hana scrie:se anunta o schimbare de nume, asadar
eu mi-s curioasa din fire:oups, sorrydar asa sunt si daca ai timp, fratioare, ne poti spune ce, de ce ..cum
Ceea ce consider eu, dincolo de explicatii si schimbare de nume, e ca cine o iubeste pe Teo va fi pe orice site dedicat ei.
Spor in toate si ne vedem in noua formuladin toamna!
adrian scrie:hana scrie:se anunta o schimbare de nume, asadar
eu mi-s curioasa din fire:oups, sorrydar asa sunt si daca ai timp, fratioare, ne poti spune ce, de ce ..cum
Ceea ce consider eu, dincolo de explicatii si schimbare de nume, e ca cine o iubeste pe Teo va fi pe orice site dedicat ei.
Spor in toate si ne vedem in noua formuladin toamna!
Deci sa va explic
Deschiderea unui site presupune cumpararea unui nume de site.
Cumpararea se poate face de pe sutele de site-uri specializate si afliate Registrului National ale Site-urilor din Romania.
Eu am l-am cumparat de la fosta firma de gazduire.
Domnul care a preluat comanda, care era si patronul firmei, nu a procedat asa cum trebuie, ADICA SA INREGISTREZE http://WWW.CLUBULBUCURIEI.RO PE NUMELE MEU ci la inregistrat pe numele lui.
Orice site are nevoie de niste DNS_uri(in traducere libera, niste adrese de identificare, fiecare site apartine cuiva, iar acele adrese arata unde este gazduit un site). Domnul respectiv a pus DNS_urile fimei sale de gazduire.
O data cu mutarea noastra la firma actuala, acele adrese erau redirectionate care actualii gazduitori.
PROBLEMA A APARUT CAND DOMNUL RESPECTIV S-A LASAT DE AFACERI CU INTERNET SI SI-A INCHIS FIRMA.
DACA DOMENIUL LUI VA FI STERS, TOATE SITE-URILE CARE AU ADRESELE DE INDENTIFICARE PUSE DE EL, NU VOR MAI FUNCTIONA.
NU PUTEM SA MODIFICAM PENTRU CA NU AVEM ACEST DREPT, NE FIIND PROPIETARI. IAR DOMNUL RESPECTIV ESTE DE NEGASIT.
ASA AM LUAT DECIZIA SCHIMBARII NUMELUI.
gabrielle scrie:fratioare dar ramane tot culoarea astaca eu m am obisnuit cu ea si imi place
![]()
adrian scrie:Misiunea pe care o are Clubul Bucuriei o stie toata lumea.
Suntem si vom fi din suflet cu si pentru Teo Trandafir.
Suntem si vom fi aici pentru ca ne place de TEO
Suntem si vom fi Bucurosii lui Teo Trandafir.
Suntem si vom fi CLUBUL BUCURIEI.
Tot ce trebuie sa stim ca desi din data de 1 septembrie ne vom numi www.teotrandafir.eu si nu www.clubulbucuriei.ro, vom avea aceleasi valori, aceleasi realizari, aceleasi bucurii si momente traite impreuna.
Sa mergem inainte cu gand bun, fara parere de rau, pentru ca nu pierdem nimic! Bucurosi suntem, bucurosi vom fi.
Adi,
Din suflet pentru TEO.
TeoTrandafir.eu te asteptam!
!!! Din suflet pentru TEO suntem aici, acum, oricand si oriunde!fly scrie: Nimic nu este intamplator pe lumea aceasta.
adrian scrie:Pentru toti cei care au adrese de email @clubulbucuriei.ro.
ele vor putea fi folosite in continuare, chiar si dupa trecerea la teotrandafir.eu
adrian scrie:Duminica, la ora 20.00 www.teotrandafir.eu se deschide.
adrian scrie:Noul Clubul Bucuriei
Este o prima-varianta, astept ca impreuna sa o finalizam pana pe 25 august.
http://www.teotrandafir.eu/
Culorile sunt aceleasi pe care le stiti, mai mult difera structra site-ului, modul cum informatia este postata.
adrian scrie:La ora 21.00 noile haine de la forum
adrian scrie:Duminica, la ora 20.00 www.teotrandafir.eu se deschide.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori