• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

POVESTEA UNUI VIS IMPLINIT

Locul povestirilor despre intalnirea cu Bucurosii

Mesajde CLAUDIA » Lun Iun 11, 2007 8:36 pm

DRAGI MEI BUCUROSI...NU POT SA UIT CA AZI SE IMPLINESTE O SAPTAMANA DE LA INTALNIREA CU DRAGA TEO...SUNT SIGURA CA RETRAITI MOMENTELE ACELEA....LA ORA LA CARE SCRIU ,ACUM O SAPTAMANA ERAM ALATURI DE'' EA'' SI DE ''VOI''....
VA IUBESC DIN TOATA INIMA SI VA MULTUMESC CA MI-ATI DAT PRILEJUL SA INTRU PUTIN IN SUFLETU VOSTRU..
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde nynna » Lun Iun 11, 2007 11:04 pm

Imagine un trandafir in cinstea acestui minunat moment..va "ofer" cu mare drag! >:D< >:D< >:D< >:D<
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde ofelia » Mar Iun 12, 2007 7:36 am

CLAUDIA scrie:DRAGI MEI BUCUROSI...NU POT SA UIT CA AZI SE IMPLINESTE O SAPTAMANA DE LA INTALNIREA CU DRAGA TEO...SUNT SIGURA CA RETRAITI MOMENTELE ACELEA....LA ORA LA CARE SCRIU ,ACUM O SAPTAMANA ERAM ALATURI DE'' EA'' SI DE ''VOI''....
VA IUBESC DIN TOATA INIMA SI VA MULTUMESC CA MI-ATI DAT PRILEJUL SA INTRU PUTIN IN SUFLETU VOSTRU..

SUNT MOMENTE IN VIATA CAND UNELE EVENIMENTE IMPORTANTE NU LE POTI UITA .....!
INTALNIREA CU TEO FACE PARTE DINTRE ACESTE EVENIMENTE ........!

INTALNIREA CU BUCUROSII VESELI ESTE UN MOMENT DE NEUITAT .......!

MI-E DOOOOOOOOOOOOOR DE VOI TOTI ......! :x :x :x :x :x :x :x ...
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde hana » Mie Iun 20, 2007 4:15 pm

AICI , VA SPUN CA VA IUBESC!si...ca as mai vrea in aceste momente 2 zile ca la Bucuresti
Imagine :-*
hana
membru
membru

Mesajde fly » Dum Iun 24, 2007 6:10 pm

COSTINA scrie:Ma bucur ca aceste pagini vor ramane mereu aici. Simteam nevoia bucuriei si mai ales a clipelor de acum o saptamana!
MULTUMESC PENTRU TOT SI, MAI ALES, PENTRU CA ACUM VAD ALTFEL! >:D< :-*

Si uite cum trece , se fac 3 saptamani si parca a fost ieri. Dar ce frumos a fost... ca azi ne aflam in sinaia si ne faceam planuri pentru a doua zi sa ne intalnim cu frumoasa.Imagine
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Lun Iun 25, 2007 6:47 pm

CAT DE MULT IUBESC POZA ASTA..SI PE VOI BINENTELES..
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde Mihaela Corcodel » Sâm Aug 18, 2007 10:04 pm

Imi imaginez ce emotii ati avut daca eu numai citind le am...parca as fi fost alaturi de voi.Ce bucurie imensa ati trait intalnind-o pe TEO.Sunt sigura ca a fost ca un vis din care nu vrei sa te mai trezesti.Bucurosilor sunteti o familie frumoasa,ma bucur ca am intrat in mijlocul vostru.
Va astept cu drag....Mihaela
Mihaela Corcodel
membru
membru

Mesajde Petrica » Lun Sep 24, 2007 2:45 pm

Ce frumos de voi, cred ca o fost chiar foarte foarte fain ?suparatsuntdoamne! Va invidiez ?suparatsuntdoamne!. Si sper sa mai aveti ocazii de acest gen ?itsme!
Petrica
membru
membru

Mesajde Bubu}{ » Vin Oct 12, 2007 9:09 pm

iti inteleg emotiile si sentimentul pe care l-ai avut pt ca si eu am fost cuprinsa de aceleasi emotii anul trecut cand am fost sunata si mi s-a spus ca am 10 min la dispozitie pt a iesi din casa pt a face o surpriza mamei: intalnirea cu TEO. ca si in cazul tau si la mine a fost un vis devenit realitate...si pot sa zic ca pt prima data un vis a devenit realitate... :)
Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare; iubirea e un suflet ranit si apoi vindecat de altul
Bubu}{
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Oct 20, 2007 8:26 pm

zinno scrie:?colgate! ?colgate! buna!!! va invidiez pe toti , pe toti care au avut sansa sa o vada pe teo in carne si oase, mai ales pe cei care au si vorbit cu ea, dar in acelasi timp nu va invidiez, ptr ca , ma apuca groaza la gandul de a vorbi cu ea, de a ma adresa ei, poate ptr. ca m-as simti complexat, sau poate ca nu ma simt pregatit. emisiunile ei, m-au scos de atatea ori din situatii grele, din stari dificile, incat cred ca as izbucni in plans , daca as avea-o fata in fata. de aceea, as prefera sa vad undeva de departe, fara sa ma vada. insa pana va veni acel moment, ma bucur in fata televizorului, la fiecare emisiune. imbratisari!!!!!
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

buna

Mesajde zinno » Sâm Dec 08, 2007 11:29 pm

recunosc ca inca nu am citit tot ce e postat pe acest forum, insa am citit toate aceste povesti implinite de aici si... simt o oarecare nostalgie, dar o mare bucurie!! kiar daca nu ma cunoasteti si nu am fost acolo cu voi, ... mi-ar fi placut... !!! foarte mult... felicitari!!! va trimit imbratisari fratesti tuturor!!! poate ca intr-o zi, candva... cine stie...? voi avea imensa bucurie de a va cunoaste personal, pe toti, de a ne cunoaste si de a ne bucura impreuna!!! teo rullzz!!! god bless!!!
Imagine
zinno
membru
membru

