• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Emilia Sparlac

Emilia Sparlac

Mesajde adrian » Mar Sep 26, 2006 10:51 pm

Terminasem facultatea, sustinusem examenul de licenta si ma pregateam sa dau examen pentru un master in chimie analitica. Din senin, am primit un telefon de la departamentul resurse umane al Pro Tv-ului. Telefonul m-a socat pentru ca eram chemata sa dau un interviu pentru un post de documentarist. Am acceptat, cu toate ca nu stiam ce inseamna sa fii documentarist sau cu ce se mananca. Interviul trebuia sa il sustin in aceeasi zi in care aveam si examenul de masterat. M-am gandit, m-am tot gandit si m-am hotarat: trebuia sa ma duc la interviu, cu toate ca asta insemna sa renunt la examenul de masterat. Mi-am zis ca, in cazul in care nu iese nimic, o sa dau examenul anul urmator. I-am intrebat, in schimb, cum au dat de mine. Mi s-a raspuns: de pe net ( intr-adevar imi lasasem CV-ul pe un site de recrutari, dar nu m-am gandit nici o clipa ca functioneaza).

M-am dus la interviu, iar de aici am aflat ca trebuie sa mai vin la altul. Dupa alta serie de interviuri am ajuns la Teo. Eram 5 candidati. Toata lumea parea ca are legatura cu ce se intampla acolo, doar eu eram "parasutata". Doi candidati au renuntat pe drum, apoi am ramas trei. Timp de o luna am incercat sa aratam ce stim noi sa facem mai bine. Asa am ajuns sa fac parte din echipa si cand spun echipa, chiar asa este.

Inceputul a fost crunt pentru ca nu intelegeam nimic, nu stiam cu ce sa incep si ce sa fac. Nu intelegeam de ce lumea se agita si nici de ce toata lumea este intr-o lupta continua contra-cronometru.

In momentul in care am vazut-o pentru prima data pe Teo, eram atat de emotionata, incat singura propozitie cretina pe care am reusit sa o scot a fost: "Si eu sunt in zodia Gemeni". In faza urmatoare ma gandeam ce cretina sunt si ce parere proasta trebuia sa aiba Teo despre mine.
Mai multe Click
Ultima oară modificat de adrian pe Joi Dec 28, 2006 1:22 pm, modificat 1 dată în total.
adrian
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Bubu}{ » Vin Oct 06, 2006 7:43 pm

hmm pana anul acesta habar nu aveam cine e emilia..mi-au fost de ajuns 5 minute sa indragesc zambetul ei, buclele ei si felul ei de a fi...abia astept s-o revad pe micile ecrane...si nu numai pe ea :oops:
Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare; iubirea e un suflet ranit si apoi vindecat de altul
Bubu}{
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Dec 28, 2006 12:56 pm

Imi pare rau ca nu pot citi toata declaratia ta. Dar din ce-am citit reiese ca esti la fel ca noi ,fanii ei,care ne bucuram nespus,doar la gandul ca ,TEO,ne-ar putea citi mesajele,aici ,pe forum,daramite sa ne mai si raspunda!
Cred ca toti incercam sa ne indentificam,cat de putin,cu persoana atat de draga noua.(apropo de"si eu sunt zodia gemenilor")

AN NOU FERICIT!
malimai
membru
membru

Mesajde adrian » Joi Dec 28, 2006 1:32 pm

http://www.clubulbucuriei.ro/Echipa-Teo ... parlac.htm Declaratia Emiliei sau e oricarui membru din echipa Teo o poti citii la http://www.clubulbucuriei.ro/Echipa-Teo/
http://www.clubulbucuriei.ro fiind pagina principala te ghideaza catre toate sectiunile site-ului.
adrian
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Dec 30, 2006 10:31 pm

Bafta maine tuturor. Suntem alaturi de voi toti Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde adrian » Vin Iun 01, 2007 10:05 pm

LA MULTI ANI, TEO!
Imagine
adrian
membru
membru

Mesajde ofelia » Sâm Iun 02, 2007 4:05 pm

>:D< >:D< >:D< >:D< >:D< LA MULTI ANI ! TEO :-* :-* :-*

........... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ..............
Ultima oară modificat de ofelia pe Mar Iun 19, 2007 9:25 pm, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde adrian » Mar Iun 19, 2007 8:37 pm

La multi ani, Emilia!
adrian
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Iun 19, 2007 9:05 pm

La multi ani emilia Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Iun 19, 2007 9:27 pm

EMILIA , SA AI SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE , PUTERE DE MUNCA , SATISFACTII SI IMPLINIRI, BUCURII SI SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI TIE . LA MULTI ANI !
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde hana » Mie Iun 20, 2007 4:04 pm

La multi ani, EMilia!
Imagine
hana
membru
membru

Mesajde fly » Mie Iun 20, 2007 8:36 pm