• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

La multi ani, Forum!

La multi ani, Forum!

Mesajde adrian » Mar Sep 23, 2008 6:36 pm

Pe 26 septembrie, varianta a doua a forumului implineste frumoasa varsta de 2 ani.
In doi ani s-au strans peste 130.000 de mesaje si ele continua sa creasca.
La inceput am fost mai multi, acum suntem mai putini, poate si pentru ca lumea a navigat spre bloguri, poate nu mai avem timp, poate unii s-au suparat sau nu s-au simti bine, ce este important ca TIN SA MULTUMESC TUTUROR PENTRU ACTIVITATEA PE FORUM, FIE EA LUNGA, SCURTA NU CONTEAZA, ATI FACUT SI FACETI PARTE DIN FAMILIA CLUBUL BUCURIEI.

Va multumesc ca ne-ati apreciat, criticat, urmat sau injurat, orice mesaj are valoarea lui. Fiecare mesaj inregistrat reprezinta valoarea acestui forum, pentru ca aici se posteaza calitate, nu cantitate.

Ce inseamna forumul pentru mine?
Forumul www.clubulbucuriei.ro/forum inseamna foarte mult, pentru ca este locul unde am putut lega prietenii de o viata, locul unde poti sa-ti strigi durerea si locul unde poti afla si dezbate orice despre TEO si echipa ei. De asta suntem noi aici, avem un punct comun si acela este TEO.

Ce inseamna forumul pentru fiecare din voi? Nu stiu, dar va invit sa spuneti asta aici.

La multi ani, Clubul bucuriei.
adrian
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Re: La multi ani, Forum!

Mesajde CRISSTINICA » Mar Sep 23, 2008 8:14 pm

acest forum este locul unde-mi recapat speranta. ca mai exista omenie, prietenie, frumusete sufleteasca. este locul unde m-am redescoperit pe mine, unde am invatat enorm de multe, unde-am capatat sansa sa vorbesc in direct cu un OM cum este TEO.
chiar daca n-am timp uneori sa stau la taclale, chiar daca nu sunt in stare sa ma exprim uneori, nu incetez sa va citesc, chiar printre retete si facturi. un gand al meu si o bucata de suflet este mereu aici. dar voi stiti asta.
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Sep 23, 2008 9:15 pm

aici pe forum imi gasesc linistea mereu si stiu ca am sa gasesc o vorba buna ?131! fratioare multumesc ca l ai infiintat ,sury claudia multumesc ca mi ai zis de casuta ?131!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde regina_chocolate » Mie Sep 24, 2008 5:58 pm

intr--o zi gabitza mi-a povestit ca ea mai intra si pe alte forumuri in afara celui pe care il frecventam amadoua,printre ele si acest forum al bucuriei si am zis sa incerc si eu sa intru pe el sa vad ce fel de persoane sunt si cum gandesc si asa ajunsei si eu la voi pe forum.si cand am intrat prima oara m-a fulgerat direct la inimioara si m-am indragostit de acest forum si de cei care-l frecventeaza.a fost dragoste la prima vedere......ca pe celalaat forum nici macar nu l-am mai deschis.aici imi gasesc pofta de viata,rasul cristalin al copilariei cand mama-zana ne propune teme,noaptea cand nu pot dormi de grijile de zi cu zi imi tin companie bot-ii stefaniei iar dimineata cand intru ma inveselesc cu cafelutza gabitzei si cu postarile crisinucai.
iti multumesc adrian ca ai reusit sa faci un forum al bucuriei,un forum unde poti sa reinvii spiritul copilariei,al bucuriei si sperantei si nu in ultimul rand sa pastrezi o legatura stransa intre oameni si sa vorbim cu si despre persoanele care cateodata/mereu viata asa cum este TEO.
LA MULTI ANI bucurie!
si d-acum incolo si mai multi ani bucurosi.
Imagine
regina_chocolate
membru
membru

Mesajde fly » Joi Sep 25, 2008 12:53 pm

Acum 2 ani pe vremea asta incercam sa incurajez un copil cu suflet mare care era speriat ca cineva sparsese site-ul si inregistrarile erau compromise in mare parte.
Eram convinsa ca nu va fi asa de rau , inima asa imi spunea, de fapt stiam cine-i Adi si ce poate el.
Stiam cat de mult o iubeste pe Teo , stiam cat de inimos este, stiam ca nu se va da batut.
Sunt tare mandra de el!
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Sep 25, 2008 2:57 pm

