adrian scrie:Buna seara, sunt Rianna, am auzit ca fratemiu face nazbatii si m-a pozat de mica, m-am rusinat ieri si pentru ca nu am stiut sa fac obrajori rosii, am da plans si m-am sucit la apat,
azi am fost cuminte si m-am lasat pozat, va rog sa ma scuipati, nu prea mult, dar va rog sa o faceti, nu de alta, dar sa nu ma deocheati
ia ca va scot si limba daca ma supar!
da!
a va rog sa puneti o pila buna la spital doamna carmelita sa ma scoate astia din cutia asta de sticla, ca vreau sa ma duc sa ma machiez
adrian scrie:Buna seara, sunt Rianna, am auzit ca fratemiu face nazbatii si m-a pozat de mica, m-am rusinat ieri si pentru ca nu am stiut sa fac obrajori rosii, am da plans si m-am sucit la apat,
azi am fost cuminte si m-am lasat pozat, va rog sa ma scuipati, nu prea mult, dar va rog sa o faceti, nu de alta, dar sa nu ma deocheati
da!
a va rog sa puneti o pila buna la spital doamna carmelita sa ma scoate astia din cutia asta de sticla, ca vreau sa ma duc sa ma machiez
da!
CRISSTINICA scrie:ce va spuneam? e cea mai frumoasa! e
http://www.youtube.com/watch?v=XrADb7CHDsc
Adina scrie:adrian scrie:Buna seara, sunt Rianna, am auzit ca fratemiu face nazbatii si m-a pozat de mica, m-am rusinat ieri si pentru ca nu am stiut sa fac obrajori rosii, am da plans si m-am sucit la apat,
da!
Buna seara, domnisoara frumoasa !Asa-i ,Adi face nazbatii
, dar tare-i mandru cu asa printesa !
Sunteti binecuvantati si norocosi ca va aveti unul pe altul !![]()
Ce fericita sunt de coltisorul asta ! Multumesc , Adi !
adrian scrie:Adevarat a inviat!
Maine vin acasa! Ne vedem pe forum deja stiu sa testez, Gabriele vin din urma cu numarul de mesaje!!!
adrian scrie:Sarumana tuturor!
Am venit acasa de la spital, dar acum sunt obosita, vin maine la cafea alaturi de voi, da?
V-am pupat!
adrian scrie:Adevarat a inviat!
Maine vin acasa! Ne vedem pe forum deja stiu sa testez, Gabriele vin din urma cu numarul de mesaje!!!
Am venit acasa de la spital, dar acum sunt obosita, vin maine la cafea alaturi de voi, da?
V-am pupat!
V-am pupat!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 6 vizitatori