hana scrie:carmen scrie:La multi ani, sot de bucuroasaBucurii si minte multa iti doresc
chiar daca e mult dupa eveniment, iti doresc multe bucurii si La multi ani, sot de sister bucuroasa!
multumesc sury

hana scrie:carmen scrie:La multi ani, sot de bucuroasaBucurii si minte multa iti doresc
chiar daca e mult dupa eveniment, iti doresc multe bucurii si La multi ani, sot de sister bucuroasa!
Adina scrie:Ca tot ma grabisem eu mai deunaziuite ca am norocul sa fiu aici taman inaintea zilei tale
LA MULTI ANI, GABITA! Sa-ti fie viata plina de iubire, speranta, bucurie, incredere, sufletul tau sa se oglindeasca in fiecare zambet, fiecare mangaiere, fiecare imbratisare asupra celor dragi! Bucura-te de tot ce-i mai frumos, de tot ce-ti spune soarele, roua, luna, norul, picatura de ploaie si prietenii!
La multi ani, Gabita!![]()
xen@ scrie:La Multi Ani! Gabitza!![]()
![]()
hana scrie:La multi ani, sister!
sa fii sanatoasa si constientizezi bucuriile vietii si sa ai parte de cine cat mai dese alaturi de sotul tau, asa cum am citit in alta parte!
![]()
![]()
Petrica scrie:La multi ani Gabriela
Gabrielaa scrie:La multi ani,Gabrielle!!!![]()
![]()
Sa te bucuri de fiecare raza de soare,de fiecare floare,de fiecare pata de verdeata si de dragoste neconditionata!Sa fii sanatoasa si inconjurata de iubire din toate partile!!!(nu stiu sa pun pooozeeee
![]()
![]()
)
Gabrielaa scrie:
yuhuuuuuu!!!!!!!AM REUSIT!!!!Thoamne,ce copil destept am
E leit maica-sa
![]()
LA MULTI ANI! din nou,Gabi,de data asta cu poza
hana scrie:La multi ani, fiu de bucuroasa! Sa iei decizii bune in toate si, mai ales, sa o bucuri pe mami!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori