CLAUDIA scrie:poate nu vi se pare corect sa cereez un topic nou,stiu ca aici pot vorbi in orice camaruta despre trairile mele dar am simtit nevoia unui locusor ''doar al meu''.un locusor unde sa scriu toate starile prin care trec acum cand mai e putin si devin mireasa.
gabrielle scrie:asa e sury e super greu dar sti ca dupa o sa iti aduci aminte cu drag de asa o zi importanta
CLAUDIA scrie:poate nu vi se pare corect sa cereez un topic nou,stiu ca aici pot vorbi in orice camaruta despre trairile mele dar am simtit nevoia unui locusor ''doar al meu''.un locusor unde sa scriu toate starile prin care trec acum cand mai e putin si devin mireasa.
carmen scrie:iar noi suntem mandri si flatati ca ne impartasesti aceste ganduri. Multumim![]()
Vreau sa citesc mai mult, cum sunt zilele pana la marele eveniment, ce simti, cum te pregatesti, as vrea sa stiu tot sa pot spune ca am fost langa tine in perioada asta
CLAUDIA scrie:si ''el'' dragul meu cum stie sa i-a lucrurile asa cum sunt,sunt sigura ca e si el colpesit de viteza cu care trec zilele, dar are un calm si o stapanire ...parca nimic nu e prea greu pentru el,dar eu stiu ca nu ii e usor,stiu ca vrea sa fie barbat, numai ca el nu stie ca eu am invatat sa ii citesc in ochii si in gesturi,mi-e asa de drag incat mi se furnica pielea numai cand ma gandesc la el.azi am sa-i las o dedicatie aici si poate daca nu ne coplesesc drumurile pe care le mai avem de facut azi am sa i-o spun ,nu sunt vorbele mele dar ma regasec in fiecare silaba''NU TE IUBESC PENTRU CEEA CE ESTI,CI PENTRU CEEA CE SUNT ATUNCI CAND SUNT CU TINE''(gabriel jose garcia marqez)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 6 vizitatori