Bine ai venit! Esti in Clubul Bucuriei, fan site-ul lui Teo Trandafir.Acest mesaj era scris cu rosu pe un frumos fundal verde. Haha! Cum al cui era? Era scris de administratorul site-ului
http://www.clubulbucuriei.ro.
Am facut Clubul Bucuriei, l-am colorat mai ceva ca pe un papagal, am copiat texte si fotografii din toate locurile, am pus link-uri catre ProTv, pentru ca eu credeam ca, daca fac acest lucru, ma va suna pe mine cineva sa ma felicite pentru munca facuta.
Si au trecut cateva zile, saptamani, luni si tot nimeni nu ma contacta. Imi doream sa se stie de acest site, imi doream ca aceea pe care o reprezinta sa stie ca cineva i-a facut un site. La cateva luni dupa nasterea site-ului nostru, un alt site, de aceasta data detinut de ProTv, avea sa se nasca. Teo Trandafir.ro: un site exceptional realizat, profesionist, muncit si repede indragit era un pricipal competitor al clubului. Asa gandea o minte imatura, frageda, asa gandea un om proaspat intrat in lumea internetului si in lupta concurentiala, altminteri fireasca. De fapt, despre ce concurenta era vorba? Cu cine concuram? Acela era site-ul ei, facut de oamenii ei, asta era un site facut de unu' de la Arad. Asta ziceau toti, ba mai mult "Cine dracu te baga pe tine in seama, cine dracu o sa iti multumeasca vreodata?" - acest gen de intrebari erau mereu adresate si mereu rostite de oameni importanti pentru mine.
Pasul facut de mine, prin contactarea lui Mihai Constantiniu, pasul facut de Mihai prin predarea stafetei catre Sebastian Tomulescu a fost un pas decisiv pentru mine si pentru acest site.
Lunile de vara nu au fost cele mai bune, a urmat caravana, dar a urmat si un mesaj venit de la un om care nu avea nicio obligatie fata de mine, dar care A FOST OM si mi-a scris "Tu esti fan ProTv sau esti fan TEO?". In acel moment am primit un raspuns, pentru ca, in aceea vreme, ziarele urlau ca Teo pleaca, ca Teo face, ca Teo drege. Am raspuns prompt ca sunt fan TEO si am mers mai departe.
De aici istoria este cunosuta, de aici totul poate va este clar sau poate nu, dar in fiecare an vom avea ceva de spus, pentru ca in fiecare zi evoluam.
Anul doi de Clubul Bucuriei este total diferit de anul unu, cum sigur anul trei va si mai diferit de anul doi si unu. Anul doi nu se mai rezuma la lupta spre TEO. In anul doi, adica perioada 24 martie 2006 - 26 martie 2007, Clubul Bucuriei deja a ajuns la TEO, Clubul Bucuriei era deja un sustinator PUTERNIC, RECUNOSCUT, OFICIAL a lui TEO.
Va reamintesc campania inceputa pe 1 martie in care Clubul Bucuriei oferea invitatii la TEOVIZIUNEA, primul show de lansare a televiziunii Romantica. Anul doi debuteaza prin mobilizarea Bucurosilor, ii duce la BUCURESTI la Circul Globus unde se intalnesc cu TEO.
Anul doi a fost un an foarte plin de BUCURIE.
1. Primele convorbiri cu TEO.
2. Onoarea site-ului de a organiza lansarea televiunii Romantica
3. Clubul Bucuriei era primul site care primea stiri in EXCLUSIVITATE despre viitoarele vedete si despre toate noutatile ROMANTICA.
4. Vizita la TEO.
5. Momente de culise traite DOAR de Bucurosi (abia asteptam sa fii si tu parte a experientei noastre in lumea bucuriei!).
6. Invitarea lui Adrian Vrauko, fondatorul Clubului Bucuriei de ziua lui, pe 25 mai 2007.
7. Participarea bucurosilor ca surpriza speciala pe 4 iunie, de ziua lui Teo, la emisiunea speciala TeoViziunea.
8. TeoViziunea BUCUROSILOR pe 9 noiembrie.
9. Intrarea lui Teo in discutiile pe forum si pe chat
Si fiecare zi de bucurie adusa de TEO prin prezenta sa aici si prin faptul ca suntem onorati sa fim "SITE-UL MEU DE SUFLET"…
Multumesc, Teo Trandafir, Mihai Constantiniu, Sebastian Tomulescu, BUCUROSILOR.
Adrian Vrauko,
Din suflet pentru Teo Trandafir.