Re: buna

Mesajde carmen » Dum Dec 09, 2007 8:08 am

zinno scrie:recunosc ca inca nu am citit tot ce e postat pe acest forum, insa am citit toate aceste povesti implinite de aici si... simt o oarecare nostalgie, dar o mare bucurie!! kiar daca nu ma cunoasteti si nu am fost acolo cu voi, ... mi-ar fi placut... !!! foarte mult... felicitari!!! va trimit imbratisari fratesti tuturor!!! poate ca intr-o zi, candva... cine stie...? voi avea imensa bucurie de a va cunoaste personal, pe toti, de a ne cunoaste si de a ne bucura impreuna!!! teo rullzz!!! god bless!!!

sunt sigura ca asa o sa fie zinno, ne vom cunoaste si ne vom intalnii cu totii cu TEO
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Va citesc si plang de bucurie

Mesajde Elena Staicu » Vin Ian 25, 2008 11:47 am

Va citesc povestirile si plang de bucurie pentru fiecare dintre voi! Si eu imi doresc din suflet sa o intalnesc personal pe d-na Teo.Este preferata mea si dansei ii dau pe drept statutul de vedeta.Tot respectul meu pentru efortul dansei si al dvs celor ce ne puneti la dispozitie acest site.Va pup dulce si succes in tot ceea ce vreti sa realizati!

Sunt clipe unice in viata ,cand visezi cu sufletul deschis,
Sunt bucurii ce sunt aprinse si traiesc in infinit.....
Indraznesc sa-mi deschid aripile sperantei de vis
Si sa vad aceste clipe ce-aduc un tel de implinit!
"Sunt strop de ploaie ce-ti saruta buzele".
Elena Staicu
membru
membru

Re: Va citesc si plang de bucurie

Mesajde nynna » Sâm Ian 26, 2008 10:12 pm

Elena Staicu scrie:Va citesc povestirile si plang de bucurie pentru fiecare dintre voi! Si eu imi doresc din suflet sa o intalnesc personal pe d-na Teo.Este preferata mea si dansei ii dau pe drept statutul de vedeta.Tot respectul meu pentru efortul dansei si al dvs celor ce ne puneti la dispozitie acest site.Va pup dulce si succes in tot ceea ce vreti sa realizati!

Sunt clipe unice in viata ,cand visezi cu sufletul deschis,
Sunt bucurii ce sunt aprinse si traiesc in infinit.....
Indraznesc sa-mi deschid aripile sperantei de vis
Si sa vad aceste clipe ce-aduc un tel de implinit!

speram draga ella sa fie cat mai curand intilnirea cu TEO SI Bucurosii si sa pota venii totii bucurosii! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Multumesc

Mesajde Elena Staicu » Mar Ian 29, 2008 7:50 pm

Multumesc frumos Nina,sper sa se implineasca si visul meu intr-o zi.Mi-ar face placere si onoare sa ii vad si sa-i cunosc pe toti bucurosii de pe site.
"Sunt strop de ploaie ce-ti saruta buzele".
Elena Staicu
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Vin Feb 15, 2008 2:18 pm

COSTINA scrie:Ma bucur ca aceste pagini vor ramane mereu aici. Simteam nevoia bucuriei si mai ales a clipelor de acum o saptamana!
MULTUMESC PENTRU TOT SI, MAI ALES, PENTRU CA ACUM VAD ALTFEL! >:D< :-*

asa spunea draga mea surioara si cata dreptate avea si iar am poposit aici si iar am retrait cliplele minunate si iar am plans de fericire si de dor si iar am ras de stangacia mea
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Re: POVESTEA UNUI VIS IMPLINIT

Mesajde myha c » Dum Apr 13, 2008 4:42 pm

Buna dragii mei bucurosi...da e o placere sa recitesti si sa-ti amintesti de intalnirea bucurosilor...am crezut ca nu voi avea parte sa traiesc asa ceva,dar visul meu s-a implinit atunci in noiembrie 2007 si ma gandesc ca tare as mai vrea sa ma intalnesc cu voi,mi-e dor de voi dragii mei prieteni.iti dau lacrimi de bucurie cand vezi pozele,cand citesti si chiar daca timpul trece emotiile le ai ca si cand abia se intampla.Va iubesc si sper din suflet sa va reintalnesc.
Imagine
myha c
membru
membru

Mesajde fly » Sâm Mai 24, 2008 11:20 pm

Imagine
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde hana » Lun Iul 07, 2008 2:43 pm

ce intalniri savuroase!
mi-e gandul numai la fasolea aia..acum ?itsme! sa vad cum te scoti, Zana Buna ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
hana
membru
membru

Anterior

Înapoi la Intalniri Bucuroase