Rihanna scrie:Buna seara Romania, Buna seara Bucuresti! Sunt Rihanna Daianna Stoiu si va prezint, Stirile Pro Tv.
Astazi in comuna...eh stati asa ca inca-s mica si Andreea Esca inca e putin tanara, deci asa cum va mai spuneam mai este pana-i iau locul.
M-am trezit pe la ora 10.00. Nu am putut sa-mi fac somnul de frumusete pentru ca mama, fratiorul(unu' Vrauko) si tatal meu tot roboteau prin casa. Unu cu farfuria, altu cu ceapa, altu cu rosia fiecare facea cate ceva. Nu am inteles care-i motivul.
Bineinteles ca mereu ma abandoneaza in patul matrimonial al parintilor mei si pana nu tip puitin, cu vocea mea de soprana nu vin asta mari sa ma duca si pe mine intre lume.
Am luata pe sus si dusa in bucatarie. Imi tot ziceau ca astazi ma serbeaza, ca cica am ajuns si eu la frumoasa varsta de 1 an. O adunatura de prosti, pai eu sunt nascuta pe 21 aprilie, nu pe 19.
In fine, ieri au venit Bunicii de la Timisoara, ca-s multi nationala si locala. Mama din Nadlac, acum aradeanca, tatal Craiovean, crescut in Timisoara, si fratimiu Slovac(asa crede el) nascut in arad, viitor mitic(Bucurestean).
Asadar, m-am dus la baie sa ma spal pe ochi, sa ma rujez, sa-mi ascut tocurile ca daca vine lumea sa ma vada zic sa fiu prezentabila. Au venit.
Prima data matusile mele, si unchiul meu, una e fara barbat ca-i sofer de tir. Fetelor eu am decis ca nu ma casatoresc cu soferi de tir, ori iti iei barbat sa ai pe cine sa chinui, ori mai bine iti iei o cioara ca si aia-i calatoare.![]()
![]()
Bun au urmat matusile si verisorii de la Timisoara. Restul au fost absenti,dar motivati. Eu eram cand in bratele unuia,cand in bratele altuia precum un sac de cartofi transportat la Mcdonalds.
Mi-au facut si tort, cred ca din cauza crizei nu au avut pe cine sa puna pe tort si au pus-o pe colega Barbie. Pai cum ma? Eu am 50 de ani? Ehh nu stiu nimic parintii.
M-am tot plimbat prin bratele lor am primit si cadouri.
Dar ce nu inteleg eu, pe 21 aprilie cine-mi zice la multi ani? Si atunci eu nu mai primesc cadouri?!![]()
Adultii astia..
Hai ca am facut si sedinta foto! Spor la vizionat.
A a zis fratemiu sa-i promovez blogul. A scris si el trei randuri. AICI.
Hristos a inviat Rihanna

Dar frumoasa si serioasa esti mama