Adina scrie:BINE AI VENIT , PATRICIA ! Sigur ca te primim cu mult drag ! Aici intre bucurosii lui TEO este intotdeauna loc pentru prieteni noi ! >:D<
Cu mult drag bine ai venit Patricia ! >:D< :x
Adina scrie:BINE AI VENIT , PATRICIA ! Sigur ca te primim cu mult drag ! Aici intre bucurosii lui TEO este intotdeauna loc pentru prieteni noi ! >:D<
erika_lush scrie:Buna ,eu sunt patricia ..am 22 de ani ma mandresc cu sotul meu, cu riky (catelushul) si nu in ultimul rand cu faptul ca sunt fan TEO.Am vazut cateva "nume" care sunt peste tot in "forumul teo" si ma bucur ca exista oameni care apreciaza acesr miracol numit TEO.
cam timida prezentarea mea dar sper sa ma primiti cu caldura printre voi,desi sunt de ceva vreme inscrisa ..dar din motive "tehnice" nu am mai postat de mult.
florina scrie:erika_lush scrie:Buna ,eu sunt patricia ..am 22 de ani ma mandresc cu sotul meu, cu riky (catelushul) si nu in ultimul rand cu faptul ca sunt fan TEO.Am vazut cateva "nume" care sunt peste tot in "forumul teo" si ma bucur ca exista oameni care apreciaza acesr miracol numit TEO.
cam timida prezentarea mea dar sper sa ma primiti cu caldura printre voi,desi sunt de ceva vreme inscrisa ..dar din motive "tehnice" nu am mai postat de mult.PATRICIA!
alatura`te si tu acestor "nume" :) te asteptam si la celelalte topicuri
erika_lush scrie:Buna ,eu sunt patricia ..am 22 de ani ma mandresc cu sotul meu, cu riky (catelushul) si nu in ultimul rand cu faptul ca sunt fan TEO.Am vazut cateva "nume" care sunt peste tot in "forumul teo" si ma bucur ca exista oameni care apreciaza acesr miracol numit TEO.
cam timida prezentarea mea dar sper sa ma primiti cu caldura printre voi,desi sunt de ceva vreme inscrisa ..dar din motive "tehnice" nu am mai postat de mult.
alina-d scrie:ai multumesc lui ADI si va pupicesc cu drag!!!
win_gabriela scrie:Buna ziua tuturor
Ma numesc Gabriela sunt din Tg Mures, am 41 de ani.
Ma bucur ca am gasit in sfarsit acest site
SorceresS scrie:Buna la toata lumea eu sunt Elena din Rm. Valcea si vreau si eu sa fiu prietena cu voi . Am 19 ani si sunt fan Teo ... $-7 pt toata lumea
SorceresS scrie:Buna la toata lumea eu sunt Elena din Rm. Valcea si vreau si eu sa fiu prietena cu voi . Am 19 ani si sunt fan Teo ... $-7 pt toata lumea
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 10 vizitatori