corina scrie:Si nu-mi urati bun venit ca eu bantui pe aici ( si pe teo.trandadfir am bantuit) de la inceputuri. Am intrat in fiecare zi LUCRATOARE dar sunt ........... tare lenesa la scris.
Bine ai venit printre noi Costina. Sa-ti creasca frumos si sanatos ingerasul.HANA79 scrie:Pai, sunt o mamica fericita! Am un printisor de 5 luni pe care-l cheama VICTOR TEODOR!
Ma bucur mult ca v-am descoperit, promit sa scriu des:) pentru ca o iubesc tare mult pe Teo, doar are origini din Braila,nu?
Si eu sunt de origine tot din Braila, dara cum locuiesc in Galati.
Va pupic cu drag!
alina scrie:VAD C ALUME VREA SI CADOURI PE AICI?TEO NU VA E DEAJUNS?:)))
gabi66 scrie:Tztztztztztz.....raspunsul nu ne...satisface :-4 .Vream mai mult....e amanunte :-20
takata scrie:Buna...ma primiti si pe mine in clubul vostru????Sunt din Ploiesti si sunt mamica unui minunat baietel de 9 ani pe nume Valentin.Cand o sa am mai mult timp o sa pun si niste poze cu noi.. sa ne cunoasteti mai bine.Pana atunci ..pupici....
takata scrie:Buna...ma primiti si pe mine in clubul vostru????Sunt din Ploiesti si sunt mamica unui minunat baietel de 9 ani pe nume Valentin.Cand o sa am mai mult timp o sa pun si niste poze cu noi.. sa ne cunoasteti mai bine.Pana atunci ..pupici....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 2 vizitatori