1.Cat timp lucrai ca profesor ai favorizat vreun elev pentru beneficii materiale ?
N-am lucrat in domeniul asta, dar n-as putea face asa ceva, si spun asta cu convingere !

2.Te-ai purtat vreodata frumos cu o persoana in varsta doar pentru a primi o mostenire ?
Niciodata, dovada stau “palatele” pe care le am mostenire (nici in vise)

3.Ai face sex cu sefa ta, Elena, daca ti-ar cere acest lucru ?
Sunt categoric impotriva unor astfel de “relatii” , si NU, n-as face (in prezent am sefa, dar am avut si sef-barbat, insa nici un moment nu s-a pus vreo astfel de problema! )
4.La serviciu ti-ai asumat vreodata un merit care nu era al tau ?
Nu
5.Ai furat vreodata bani de la parintii tai ?
Nu
6.Le esti recunoscator fratilor tai ca te-au ajutat sa-ti continui studiile ?
Nu au avut posibilitatea sa ma ajute
7.Liliana stie de toate relatiile tale amoroase ?
Nu-i cazul
8.Te deranjeaza ca Liliana iti citeste mesajele din telefonul mobil ?
Iar nu-i cazul, dar m-ar deranja
9.Ai lovit-o vreodata pe Liliana ?
Pe fostul sot, da, insa ripostam la…

10.Te consideri nestatornic dpdv sentimental ?
NU
11.Cand iesi in oras cu Liliana ti se intampla sa privesti admirativ alti barbati ?
Daca privesc admirativ alte femei ? Da, cand vad eleganta, rafinament, bun gust, este normal

12.Obisnuiesti sa ai aventuri de-o noapte ?
Nu
13.Pentru o suma mare de bani ai face sex cu un barbat ?
Sex pe bani ? Niciodata ! Sex cu o femeie? NU, nici pe bani, nici fara
14.Ai participat la vreo orgie sexuala ?
NU
15.Crezi ca satisfactia sexuala este mai importanta decat iubirea ?
NU
**In acest moment se retrage si Marian, castiga 15.000 de lei . Mi s-a parut tare ciudat omul asta !

**O noutate in emisiune, TEO il intreaba daca ar vrea sa stie ce intrebare ar fi urmat , ii arata intrebarea si , cum el este de acord, o afiseaza pe ecran . Intrebarea 16 ar fi sunat asa “Te-ai imbracat vreodata in haine de femeie?” Asta era oricum in afara concursului si am inteles ca de acum va trebui sa procedeze si cu alti concurenti la fel . Nu sunt nevoiti sa raspunda .