xen@ scrie: ma uit in reluare la teo..si astept sa-mi zica si mie zodiacu' la balanta pe decembrie..da' sti ce a bagat?? Colectia lu Botezatu'..cu unii care defileazaa pe podium in chiloti ..in schimb au in cap casca de protectie..in picioare cizme de cauciuc..si au cate o ustensila in mana![]()
![]()
![]()
![]()
ce colectie penibila
![]()
![]()
xen@ scrie:Ascult si eu acum la balanta cu mare atentie..dar na' ca au bagat reclame
xen@ scrie:Vorba lu Teo...: Multumim pt ce ne-ati aratat dar mai ales pt ce nu ne-ati aratat!!!"![]()
![]()
xen@ scrie:ma uit in reluare la teo..si astept sa-mi zica si mie zodiacu' la balanta pe decembrie..da' sti ce a bagat?? Colectia lu Botezatu'..cu unii care defileazaa pe podium in chiloti ..in schimb au in cap casca de protectie..in picioare cizme de cauciuc..si au cate o ustensila in mana![]()
![]()
![]()
![]()
ce colectie penibila
![]()
![]()
xen@ scrie:Vorba lu Teo...: Multumim pt ce ne-ati aratat dar mai ales pt ce nu ne-ati aratat!!!"![]()
![]()
xen@ scrie:sti la ce ma gandeam? Daca baietii astia defileaza cu ciocane si alte chestii in mana dar in chiloti...cand se face prezentarea la lenjerie intima de dama..fetele alea de ce nu tin si ele in mana un polonic, o oala, o matura..sau ac si ata...ca si fetele muncesc...au si ele obiectele muncii lor![]()
![]()
Adina scrie:xen@ scrie:sti la ce ma gandeam? Daca baietii astia defileaza cu ciocane si alte chestii in mana dar in chiloti...cand se face prezentarea la lenjerie intima de dama..fetele alea de ce nu tin si ele in mana un polonic, o oala, o matura..sau ac si ata...ca si fetele muncesc...au si ele obiectele muncii lor![]()
![]()
![]()
ingenioasa mai esti, auzi
da' ai dreptate, si musai facaletu' sa nu lipseasca
xen@ scrie:Adina a zis la balanta...cica balantele o duc bine afectiv mai ales din data de 8 a lunii..cand vor uita de tot chiar si de familie![]()
![]()
Ne asteapta zile bune si afectiv si social (cica! )Om tari si om vedea!
xen@ scrie: Facaletzu' bre' care-i bun sa amesteci mamaliga..si sa-i dai pe spinare unuia de-asta cu ciocanu' in mana atunci cand te enerveaza![]()
![]()
Adina scrie:xen@ scrie:Adina a zis la balanta...cica balantele o duc bine afectiv mai ales din data de 8 a lunii..cand vor uita de tot chiar si de familie![]()
![]()
Ne asteapta zile bune si afectiv si social (cica! )Om tari si om vedea!
daaa, ne-a spus de bine, cica nici pe-acasa nu prea mai dam, de la atata viata sociala
![]()
Adina scrie:xen@ scrie: Facaletzu' bre' care-i bun sa amesteci mamaliga..si sa-i dai pe spinare unuia de-asta cu ciocanu' in mana atunci cand te enerveaza![]()
![]()
daaaa, multifunctionala ustensila
necesara la casa oamei
parc-o si vad pe gabita
cum 'mustaceste'
xen@ scrie:ce idei are si botezatu'... probabil pe langa chiloti promoveaza si noile unelte care sunt la moda...aa..si cizmele alea de cauciuc..or fi de firma bre' da' nu m-am prins![]()
![]()
xen@ scrie:Doamne..am ras la emisiunea asta de nu mai pot...in cor cu Adinuta
adrian scrie:Horoscop Decembrie
Tana Rosca a venit la TEO live pentru a ne face Horoscopul pentru luna decembrie.
Fecioara: Certurile din familie pot fi rezolvate.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 3 vizitatori