun de baietii care aranjau scena sau ii ajutau pe cei care stateau in fata pupitrelor. tot timpul binedispusi ...
Acestia sunt oamenii care o inconjoara pe TEO - la om bun oameni buni...
Nu am vazut in aceea seara nici o persoana care sa nu aiba zimbetul pe buze si sa nu fie binedispus.
Deliciul serii insa a fost un inger minunat, MAIA,care mi-a topit inima atunci cind si-a luat mamica de git si i-a spus ca este <draguta> si <frumoasa>
Cum sa nu crezi ca Dumnezeu este cu tine si ca nimic nu este mai frumos si mai scump in viata decit ce traieste TEO iar fiecare zi sa ti se para sarbatoare .
Aceasta este dupa parerea mea TEO un idol pentru noi care a facut sa uneasca atitia oameni pe care nu i-a cunoscut pina acum dar care o vor urma deoarece nimic nu se compara cu prietenia.
Voi cei de pe FORUM sa nu uitati ca eu ma voi tine ca <riia> de voi chiar daca va trebui, ca si astazi sa scriu de doua ori, si sper ca daca voi mai ajunge in preajma lui TEO sa va transmit tot ce simt si gindesc in acel moment.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Iul 31, 2007 8:29 am

De aici http://www.clubulbucuriei.ro/forum/view ... start=3855 incepe o alta poveste, a noastra, a bucurosilor
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Re: Jurnalul unei seri magice

Mesajde fly » Sâm Mai 24, 2008 11:21 pm

Imagine
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru