• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

PRIETENII BUCURIEI

Prietenii Bucuriei

Mesajde gabrielle » Vin Noi 16, 2007 1:26 pm

bine ai venit zinno ?toast!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

multumesc!!!

Mesajde zinno » Vin Noi 16, 2007 1:30 pm

multumesc foarte mult, god bless!!!!
Imagine
zinno
membru
membru

Re: buna tuturor

Mesajde Adina » Vin Noi 16, 2007 1:36 pm

zinno scrie:buna tuturor!!! eu sunt zinno din bucuresti, am 20 de ani si jumatate si de vreo 5 ani incoace teo face parte si din viata mea. ma declar megaultrafan teo trandafir.

Bine ai revenit, Zinno (chiar asa te cheama ? ) ! Te vad inregistrat de ceva vreme doar ca ai venit mai rarut la vorba ! Spor la postat !
Adina
membru
membru

buna

Mesajde zinno » Vin Noi 16, 2007 1:44 pm

buna adina, asa e, nu prea am postat pe aici pentru ca am avut o oarecare retinere datorita faptului ca voi va cunoasteti de mult, s-a format o oarecare legatura intre voi si mi-a fost asa... nu stiu... un pic de jena... sa nu va deranjez. in skimb intru si postez destul de des pe romantica,care are legatura cu teo, ma rog... nu pentru mult timp... . multumesc foarte mult pt. urare si sper sa devenim prieteni, sa-mi fac noi prieteni aici. god bless!!!!
Imagine
zinno
membru
membru

Re: buna

Mesajde Adina » Vin Noi 16, 2007 2:29 pm

zinno scrie:buna adina, asa e, nu prea am postat pe aici pentru ca am avut o oarecare retinere datorita faptului ca voi va cunoasteti de mult, s-a format o oarecare legatura intre voi si mi-a fost asa... nu stiu... un pic de jena... sa nu va deranjez. in skimb intru si postez destul de des pe romantica,care are legatura cu teo, ma rog... nu pentru mult timp... . multumesc foarte mult pt. urare si sper sa devenim prieteni, sa-mi fac noi prieteni aici. god bless!!!!

Cum sa deranjezi ? Nici pomeneala . Oricand ai timp poti veni la o vorba si o cafeluta la "Ce-ar fi sa ne-ntalnim" ! Ii primim cu bratele deschise pe cei care vor sa ni se alature si sigur putem deveni prieteni !
Adina
membru
membru

Mesajde carcriv » Sâm Dec 08, 2007 3:49 pm

buna dragilor fimiu e inebunit dupa scumpa noastra Teo cum o vede incepe sa se agite si sa topaie nu avem decat 1 an si 5 luni abia ?HAHA!
Imagine
carcriv
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Dec 08, 2007 11:55 pm

bun venit carcriv ?toast! un fan infocat cel mic sa fie sanatos ?toast! ?toast!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Re: pentru toti bucurosii.{si eu}

Mesajde carmen » Dum Dec 09, 2007 7:55 am

zinno scrie:♥Si los BESOS fueran agua, te daría un mar. Si los ABRAZOS fueran hojas, te daría un árbol. Si la VIDA fuera un planeta, te daria una galaxia. Si la AMISTAD fuera la vida, te daria la mia. es la semana de los "MEJORES AMIG0S DEL MUNDO" envía esto a todos tu buenos amigos, incluyéndome a mi (si lo soy ). Verás qué tantos recibes para atrás. si recibes más de 3, eres realmente querido

Imagenes para hi5

pune mama si traducerea pana nu mi se aiureste mintea de tot ?ceamuzant!
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Re: buna

Mesajde carmen » Dum Dec 09, 2007 8:00 am

zinno scrie:buna adina, asa e, nu prea am postat pe aici pentru ca am avut o oarecare retinere datorita faptului ca voi va cunoasteti de mult, s-a format o oarecare legatura intre voi si mi-a fost asa... nu stiu... un pic de jena... sa nu va deranjez. in skimb intru si postez destul de des pe romantica,care are legatura cu teo, ma rog... nu pentru mult timp... . multumesc foarte mult pt. urare si sper sa devenim prieteni, sa-mi fac noi prieteni aici. god bless!!!!

draga zinno de 20 de ani din bucuresti ?ceamuzant! Cum vrei sa ne cunosti sau sa te cunoastem daca nu te alaturi povestilor noastre? la ce'ar fi sa ne intalnim, este un randevu la locul stiut unde povestim fiecare ce vrem sau ce ne doare. Este o legatura intre noi dar n-are nod. Este loc pentru oricine o iubeste pe TEO si vrea sa fie prieten cu noi. Asa ca, lasa jena cat mai departe de forum si nu-ti mai face griji ca deranjezi. Chiar ne face placere sa vorbim cu tine.

si treci mama pe romana ca mi-s proasta in limba aia ?suparatsuntdoamne!
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Dec 09, 2007 8:02 am

carcriv scrie:buna dragilor fimiu e inebunit dupa scumpa noastra Teo cum o vede incepe sa se agite si sa topaie nu avem decat 1 an si 5 luni abia ?HAHA!

bun venit vladut alaturi de bucurosii lui TEO. Las-o pe mami la cratita si hai la o cafea ?HAHA! sa topai alaturi de noi ?HAHA! . Sa cresti mare, sanatos si frumos vladut
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde hana » Mar Dec 11, 2007 10:10 am

Bun venit tuturor in casutza Bucuriei!Imagine
hana
membru
membru

Re: PRIETENII BUCURIEI