• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

toate nuntile sunt la fel,dar fiecare casnicie este diferita

Prietenii Bucuriei

toate nuntile sunt la fel,dar fiecare casnicie este diferita

Mesajde CLAUDIA » Mar Apr 08, 2008 12:22 pm

poate nu vi se pare corect sa cereez un topic nou,stiu ca aici pot vorbi in orice camaruta despre trairile mele dar am simtit nevoia unui locusor ''doar al meu''.un locusor unde sa scriu toate starile prin care trec acum cand mai e putin si devin mireasa.
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Re: toate nuntile sunt la fel,dar fiecare casnicie este diferita

Mesajde gabrielle » Mar Apr 08, 2008 12:23 pm

iti doresc sa fi fericita in ziua nunti tale ?pupasca! ?pupasca! si sa ti raspund la intrebare nu nu e o nunta la fel ca alta asa cum nici casnicia nu e ;)
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Apr 08, 2008 12:29 pm

De cand eram mica mi-am dorit sa fiu mireasa ,spre disperarea parintilor mei care ma intrbau din cand in cand ''ce vrei sa te faci cand cresti mare?''eu raspundeam MIREASA si la scoala fiind intrebata de invataotoare acelasi lucru la fel am raspuns''MIREASA'' spre deliciul colegilor mei.
miresele pentru mine la vremea aceea aveau ceva magic,le priveam ca pe niste printese si tot ce imi doream era sa cresc mare si sa devin si eu mireasa.
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Apr 08, 2008 12:33 pm

uite ca ti a ajutat Dumnezeu si devi mireasa ?pupasca! asa ca atunci iti ziua aia fa ti cele mai multe pofte in privinta rochiei sau nu stiu depinde ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Apr 08, 2008 12:36 pm

am crescut mare ,l-am intalnit pe ''el'',l-am iubit din prima clipa si am stiut ca el este printul din povestea mea,numai ca momentul in care eu trebuia sa imbrac aceea rochie vrjita intarzia sa apara.alte griji ne copleseau, primul obstacol a fost distanta dintre noi,sute de km.stateau in calea noastra.la vremea aceea credeam ca asta e cel mai grav lucru din lume ,nebanuind cate aveau sa urmeze.Mi-am luat putinele lucrusoare si l-am urmat crezand ca grijile noastre au luat sfarsit si pe undeva chiar asa era,impartind totul la doi povara nu mai era asa grea.
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Apr 08, 2008 12:46 pm

acum cand imi amintesc acele zile ma sperie cat curaj am avut amandoi,doi tineri teribilisti aproape singuri pe lume .simteam ca momentul in care voi devenii mireasa e din ce in ce mai aproape,dar viata avea alte lucruri rezervate pentru noi.trebuia sa ne gasim un adapost,l-am gasit dupa cateva zile in care am umblat din poarta in poarta pe o vreme zgarcita cu noi,cand e vremea urata si oamenii sunt urati mi-am spus atunci,dar a iesti soarele si iata-ne intr-o mica casuta inchiriata doar a noastra,plata chiriei ,o alta grija in plus avea sa stea in calea visului meu.
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Apr 08, 2008 12:47 pm

multumesc gabita draga ca ai poposit in camaruta mea
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Apr 08, 2008 12:57 pm

vestea ca vom avea un copil care se va naste intr-o casa inchiriata si din 2 parinti necasatoriti nu ne-a speriat asa tare,ne-a ambitionat si ne-a legat definitv.si uite asa alte lucruri aveau prioritate in viata noastra.visul meu ramasese undeva departe....
o cerere oficiala in casatorie nu a avut loc niciodata,am inteles totul din privirea ''lui''.vremuri grele veneau peste noi si recunosc ca uneori am fost depasita de lipsuri incat imi venea sa ma intorc de unde am plecat,dar ''el '' a luptat pentru mine cu toata forta lui interioara si pentru asta ii multumesc in fiecare zi a vietii mele.
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Apr 08, 2008 1:09 pm

anii au trecut,Dumnezeu ne-a completat cu un copil minunat ,dorinta mea din copilarie ramasese undeva incuiata si cheia era la mine,doar eu descuiam aceea portita si visam cum ''ar fi fost daca...''multi ani nu am vorbit cu ''el'' nimic despre asta .era poate singurul lucru despre care nu indrazneam sa vorbesc cu el si asta pentru ca citeam in ochii lui neputinta de a-mi implinii inca o dorinta din cele multe cate mi le-a indeplinit.acum cand scriu ma incearca o multime de sentimente,am lacrimi in ochii de tristete dar si de mandrie,sunt mandra de noi,sunt mandra de ''el''sunt mandra de toti anii care au trecut si de micile s-au marile lucruri pe care le-am facut impreuna
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Apr 08, 2008 6:15 pm

iar noi suntem mandri si flatati ca ne impartasesti aceste ganduri. Multumim ?pupasca!

