de Bubu}{ » Mie Sep 26, 2007 8:36 pm
scumpul meu adi am vazut ca subiectul cu mai stim sa visam e inkis...asa ca m-am hotarat sa raspund aici....candva...exista o fata Bubu}{ nu prea frumoasa, nici macar aratoasa...nici nimic din toate astea, dar cu un puternic simt al umorului, cu zambetul mereu pe buze, optimista, o fata care inunda camera in care intra de veselie si buna dispozitie....au trecut anii, a trecut de 20 de ani, problemele au inceput sa apara si ea si-a pierdut din veselie, din optimism.....a cunoscut un baiat (dar nici pe departe primul iubit sau primul baiat pe care sa-l fi iubit...) care nu i-a atras atentia deloc....de fapt...il stia de 3-4 ani dar abia atunci s-au hotarat sa fie impreuna....a crezut ca e tot ce e mai bun si mai frumos...baiatul asta o facea sa zambesca in plina furtuna...sa pluteasca chiar daca era mai grea decat un elefant...dar intr-o zi baiatul a plecat din viata ei...si elefantul a inceput sa scada in greutate...dar in loc sa pluteasca mai sus, a inceput sa se afunde mult mai jos decat cea mai adanca prapastie....si-a castigat un loc de munca destul de bine platit comparativ cu joburile de dinainte....si-a recastigat frumusetea fizica si un look care a inceput sa atraga privirile celor din jur...dar nimic din toate astea nu o incanta...vede in jurul ei ca are tone de baieti dar nimic nu o ajuta sa zambeasca...sa-si stearga lacrimile si sa-si continue viata, iar amintirile sa nu o doara ci sa le vada ca pe o alta experienta a vietii....nu intelege de ce inima inca il mai doreste pe cel care a plecat in ciuda promisiunilor facute....de ce okii ii lacrimeaza de fiecare data cand el e in preajma si e mai tandru cu ea....de ce el nu se poarta ca un baiat care nu o iubeste.....din simplul motiv ca inca tine la ea...si ea stie si simte asta.....
am deviat o tona de la subiect....am plictisit crek 2 milioane de oameni....dar...nimeni nu e obligat sa citeasca tampeniile unei adolescente de 22 de ani....
ca sa raspund la subiect?? de 3 luni de zile nu mai stiu sa visez....de 3 luni nu stiu sa gandesc in viitor ci totul se rezuma la trecut....fiecare lucru ma trimite in trecut....as vrea sa fiu altfel si nu pot....sorry daca v-am plictisit cu prostioarele mele...chat placut!!!!
Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare; iubirea e un suflet ranit si apoi vindecat de altul