Asa cum fiecare poveste incepe cu “A fost odata ca niciodata…”, la fel a inceput si povestea bucurosilor, cu ceva vreme in urma, intr-o zi superba de toamna! Teo deschisese de mult aceasta carte, era in sufletele noastre inainte sa ne gasim fiecare locul in poveste, inainte sa stim ca asa o lume de bucurie ne asteapta! Si cum nimic nu este intamplator si pentru ca visele devin realitate atunci cand sufletul invata sa cante, cineva ne-a deschis taramul si ne-a invitat, cald, sincer si frumos, sa ne traim bucuria, sa scriem filele povestii! Iti multumesc, Adi, pentru ca ai facut posibil imposibilul, pentru ca ai dat viata unei lumi pe care n-as fi indraznit s-o visez inainte! Va multumesc fiecaruia in parte, pentru ca datorita voua nu sunt niciodata singura, pentru ca ati dat culoare si parfum povestii, pentru ca ati facut posibila intalnirea de la miezul noptii cu luna, pentru ca stiu sa cant si ploii si furtunii si soarelui, pentru ca pot sa rad copilareste, pentru ca pot visa… Va multumesc pentru ca existati!
Asta inseamna pentru mine forumul bucuriei, o lume reala de poveste!

LA MULTI ANI, FORUMUL BUCURIEI!
Imagine
Imagine La multi ani, surioara! Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Sep 25, 2008 7:04 pm

ratacea mesajul prin cealalata camera asa ca l-am adus aici

Adina scrie:
Buna seara, surioara! ?131! Da, fericita! Am dat timpul inapoi astazi si am retrait pasii sfiosi cu care am intrat in casuta! totul a plecat de la un ?113! din partea lui adi cand eram pe celalalt site/forum. asa am ajuns aici! plus ca eram 'indragostita' pana peste urechi de Romy, de la care am furat primele imagini, primii zambareti, dar am fost un "hot" autodenuntat ?24! mi-e tare, tare dor de Romy ?130!
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Sep 25, 2008 7:12 pm

Adina scrie:
Buna seara, surioara! ?131! Da, fericita! Am dat timpul inapoi astazi si am retrait pasii sfiosi cu care am intrat in casuta! totul a plecat de la un ?113! din partea lui adi cand eram pe celalalt site/forum. asa am ajuns aici! plus ca eram 'indragostita' pana peste urechi de Romy, de la care am furat primele imagini, primii zambareti, dar am fost un "hot" autodenuntat ?24! mi-e tare, tare dor de Romy ?130!

romy, barbatul de care inca sunt indragostita si stiu sigur ca n-o sa-mi treaca. El ne-a ajutat pe toti in primul rand cu umorul lui si starea de bine pe care ne-o transmitea, cu rabdarea cu care ne-a explicat cum sa punem poze sau de unde sa le luam, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca ne-a convins sa ne aratam chipurile. Romy, cat mi-ar placea sa fie cu noi aici
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde fly » Joi Sep 25, 2008 9:49 pm

carmen scrie:
Adina scrie:

romy, barbatul de care inca sunt indragostita si stiu sigur ca n-o sa-mi treaca. El ne-a ajutat pe toti in primul rand cu umorul lui si starea de bine pe care ne-o transmitea, cu rabdarea cu care ne-a explicat cum sa punem poze sau de unde sa le luam, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca ne-a convins sa ne aratam chipurile. Romy, cat mi-ar placea sa fie cu noi aici

mare dreptate aveti surioare, la fiecare ne este dor de sugubatul galatean si camila sa si ne rugam mereu la Bunul sa-l aiba in grija atat pe el cat si familia lui.
fly
membru
membru

Mesajde Jokep » Dum Sep 28, 2008 6:35 pm

Ce vremuri ?152!
Jokep
membru
membru

Mesajde fly » Dum Sep 28, 2008 8:08 pm

Jokep scrie:Ce vremuri ?152!

sa speram ca nu sunt apuse ?114!

intotdeauna la zi aniversara exista si un bilant a ce a fost si ce va sa vina.
Pentru mine acest forum a fost a doua familie si uneori chiar prima . Aici am invatat ca trebuie sa daruiesti intai pentru a primi iubirea. Nu stiu daca am putut sa daruiesc atat cat as fi vrut. Nu stiu daca m`am facut inteleasa de fiecare data. Stiu sigur ca am primit iubire si ajutor in clipele grele prin care am trecut. Nu`s vorbe mari spuse doar de dragul de a le spune. Sunt sentimente ce mi`au facut sufletul mai bun , mai rabdator si mai deschis. Multumesc tuturor care au fost pe acest forum si care din unele motive au preferat sa nu mai vina aici, le multumesc ca au poposit si am avut de invatat din fiecare vorba a lor cate ceva. Multumesc celor care au ramas cu sufletul alaturi de acest forum , prin forum intelegand prietenia unui grup de oameni.
Cred ca acest "forum" al bucurosilor va rezista in timp pentru ca aici se simte nu se vorbeste.

Va iubesc!
Cu bine, tushi FLIIIII
fly
membru
membru

Mesajde ofelia » Dum Sep 28, 2008 9:06 pm

LA MULTI ANI SI LA MAI MULTI ANI FORUMULUI NOSTRU !

Imagine

Imagine
UN BRAT DE FLORI DIN PARTEA MEA ....
Imagine

Imagine
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Înapoi la Clubul Bucuriei.ro