CRISSTINICA scrie:un tata disperat de saracie e nevoit sa-si creasca singur baiatul, pe care a refuzat cu incapatanare sa-l lase sa plece cu mama lui. singura speranta este un curs de broker-i in cadrul unei firme, pe care-l urmeaza gratuit, dar si fara a castiga vreun ban, timp de 6 luni. din cei 20 de cursanti doar unul va fi si angajat. deci, ca sa fii sigur, fii perfect! cum le spunea unul din profesori.
cum statul nu iarta, din cauza impozitelor neplatite i se confisca aproape toti banii din cont. neavand cu ce plati chiria in prima noapte cei doi se instaleaza cu tot bagajul in toaleta unei statii de metrou, iar din ziua urmatoare incep sa se cazeze la un adapost pentru saraci. o imagine destul de ciudata: un tip la costum si cravata, purtand dupa el un geamantan cu haine si alt costum pe umeras in folie si de care se tine un baietel de 5 ani, cu un rucsacel in spate si cu o jucarie in mana. in final, datorita mintii stralucitoare si muncii extrem de eficiente chris gardner va reusi sa fie angajat in firma.
in constitutia usa se precizeaza ca fiecare om are dreptul sa-si caute fericirea. cati oare o si gasesc?
"in cautarea fericirii" se cheama filmul, l-am vazut aseara. nu ratati, aveti ce vedea si mai ales ce invata!
iata un singur exemplu: cei doi sunt in biserica iar rugaciunea este:
"DOAMNE, nu muta muntele ca eu sa urc mai usor, ci INVATA-MA SA FIU PUTERNIC!"
chris gardner exista in realitate. dupa cativa ani de lucru la firma respectiva si-a deschis propria firma, din vanzarea actiunilor careia-o parte- a devenit milionar.
m-a podidit plansul doar citind ce-ai scris aici! cand si pe ce program pot vedea filmul?
iar rugaciunea asta "DOAMNE, nu muta muntele ca eu sa urc mai usor, ci INVATA-MA SA FIU PUTERNIC!" cred ca am s-o spun si eu de-acum incolo! imi va fi calauza in fiecare zi!