ofelia scrie:urez tuturor bucurosilor sa aive parte de tot ceea ce au sadit in viata !dragii mei , sa va bucurati de sanatate ,de lumina , de tot ceea ce inseamna cu adevarat credinta ! cu sinceritate ,bucurie si stima va urez hristos a inviat ! ofelia
ADEVARAT CA A INVIAT ! HANA 79 ,.... AI DREPTATE .. BNUL DMNEZEU SI CREDINTA IN EL MAI POATE SA NE UMANIZEZE ... EL NE MAI MENTINE SPERANTA CA ,POATE , MAINE VA FI MAI BINE ... SA AI SANATATE SA POTI RAZBI PRIN HATISUL SPINOS AL VIETII ... OFELIAHANA79 scrie:Paste fericit! Liniste, lumina, bucurie si sa traim mereu cu gandul la Dumnezeu! Asa, vom fi mai cinstiti nu doar cu cei din jur, ci si cu noi insine!
adiem scrie:Hristos a inviat!
Pe unde ati fost de Paste? Ce ati vazut ?
Eu am fost in Bucegi, am facut un mic traseu a doua zi de Paste ,de la Gura Diham pana la Poiana Izvoarelor, am gasit putina zapada aprope de cabana si unde era topita aparusera floricele albastre , viorele, cred.
Adi trimit o poza pe adresa ta s-o pui aici sa se bucure toti de munti si zapada...
Adrian Lepadatu scrie:Salutare ! Am ajuns si eu acasa din nou. Am deja un week-end plin de bucurii. Se apropie ziua mea de nastere, 25 aprilie si maine merg deja sa-mi cumpar primul cadou(aparat foto digital) si o sedinta foto profesionista. Pozele imi treb. pt a le trimite la Bucuresti. Doresc sa-mi creez o imagine publica. Gata, nu va mai spun. Vreau sa fie surpriza. O sa va arat pozele maine dupa ce le primesc. Pe maine !
carmen scrie:Adrian Lepadatu scrie:Salutare ! Am ajuns si eu acasa din nou. Am deja un week-end plin de bucurii. Se apropie ziua mea de nastere, 25 aprilie si maine merg deja sa-mi cumpar primul cadou(aparat foto digital) si o sedinta foto profesionista. Pozele imi treb. pt a le trimite la Bucuresti. Doresc sa-mi creez o imagine publica. Gata, nu va mai spun. Vreau sa fie surpriza. O sa va arat pozele maine dupa ce le primesc. Pe maine !