Vreau sa citesc mai mult, cum sunt zilele pana la marele eveniment, ce simti, cum te pregatesti, as vrea sa stiu tot sa pot spune ca am fost langa tine in perioada asta ?pupasca!
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde adrian » Mar Apr 08, 2008 9:00 pm

CLAUDIA scrie:poate nu vi se pare corect sa cereez un topic nou,stiu ca aici pot vorbi in orice camaruta despre trairile mele dar am simtit nevoia unui locusor ''doar al meu''.un locusor unde sa scriu toate starile prin care trec acum cand mai e putin si devin mireasa.

Madru sunt de fiecare dintre voi cand va creati pe club, un locusor al vostru!

De abia astept sa te citesc in continuare!
Suntem cu tine! ?pupasca!
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Mar Apr 08, 2008 9:29 pm

Draga sister, marturisesc ca mi-au dat lacrimile citind randurile tale.
Ma bucur enorm pentru tine ca iti implinesti acest vis. Pentru voi!
Va imbratisez cu drag, indragostiti frumosi ?pupasca! ?pupasca!
hana
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mie Apr 09, 2008 3:08 pm

multumesc adi,multumesc zana buna,multumesc costina pentru vorbele de incurajare ,de un an de zile vorbele voastre m-au facut sa cred in mine si sa merg inainte
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mie Apr 09, 2008 3:29 pm

azi m-am trezit mai putin melancolica decat ieri,am dat fuga la calendar si am numarat zilele 59,ma intreb sunt multe sunt putine si mintea mea raspunde ''la cati ani am asteptat ce mai inseamna 59 de zile?dar inimioara mea zice ca 59 de zile sunt muuuulte si nu mai are rabdare.in unele nopti visez tot felul de incurcaturi,tot felul de lipsuri in ziua nuntii,ba ca nu ajunge bautura ba ca nu ajunge painea si ma trezesc cam speriata,e cam greu sa-ti organizezi nunta
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Apr 09, 2008 3:30 pm

asa e sury e super greu dar sti ca dupa o sa iti aduci aminte cu drag de asa o zi importanta ?pupasca!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mie Apr 09, 2008 3:37 pm

aseara i-am cumparat si lui valentin imbracamintea pentru nunta,e super incantat de primul costum ''de barbat '' ,citesc in ochii lui o bucurie nemarginita,imi pare rau ca l-am mustrat putin aseara pentru faptul ca le-a spus prietenilor lui ca ''mami va fi mireasa''.carmen,tushi costina si gabrielle voi stiti cate complexe mi-am facut eu cand am pus la cale acest eveniment,desi era lucrul care mi-l doream dintotdeauna ma temeam de ce va spune lumea?imi amintesc cum ma incuraja buna noastra zana si cum m-a facut sa am incredere ca ceea ce fac e bine,cred ca am ramas totusi cu putine sechele.
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Apr 09, 2008 3:40 pm

sury lasa complexele si lasa copilu sa se bucure ca mamica lui o sa fie o printesa in ziua nunti ei ;) ?pupasca!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mie Apr 09, 2008 3:48 pm

si ''el'' dragul meu cum stie sa i-a lucrurile asa cum sunt,sunt sigura ca e si el colpesit de viteza cu care trec zilele, dar are un calm si o stapanire ...parca nimic nu e prea greu pentru el,dar eu stiu ca nu ii e usor,stiu ca vrea sa fie barbat, numai ca el nu stie ca eu am invatat sa ii citesc in ochii si in gesturi,mi-e asa de drag incat mi se furnica pielea numai cand ma gandesc la el.azi am sa-i las o dedicatie aici si poate daca nu ne coplesesc drumurile pe care le mai avem de facut azi am sa i-o spun ,nu sunt vorbele mele dar ma regasec in fiecare silaba''NU TE IUBESC PENTRU CEEA CE ESTI,CI PENTRU CEEA CE SUNT ATUNCI CAND SUNT CU TINE''(gabriel jose garcia marqez)
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mie Apr 09, 2008 3:49 pm

gabrielle scrie:asa e sury e super greu dar sti ca dupa o sa iti aduci aminte cu drag de asa o zi importanta ?pupasca!

