gabrielle scrie:felicitari gimnastelor pentru bronz![]()
si felicitari la toate sportivele care sau calificat![]()
multumesc adinaca uite intru si aflu pana aud la stiri
![]()
cu mare drag, Gabita

gabrielle scrie:felicitari gimnastelor pentru bronz![]()
si felicitari la toate sportivele care sau calificat![]()
multumesc adinaca uite intru si aflu pana aud la stiri
![]()
gabrielle scrie:mult succes Ana Maria Branza
Adina scrie:Mihai Covaliu a castigat medalia de bronz in proba de sabie! Felicitari!Chiar daca n-a intrat in finala, este un rezultat foarte, foarte bun! Bravo
![]()
gabrielle scrie:da am vazut si eu ce frumos gest
Adina scrie:gabrielle scrie:mult succes Ana Maria Branza
In aproximativ patruzeci de minute se va disputa finala, deja! Sportul romanesc se va imbogati cu inca o medalie! Succes si sa auzim din nou imnul!
Adina scrie:Adina scrie: Ana Maria Branza s-a calificat in semifinalele probei de spada! Felicitari, spadasinosi mult succes in continuare
S-a disputat si meciul din semifinala! Ana Maria Branza a castigat in fata sportivei din Ungaria, intrand in finala! Astfel ca deja are asigurat locul pe podium! Iar noi ii dorim aurul, bineinteles! Felicitarisi Succes
hana scrie:Adina scrie: S-a disputat si meciul din semifinala! Ana Maria Branza a castigat in fata sportivei din Ungaria, intrand in finala! Astfel ca deja are asigurat locul pe podium! Iar noi ii dorim aurul, bineinteles! Felicitarisi Succes
wau!!!Bravo!!!![]()
Cand am citit, deja m-au luat imediat emotiile!?134!
Mult, mult succes!
xen@ scrie:felicitari si din partea mea!![]()
Aseara am vz in reluare, pe eurosport, finala la gimnastica artistica feminina pe echipe( a doua jumatate ) mi-au placut romancele ca s-au mobilizat si nu le-a scapat podiumul, chinezoaicele au progresat enorm fata de alte dati, cel putin la partea artistica la sol au fost super, si americancele au fost pe pozitii si gimnasta care m-a impresionat pe mine este Shawn Johnson(SUA).Fata asta este un "pachetel cu muschi" exact asa au numit-o si comentatorii, are o mobilitate deosebita si tehnica de nota 20, eu o vad pe locul 1 la individual. De la noi sanse la podium au Izbasa si Nistor insa au de luptat serios cu chinezoaicele..
Stateam si eu ma miram cum arata o chinezoaica la 16 ani si cum arata celelalte rase umane la aceeasi varstacata diferenta
Si inca ceva, ma enerveaza sistemul asta nou de punctaj, ce nota e aia 15, 123?Mai bine era inainte, 9, 23 sau 10
Chiar daca acum se cer mai multe elemente de dificultate eu cred ca se putea pune nota si dupa vechiul punctaj
...Sau acum un exercitiu nu mai pleaca din nota 10 ci din A , mi se pare o porcarie..dar e doar parerea mea, si cine-s eu? doar un om de rand
Adina scrie:Un alt sportiv, de data aceasta inotator, Razvan Florea, s-a calificat in semifinala de 200 m spate, semifinala care va avea loc maine! Putem spera la inca o medalie! Succes!
Adina scrie:Ana Maria Branza este vicecampioana olimpica! Felicitari![]()
Adina scrie:In concursul de gimnastica masculina individual compus, Flavius Koczi s-a clasat pe locul 18! Chiar daca n-a urcat pe podium, merita felicitari!
xen@ scrie:Se pare ca Liukin (SUA) a luat aurul la individual iar romancele au fost pe langa podium de data asta.Clasamentul:
1. Nastia Liukin (SUA)
2. Shawn Johnson(SUA)
3.Yilin Yang (CHINA)
....
5.Steliana Nistor
....
8.Sanda Izbasa
Mai avem sansa la concursul pe aparate!Poate reusim iar o mobilizare sa urcam pe podium!
xen@ scrie: Important e sa participi la un concurs, asta dovedeste curajul
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 21 vizitatori