takata scrie:DOAMNE ,SURY CE M-AI PRINS...CUM DE NU MI-AM DAT SEAMA PANA AZI .
TE PUPIC DULCE.....
VORBESC DE GABRIELLE ,E SURY A MEA NE CUNOASTE DE PE ALT FORUM,E O SUPER MAMICA.....(NU CRED CA GRESESC,NU?)
nu gresesti deloc :-33 :-40
takata scrie:DOAMNE ,SURY CE M-AI PRINS...CUM DE NU MI-AM DAT SEAMA PANA AZI .
TE PUPIC DULCE.....
VORBESC DE GABRIELLE ,E SURY A MEA NE CUNOASTE DE PE ALT FORUM,E O SUPER MAMICA.....(NU CRED CA GRESESC,NU?)
adi scrie:Dragi prieteni, hadeti sa ne cunoastem in totalitate va rog frumos sa va scrieti aici data voastra de nastere.
carmen scrie:Bun venit xen@sub acelasi cer cu restul lumii. Asteptam amanunte
:-15 ..... EU SUNT BALANTA .....27 --SEPTEMBRIE ........ :-23 ....... :9 .....UITE CA M-AM CONFORMAT.......! :-9Adina scrie:adi scrie:Dragi prieteni, hadeti sa ne cunoastem in totalitate va rog frumos sa va scrieti aici data voastra de nastere.
Va rog eu sa nu interpretati gresit :-1 :-1 :-1 ,dar asta era ideea si scopul acestui subiect ! Nu de altceva , dar cand e sa cautam ceva date .... avem muuuuult de sapat !
:-21 :-21 :-21
ofelia scrie::-15 ..... EU SUNT BALANTA .....27 --SEPTEMBRIE ........ :-23 ....... :9 .....UITE CA M-AM CONFORMAT.......! :-9Adina scrie:adi scrie:Dragi prieteni, hadeti sa ne cunoastem in totalitate va rog frumos sa va scrieti aici data voastra de nastere.
Va rog eu sa nu interpretati gresit :-1 :-1 :-1 ,dar asta era ideea si scopul acestui subiect ! Nu de altceva , dar cand e sa cautam ceva date .... avem muuuuult de sapat !
:-21 :-21 :-21
ofelia scrie:draga mea fly ....tu de ce nu iti treci in catastif ziua de nastere ......aud???? :-8
ok.....!fly scrie:ofelia scrie:draga mea fly ....tu de ce nu iti treci in catastif ziua de nastere ......aud???? :-8
te rog sa citesti primele pagini...daaaaaaaaaaa????????? si mai vorbim... :-17 :-17 :-17 am fost printre primele ca "m`am si aratat" ma gandesc ca intre prieteni asa e bine si frumos
ofelia scrie:ok.....!fly scrie:ofelia scrie:draga mea fly ....tu de ce nu iti treci in catastif ziua de nastere ......aud???? :-8
te rog sa citesti primele pagini...daaaaaaaaaaa????????? si mai vorbim... :-17 :-17 :-17 am fost printre primele ca "m`am si aratat" ma gandesc ca intre prieteni asa e bine si frumos
la ce pag. sa tee caut ? pt ca ma intereseaza f mult ? :-5 :-5 :-5
SALUT ....N-AM INTELES IN CE PROBLEMA SA TE REPETI .....!!! :-23Adina scrie:VRETI SA MA REPET ????? BINEEEEEEEE :-22 :-22 :-21 :-21 :-21 :-21 :-21 :-21 :-21 :-21
.......... :-9 ....EXISTA O LISTA ..........CAUTA LA PRIMELE PAGINI SI VEI GASI .......... :-5 :-5 :-5malimai scrie:cred ca ar fi bine sa facem o lista cu zilele de nastere a tuturor ca sa stim cand si pe cine sarbatorim.
dar cine are timp?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 7 vizitatori