carmen scrie:xen@ scrie:dar ce plange mama lui, mai mai ca ma impresioneaza
stai soro ca-mi inunzi calculatorul. Sterge-ti nasul si nu te mai uita la mama
ok ok... ca nu vreau sa fac scurt circuit p-aci

carmen scrie:xen@ scrie:dar ce plange mama lui, mai mai ca ma impresioneaza
stai soro ca-mi inunzi calculatorul. Sterge-ti nasul si nu te mai uita la mama
xen@ scrie:Offf dar chiar ma enerveraza reclamele astea
petrica scrie:carmen scrie:e musai da dezvolti
O sa dezvolt la sfarsitul concursului
Petrica scrie:petrica scrie:carmen scrie:e musai da dezvolti
O sa dezvolt la sfarsitul concursului
Am fost in tineretea mea, prin cl a 2-a la vrajitoare ipmrepuna cu mama, mama inebunita dupa astfel de obiceiuri(lasa ca ia trecut), a vazut ea intr-un ziar ca e nu stiu ce vrajitoare si am mers, pe cine am gasit acolo? pe o colega mea de clasa de atunci , vrajitoarea era maicasa(de etnie rroma, dar asta nu diferentiaza oameni cu siguranta), mno, o tot durat vreo 2-3 luni in care mama mergea frecvent la consultatii(in vremea aceea aveam gradina, si ea ii ducea tot felu de zarzavaturi si astea, ca ii cerea
si ea ii ducea) mno`, dupa un timp ii ceruse sa masoare patu meu si a ei cu o ata neagra si alba, nu retin exact cum, la mine alb si la ea negru sau invers, mno, ia sta un timp in care nu stia sa duca sau nu, si aflase ca nu e bine, se duse la popi la care popa resp. ii spuse ca alb si negru reprezinta moarte, ca voria sa ma omoare pe mine si pe ea. Pana la urma ce e drept nu stiu daca ia dus sau nu ata resp, caci ea a spus ca nu, dar cine stie
. asa, dupa un timp popa respectiv ia spus ca vrajitoarea resp. nu ne va mai face rau....
ce e interesant, prima data cand m-am dus a pus-o la niste cartisi acolo a iesit un drac cu o oala in cap
, nu uit imaginea cat traiesc
. Oricum eram mic, nu retin totul perfect , dar in mare...da
Asta e
Petrica scrie:1. Ai pus vreodata in pericol viata mamei si surorii tale?
Nu
Petrica scrie:2. Esti invidioasa/invidios pe viata surorii tale?
Nu
adrian scrie:3. Ti-ai dorit vreodata sa ai alta mama?
Nu.
adrian scrie:4. Crezi ca mamei tale ii este rusine de faptul ca ai fost prostituata?
da...
adrian scrie:5. Regreti ca ai practicat prostitutia?
nu..nici eu nu regret
adrian scrie:1. Ai fost vreodata la ghicitoare?
Raspuns: Da
carmen scrie:2 esti de acord cu femeia la cratita dom'le
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori