adi scrie:Dragi mei doamna Trandafir va transmite prin intermediul meu urmatorul mesaj:
"Ii pup pe toti bucurosii nostri, carora te rog sa le transmiti toata dragostea mea si urari de bine!"
myky scrie:sunt mihaela (myky), am 38 de ani, o iubesc pe teo de cand era la tele7, sper sa ne imprietenim
myky scrie:sunt mihaela (myky), am 38 de ani, o iubesc pe teo de cand era la tele7, sper sa ne imprietenim
adi scrie:myky scrie:sunt mihaela (myky), am 38 de ani, o iubesc pe teo de cand era la tele7, sper sa ne imprietenim
Bine ai venit te asteptam cu postari cat mai multe, cum sa nu ne imprietenim, noi bucurosii? >:D<
Sulfina scrie:Buna dragilor
Eu sunt Sulfina, abia am implinit 39 de ani, ma simt de 29, am o fatuca care a implinit 18 ani, de care sunt f.f.f. mandra. Ma bucur sa ma alatur voua, o iubesc pe Teo, va iubesc pe voi cei care o iubiti si daca stau bine sa ma gindesc as putea iubi pe toata lumea dar imi e teama ca exista oameni care nu vor sa fie iubiti si atunci raman doar la voi si la cei pe care ii iubesc de cand ma stiu.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 11 vizitatori