zinno scrie:buna tuturor!!! eu sunt zinno din bucuresti, am 20 de ani si jumatate si de vreo 5 ani incoace teo face parte si din viata mea. ma declar megaultrafan teo trandafir.
zinno scrie:buna adina, asa e, nu prea am postat pe aici pentru ca am avut o oarecare retinere datorita faptului ca voi va cunoasteti de mult, s-a format o oarecare legatura intre voi si mi-a fost asa... nu stiu... un pic de jena... sa nu va deranjez. in skimb intru si postez destul de des pe romantica,care are legatura cu teo, ma rog... nu pentru mult timp... . multumesc foarte mult pt. urare si sper sa devenim prieteni, sa-mi fac noi prieteni aici. god bless!!!!
zinno scrie:♥Si los BESOS fueran agua, te daría un mar. Si los ABRAZOS fueran hojas, te daría un árbol. Si la VIDA fuera un planeta, te daria una galaxia. Si la AMISTAD fuera la vida, te daria la mia. es la semana de los "MEJORES AMIG0S DEL MUNDO" envía esto a todos tu buenos amigos, incluyéndome a mi (si lo soy ). Verás qué tantos recibes para atrás. si recibes más de 3, eres realmente querido
Imagenes para hi5
zinno scrie:buna adina, asa e, nu prea am postat pe aici pentru ca am avut o oarecare retinere datorita faptului ca voi va cunoasteti de mult, s-a format o oarecare legatura intre voi si mi-a fost asa... nu stiu... un pic de jena... sa nu va deranjez. in skimb intru si postez destul de des pe romantica,care are legatura cu teo, ma rog... nu pentru mult timp... . multumesc foarte mult pt. urare si sper sa devenim prieteni, sa-mi fac noi prieteni aici. god bless!!!!
carcriv scrie:buna dragilor fimiu e inebunit dupa scumpa noastra Teo cum o vede incepe sa se agite si sa topaie nu avem decat 1 an si 5 luni abia
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 6 vizitatori