CRISSTINICA scrie:mai intai sa va povestesc despre un film super care a fost duminica seara. se cheama " o iubire fara sfarsit", cu robin williams. este despre un cuplu care se iubeste si se cauta chiar dincolo de moarte, reunindu-se in final si cu cei doi copii. este in toate felurile: emotionant, lacrimogen, profund, dar si infricosator, caci nu poti sa nu te gandesti cum ar fidaca acele scene care arata viata de dupa moarte ar fi adevarate.
AM UITAT SA VA SPUN CEA MAI TARE REPLICA DIN FILMUL ASTA:" ADEVARATUL IAD ESTE SA ITI GRESESTI VIATA"
CRISSTINICA scrie:am citit intr-o revista un lucru care m-am socat: stiati ca in perioada de dupa revolutie, in care au "inflorit" avorturile unele din ele au fost facute doar pentru bani, in sensul ca respectivele femei nu erau, de fapt, insarcinate???? romania se lauda cu o scadere a numarului de avorturi insa din cabinetele particulare care efectueaza avorturi nu se culeg prea multe date statistice.
CRISSTINICA scrie:.......totusi, cele doua fetite, care in aparenta nu aveau nimic in comun raman prietene pe viata. fiecare episod are o tema legata de viata: familia, casnicia, copiii, identitatea ca persoana, identitatea etnica si rasiala, prejudecatile, abuzul, hartuirea, toate se regasesc in intamplarile din viata celor doua. cred ca e cam new age, dar e tare placut de urmarit. de-ar fi el si la o ora mai normala......
CRISSTINICA scrie:intr-un documentar despre dezastre petrecute prin america una din victime spunea ceva de genul:" cred ca ar trebui sa intelegem ca nu putem controla totul. ar trebui sa scapam de obsesia de a controla fiecare aspect al vietii noastre si ar trebui pur si simplu sa facem tot ce putem mai bine." ar fi asta o filozofie de viata?
CRISSTINICA scrie:zicea cineva intr-o emisiune: sa ne imaginam o clipa ca toate cuvintele pe care le-am spus toata viata nu au disparut in neant ci ne sunt aproape, stau langa noi urmarindu-ne ca un roi de albine. este ca de acum vom fi cu mult mai atenti la ce vorbim???? de cate ori am apucat sa ma gandesc un pic inainte de a vorbi s-a dovedit ca nu am avut de pierdut.
CRISSTINICA scrie:intr-un documentar despre dezastre petrecute prin america una din victime spunea ceva de genul:" cred ca ar trebui sa intelegem ca nu putem controla totul. ar trebui sa scapam de obsesia de a controla fiecare aspect al vietii noastre si ar trebui pur si simplu sa facem tot ce putem mai bine." ar fi asta o filozofie de viata?
CRISSTINICA scrie:zicea cineva intr-o emisiune: sa ne imaginam o clipa ca toate cuvintele pe care le-am spus toata viata nu au disparut in neant ci ne sunt aproape, stau langa noi urmarindu-ne ca un roi de albine. este ca de acum vom fi cu mult mai atenti la ce vorbim???? de cate ori am apucat sa ma gandesc un pic inainte de a vorbi s-a dovedit ca nu am avut de pierdut.
CLAUDIA scrie:fosta mea profesoara de romana ne spunea mereu''e o arta sa sti sa taci''...cata dreptate avea..
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 7 vizitatori