ai dreptate sury,mi-a venit in mine acum o intrebare pe care mi-a pus-o la un moment dat''mami ,eu ce o sa fiu la nunta voastra?''
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Apr 09, 2008 3:57 pm

si ce i ai raspuns sury?
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mie Apr 09, 2008 9:34 pm

CLAUDIA scrie:poate nu vi se pare corect sa cereez un topic nou,stiu ca aici pot vorbi in orice camaruta despre trairile mele dar am simtit nevoia unui locusor ''doar al meu''.un locusor unde sa scriu toate starile prin care trec acum cand mai e putin si devin mireasa.

eu ma simt onorata ca ne impartasesti gandurile tale. cat despre nunta: va fi ok! orice se va intampla va fi doar un lucrusor de care va veti aminti si veti rade copios mai tarziu. voi trebuie doar sa va simtiti bine si tu mai mult decat oricine: va fi ziua ta! si vei fi o frumoasa! si poate veti dansa asa:
http://www.youtube.com/watch?v=ZYhlm9GTAQ0
mii de imbratisari si ganduri bune!
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Apr 10, 2008 10:37 pm

carmen scrie:iar noi suntem mandri si flatati ca ne impartasesti aceste ganduri. Multumim ?pupasca!

Vreau sa citesc mai mult, cum sunt zilele pana la marele eveniment, ce simti, cum te pregatesti, as vrea sa stiu tot sa pot spune ca am fost langa tine in perioada asta ?pupasca!

drga noastra Claudia ,ce a ne impartasesti noi efectiv traim aceleasi emotii ,sentimente cu tine .ptr ca esti MIREASA noastrape care o ibim si vrem sa fim alturi de tine!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde carmen » Vin Apr 11, 2008 10:26 pm

CLAUDIA scrie:si ''el'' dragul meu cum stie sa i-a lucrurile asa cum sunt,sunt sigura ca e si el colpesit de viteza cu care trec zilele, dar are un calm si o stapanire ...parca nimic nu e prea greu pentru el,dar eu stiu ca nu ii e usor,stiu ca vrea sa fie barbat, numai ca el nu stie ca eu am invatat sa ii citesc in ochii si in gesturi,mi-e asa de drag incat mi se furnica pielea numai cand ma gandesc la el.azi am sa-i las o dedicatie aici si poate daca nu ne coplesesc drumurile pe care le mai avem de facut azi am sa i-o spun ,nu sunt vorbele mele dar ma regasec in fiecare silaba''NU TE IUBESC PENTRU CEEA CE ESTI,CI PENTRU CEEA CE SUNT ATUNCI CAND SUNT CU TINE''(gabriel jose garcia marqez)

frumoase ganduri iubire ?pupasca!

nu stiu cum se face dar parca si eu am emotii ?pupasca!
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Sâm Apr 12, 2008 6:23 pm

multumesc ninuca ,multumesc crisstinica,multumesc sury ,multumesc inca odata draga zana.
am fost sa dam comanda de invitatii ,desi initial am hotarat ca le vom face noi pe calculator din cauza bugetului restrans de care dispunem ajunsi prin oras am intrat intr-un magazin cu specific sa ne inspiram,ce am vazut acolo ne-a lasat masca,erau asa frumose modelele incat am realizat pe loc ca nu vom putea face niciodata asa ceva,asa ca am mai scotocit prin buzunare, am mai calculat odata si am ales un model dintre cele mai ieftinute,e un model clasic dar e dragut,mi-a placut cel mai mult ca ne-am putut alege noi ce-a ce va fi scris pe ea si am gasit niste fraze care credem noi ca ne reprezinta,veti vede si voi cand le voi primii ,dureaza 14 zile tiparirea lor
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Apr 12, 2008 10:45 pm

super sury ma bucur pentru orice amanunt pe care il scri tu aici si sa sti ca ,chiar daca nu sunt alaturi de tine la nunta ta live sunt alaturi cu sufletu ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Următorul

Înapoi la Prietenii bucuriei