Sulfina scrie:Parca de la un timp nu ma mai bucurr asa cum ma bucuram ca mi se apropie ziua de nastere.... 14 mai 19......68.
Oricum prietenii sunt intotdeauna bineveniti la sarbatorile noastre.
Sulfina scrie:Parca de la un timp nu ma mai bucurr asa cum ma bucuram ca mi se apropie ziua de nastere.... 14 mai 19......68.
adi scrie:Sulfina scrie:Parca de la un timp nu ma mai bucurr asa cum ma bucuram ca mi se apropie ziua de nastere.... 14 mai 19......68.
Bine ai venit pe site, la multi ani pentru 14 mai
Ginika scrie:Nu as refuza o felie de tort Joffre de ziua mea, 5 Noiembrie 1967...da'mai multa bucurie mi-ar face sa vad ca o groaza de prieteni degusta cate o felie de tort de ziua mea ! LOR le-as oferi bucuria ca am mai trecut cu bine un prag din viatza mea!
Adina scrie:Ginika scrie:Nu as refuza o felie de tort Joffre de ziua mea, 5 Noiembrie 1967...da'mai multa bucurie mi-ar face sa vad ca o groaza de prieteni degusta cate o felie de tort de ziua mea ! LOR le-as oferi bucuria ca am mai trecut cu bine un prag din viatza mea!Bine ai venit , Ginika !
S-a notat , pe 5 noiembrie mancam tort Joffre ( sunt sigura ca o fi tare gustos ) ! >:D<
malimai scrie:Adina scrie:Ginika scrie:Nu as refuza o felie de tort Joffre de ziua mea, 5 Noiembrie 1967...da'mai multa bucurie mi-ar face sa vad ca o groaza de prieteni degusta cate o felie de tort de ziua mea ! LOR le-as oferi bucuria ca am mai trecut cu bine un prag din viatza mea!Bine ai venit , Ginika !
S-a notat , pe 5 noiembrie mancam tort Joffre ( sunt sigura ca o fi tare gustos ) ! >:D<
bun venit si din partea mea.
Si eu vreau tort.
Adina scrie:Sulfina scrie:Parca de la un timp nu ma mai bucurr asa cum ma bucuram ca mi se apropie ziua de nastere.... 14 mai 19......68.
Oricum prietenii sunt intotdeauna bineveniti la sarbatorile noastre.Bine ai venit , Sulfina si La multi ani cu sanatate si bucurie !
Cum sa nu te bucuri ? Ia , uita-te putin la Adi , care , dragul de el, a trecut de 175 de ani si este plin de tinerete si bucurie ! Asa ca ia-ti doza de bucurinol si ai sa vezi ca fiecare zi poate fi plina de iubire si drag !
adi scrie:Dragi prieteni, haideti sa ne cunoastem in totalitate va rog frumos sa va scrieti aici data voastra de nastere.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 2 vizitatori