Sa ramai in continuare la fel de vesela! Numai bucurii iti doresc!
adi scrie:Nuami Dinescu
Va transmite:
multumesc tuturor bucurosilor care s-au gindit azi la mine !!! va multumesc din suflet si va astept sa-mi mai scrieti !!!va pup nuami
Tantelul ,eati o fiinta minunata!Cand te-am intilnit primirea ta prietenoasa naturala m-a facut sa mai imi diminuez din emotiile care ma clopeseau!
Felul tau natural ,felul in care ne-ai vb m-au facut sa ma simt ca la o intilnire intre prietene care beau o cafeluta si stau la taifas si care se cunosteau de cand lumea!!Arati minunat ,esti Tantelul si ma simt fericita si onorata ca te-am intilnit!Iti multumesc ptr clipele minunate petrecute alturi de TINE ,TEO si echiapa TEOVIZIUNII!
scuze cuvintele imi sunt prea sarace si emotiile inca ma coplesesc si nu pot sa redau cu fidelitate clipele mnunate petrecute alturi de TEO tantelul si clubul bucuriei!
Un vis mi s-a implinit!ce pot sa imi doresc mai mult??
Mesaj de la Claudia
ii multumesc si eu pentru felul in care ne-a primit si ne-a facut sa ne simtim,e o fiinta deosebita si pentru asta o iubim ,noi bucurosii
adi scrie:Raspuns pentru NYNNA de la Nuami
daca visele ar fi asa lesne de indeplinit ce simplu ar fi totul !!! daca e nevoie de atit de putin ...spune-mi de unde sa te iau ? din toata inima va asteptam cind vreti si aveti drum pe la noi !!! te pup cu drag ! nuamiTantelul ,eati o fiinta minunata!Cand te-am intilnit primirea ta prietenoasa naturala m-a facut sa mai imi diminuez din emotiile care ma clopeseau!
Felul tau natural ,felul in care ne-ai vb m-au facut sa ma simt ca la o intilnire intre prietene care beau o cafeluta si stau la taifas si care se cunosteau de cand lumea!!Arati minunat ,esti Tantelul si ma simt fericita si onorata ca te-am intilnit!Iti multumesc ptr clipele minunate petrecute alturi de TINE ,TEO si echiapa TEOVIZIUNII!
scuze cuvintele imi sunt prea sarace si emotiile inca ma coplesesc si nu pot sa redau cu fidelitate clipele mnunate petrecute alturi de TEO tantelul si clubul bucuriei!
Un vis mi s-a implinit!ce pot sa imi doresc mai mult??
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator