CLAUDIA scrie:DRAGI MEI BUCUROSI...NU POT SA UIT CA AZI SE IMPLINESTE O SAPTAMANA DE LA INTALNIREA CU DRAGA TEO...SUNT SIGURA CA RETRAITI MOMENTELE ACELEA....LA ORA LA CARE SCRIU ,ACUM O SAPTAMANA ERAM ALATURI DE'' EA'' SI DE ''VOI''....
VA IUBESC DIN TOATA INIMA SI VA MULTUMESC CA MI-ATI DAT PRILEJUL SA INTRU PUTIN IN SUFLETU VOSTRU..
COSTINA scrie:Ma bucur ca aceste pagini vor ramane mereu aici. Simteam nevoia bucuriei si mai ales a clipelor de acum o saptamana!
MULTUMESC PENTRU TOT SI, MAI ALES, PENTRU CA ACUM VAD ALTFEL! >:D< :-*
zinno scrie:?colgate!buna!!! va invidiez pe toti , pe toti care au avut sansa sa o vada pe teo in carne si oase, mai ales pe cei care au si vorbit cu ea, dar in acelasi timp nu va invidiez, ptr ca , ma apuca groaza la gandul de a vorbi cu ea, de a ma adresa ei, poate ptr. ca m-as simti complexat, sau poate ca nu ma simt pregatit. emisiunile ei, m-au scos de atatea ori din situatii grele, din stari dificile, incat cred ca as izbucni in plans , daca as avea-o fata in fata. de aceea, as prefera sa vad undeva de departe, fara sa ma vada. insa pana va veni acel moment, ma bucur in fata televizorului, la fiecare emisiune. imbratisari!!!!!
zinno scrie:recunosc ca inca nu am citit tot ce e postat pe acest forum, insa am citit toate aceste povesti implinite de aici si... simt o oarecare nostalgie, dar o mare bucurie!! kiar daca nu ma cunoasteti si nu am fost acolo cu voi, ... mi-ar fi placut... !!! foarte mult... felicitari!!! va trimit imbratisari fratesti tuturor!!! poate ca intr-o zi, candva... cine stie...? voi avea imensa bucurie de a va cunoaste personal, pe toti, de a ne cunoaste si de a ne bucura impreuna!!! teo rullzz!!! god bless!!!
Elena Staicu scrie:Va citesc povestirile si plang de bucurie pentru fiecare dintre voi! Si eu imi doresc din suflet sa o intalnesc personal pe d-na Teo.Este preferata mea si dansei ii dau pe drept statutul de vedeta.Tot respectul meu pentru efortul dansei si al dvs celor ce ne puneti la dispozitie acest site.Va pup dulce si succes in tot ceea ce vreti sa realizati!
Sunt clipe unice in viata ,cand visezi cu sufletul deschis,
Sunt bucurii ce sunt aprinse si traiesc in infinit.....
Indraznesc sa-mi deschid aripile sperantei de vis
Si sa vad aceste clipe ce-aduc un tel de implinit!
COSTINA scrie:Ma bucur ca aceste pagini vor ramane mereu aici. Simteam nevoia bucuriei si mai ales a clipelor de acum o saptamana!
MULTUMESC PENTRU TOT SI, MAI ALES, PENTRU CA ACUM VAD ALTFEL! >:D< :-*
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori