Adina scrie:O alta performanta vine din partea Cameliei Potec, care s-a calificat in finala probei de 800 m liber, finala ce va avea loc sambata! Felicitarisi mult succes!
Sa speram ca de data asta va urca pe podium! Chiar merita!
Adina scrie:E AUUUUUUUUUR!![]()
![]()
Aur pentru Sandra Izbasa!
Scriu cu ochii in lacrimi, tocmai s-a terminat competitia la sol! Sandra Izbasa a intrat ultima in concurs si a castigat primul loc, detronand-o pe Shawn Johnson care ia medalia de argint! Bravo, Sandra! Va spun cu mana pe inima ca a fost extraordinara, fara greseala! Nadia Comaneci, din tribuna, arata cu degetul catre comentatoare, semnul pentru locul I !! Bravo! Felicitari, Sandra Izbasa!
Felicitari antrenorului Forminte!
Sala a sarit in sus, la fel am sarit si eu in sus de bucurie!
Am sa stau cu ochii pe televizor ca sa vad festivitatea de premiere! Sunt extrem de emotionata! Sandra Izbasa, campioana olimpica!
Cred ca e ceva de vis sa fi pe podium si sa iti cante imnul, cred ca intr-adevar acesti sportivi se simt impliniti si simt cu adevarat ca munca lor a fost rasplatitahana scrie:Adina scrie:E AUUUUUUUUUR!![]()
![]()
Scriu cu ochii in lacrimi, tocmai s-a terminat competitia la sol! Sandra Izbasa a intrat ultima in concurs si a castigat primul loc, detronand-o pe Shawn Johnson care ia medalia de argint! Bravo, Sandra! Va spun cu mana pe inima ca a fost extraordinara, fara greseala! Nadia Comaneci, din tribuna, arata cu degetul catre comentatoare, semnul pentru locul I !! Bravo! Felicitari, Sandra Izbasa!
Felicitari antrenorului Forminte!
Sala a sarit in sus, la fel am sarit si eu in sus de bucurie!
Am sa stau cu ochii pe televizor ca sa vad festivitatea de premiere! Sunt extrem de emotionata! Sandra Izbasa, campioana olimpica!
Am plans cand am vazut!
extraordinar!Atatea emotii pe care le traiesti asa intens, cu asa placere incat iti doresti ca timpul sa mai stea un pic in loc!
gabrielle scrie:am vazut si eu gimnastica si maratonu am stat cu sufletu la gura si felicitari tuturor![]()
adina multumesc ca ne ti la curent![]()
hana scrie:Adina scrie:E AUUUUUUUUUR!![]()
![]()
![]()
Am plans cand am vazut!
extraordinar!Atatea emotii pe care le traiesti asa intens, cu asa placere incat iti doresti ca timpul sa mai stea un pic in loc!
xen@ scrie:Am vzut si eu performanta Sandrei IzbasaMerita titlul, insa trebuie sa recunosc ca mi-a fost teama de arbitrii, pt ca Shawn Johnson(SUA)avea prima nota si credeam ca arbitrii asa vor lasa , dar au fost corecti.
![]()
Nu la fel de corecti au fost arbitrii rusi ca le-au dat meciul norvegiencelor (handbal ), niste hoti care ar trebui reclamati mai sus, la Federatieadica asa cum exista FIFA la fotbal cred ca exista si la handbal, sa reanalizeze jocul, si chiar daca rezultatul nu poate fi schimbat, macar vinovatii sa plateasca
![]()
Felicitari si pt Constantina Tomescu care a luat aurul la Maraton
carmen scrie:Publicitate
Din cand in cand sa ne aducem aminte si de frumusetea festivitatii de deschidere
[youtube]YiQu4gpoa6k&feature=related[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=YiQu4gpo ... re=related
carmen scrie:felicitari tuturor sportivilor romani care scriu istoria olimpiadei si felicitari albastrico pentru rabdarea ta si pentru cat suflet pui ca sa ne ti la curent cu succesele lor
carmen scrie:ceva ce m-a facut sa uit sa respir
[youtube]GCNIGc8PeoE[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=GCNIGc8PeoE
xen@ scrie:Felicitari Gimnastilor ca au ajuns aici si au obtinut si medaliiiar data viitoare sa fie si mai buni sa nu mai cedeze medaliile altora
![]()
Felicitari tuturor olimpicilor romani ca ne-au reprezentat cu mandrie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 5 vizitatori